Opublikowano wczoraj o 11:53 1 dzień 1 minutę temu, Shen napisał(a): Kurwa, nie chce mi sie wierzyć, że odjebią znowu numer jak z 3DS, gdzie dojebali region lock dzięki za tipa, uratowałeś mnie od chybionego zakupu
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): dzięki za tipa, uratowałeś mnie od chybionego zakupu Teraz przeróbka podobno jest banalna, wtedy było więcej jebania i było ryzyko bricka, to sobie załatwiłem 2DS z USA.
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień 3 minuty temu, Shen napisał(a): Kurwa, nie chce mi sie wierzyć, że odjebią znowu numer jak z 3DS, gdzie dojebali region lock i musiałem kupować drugą konsole, gdzie na NDS sobie sciągałem gry z całego świata bez problemu. A to nie tylko te z Japonii mają mieć region locka bo są tańsze?
Opublikowano wczoraj o 11:55 1 dzień Teraz, wrog napisał(a): Już podnieśli cenę lol zdążyłem na poprzedniej cenie i jeszcze jakiś kupon rabatowy wjechał
Opublikowano wczoraj o 11:57 1 dzień Ajajaj jak odświeżałem to podnieśli cenę 2200 z Mario Kart World to był dobry deal
Opublikowano wczoraj o 11:59 1 dzień 12 minut temu, wrog napisał(a): 2199zł w Media Markt za bundla https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-nintendo-switch-2-black-mario-kart-world-do-pobrania-czarny-1492421.html 2199 za gołego i 2399 w bundlu. @Chad Davski jakieś predykcje, kiedy pojawi się w PB?
Opublikowano wczoraj o 12:00 1 dzień było tak jak pisał wrog, ale podnieśli po chwili cenę (co ciekawego odświeżyło mi jak miałem w koszyku bundla za 2199 )
Opublikowano wczoraj o 12:01 1 dzień 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): dzięki za tipa, uratowałeś mnie od chybionego zakupu Region lock jest tylko na tej tańszej, japońskiej wersji. Oprócz tego wszyscy - w tym Japończycy - mają ten sam produkt bez region locka
Opublikowano wczoraj o 12:01 1 dzień 5 minut temu, jimmy napisał(a): zdążyłem na poprzedniej cenie i jeszcze jakiś kupon rabatowy wjechał Ja do płatności przechodziłem i się zmieniło
Opublikowano wczoraj o 12:01 1 dzień 24 minuty temu, Chad Davski napisał(a): A, i wyglada na to ze dalej nie dostaniemy nawet glupiej odznaki za przejscie gry. Doskonale
Opublikowano wczoraj o 12:01 1 dzień Tam gdzie miało tam się już im ładnie zaindeksowało po cenie niższej
Opublikowano wczoraj o 12:02 1 dzień 14 minut temu, Basior napisał(a): To jesteś ograniczony umysłowo. Kumpel ogra. Może jedna z tych gier. Bo dziecko, maly pokój tv nie do użycia. Drugi weźmie bo delegacje ciągle. A maja bibliotekę Niny. Wiec na razie nie deck. Ale myślą że kiedyś może Wybacz, ale nic z tego nie zrozumiałem
Opublikowano wczoraj o 12:03 1 dzień To niech spierdalaja. Jak mnie najdzie to kupie u Niemiaszkow. Tam jakos MM sprzedaje po oficjalnej cenie.
Opublikowano wczoraj o 12:11 1 dzień Autor Pierwszy Switch zawsze mi służył do indyków, gier Nintendo + gierek których nie ma na Steamie. Doskonale wiedziałem na co się piszę kupując tego handhelda, gier 3rd party AAA nie kupowałem w pudełkach (może ze 3 wyjątki zrobiłem) więc wątpię żeby mi to przeszkadzało bo nagle nie będą robić indyków nie wiadomo jakich rozmiarów. Elden Ring na Steam Decku w 800p chodzi w 40fps więc na S2 w 1080p (jak nie obetną rozdziałki) będzie na 100% zalockowany do 30. Nie mam zamiaru w ten sposób grać w soulslike'i. Dark Soulsa nie kupiłem na S1 (mimo, że @Ukukuki mówił, że ukończył i dobrze się grało) także nie ma cisnienia posiadania ER na S2. Jak ktoś bierze Switcha 2 do gier AAA to niech się liczy z kompromisami. Dla mnie handheld od Nintendo to indory, gry Ninny + takie których nie ma na Steam.
Opublikowano wczoraj o 12:11 1 dzień No nie, za 2400 z grą to nie kupię. Niech się wypchają polskie sklepy dobrze było zarezerwować z niemieckiego amazona.
Opublikowano wczoraj o 12:12 1 dzień 33 minuty temu, Badus napisał(a): Jeśli dobrze rozumiem, to będzie to pusty kartridż z licencją, wymagany w slocie, który zassie grę na konsolę, ale bez jej przypisania do konta (w przeciwieństwie do cyfrowych kluczyków) - tak? Where zalety? Nie będzie pusty, bo będzie z D U S Z Ą.
Opublikowano wczoraj o 12:14 1 dzień 2 minuty temu, szurubur napisał(a): No nie, za 2400 z grą to nie kupię. Niech się wypchają polskie sklepy dobrze było zarezerwować z niemieckiego amazona. Po jakim czasie przyszedl link?
Opublikowano wczoraj o 12:14 1 dzień 2400 switch+mariokart vs 3300 ps5pro (w wersji działającej kiedyś)+astrobot. Nagle cena ps5pro nie wygląda tak źle.
Opublikowano wczoraj o 12:14 1 dzień 15 minut temu, Bzduras napisał(a): 2199 za gołego i 2399 w bundlu. @Chad Davski jakieś predykcje, kiedy pojawi się w PB? Nie ma na razie szczegolow, cos mi sie wydaje ze mm leci yolo jak kiedys ultima ze snesem mini.
Opublikowano wczoraj o 12:16 1 dzień Dlatego pytam, bo wolę opłacić zamówienie z góry u Ciebie niż w tym bezdusznym markecie. Dawaj znać jakby coś było wiadome.
Opublikowano wczoraj o 12:18 1 dzień ME się pięknie wykoleił z ceną. Poznaliśmy cenę Bundla. Ruch się zrobił i cena do góry. Olewam ich. Trzeba czekać na spr sklepy. @Chad Davski Tylko ze spokojem, Tomasz czeka.