Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Szkoda będzie tych joyconów w ten sposób używać żeby się za mocno nie porysowały

Polecam podkładke pod myszki typu joycon od capcomu z serii nemesis resident evil 3

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

13:40 cyberpunk będzie mieć dwa tryby, w performance target 40fps, w quality 25-30fps xdddddd

Warto dodać 

20250403_175835.thumb.jpg.da750de9b18cf8c67662d2127ff0f763.jpg

Opublikowano

Chyba po prostu nie ma jeszcze żadnej oficjalnej lub potwierdzonej informacji o tym jak Cyberpunk będzie działać w trybie handheld?

With the game being on the Switch 2, many have wondered how the game’s performance would be. Bloomberg’s Jason Schreier, who spent time with the game on the system, gave a bit of insight on that front.

In a post on social media, Schreier says that Cyberpunk 2077 ran at 40fps while in performance mode when the system was docked. He didn’t mention how the game runs in handheld.

Insider Gaming has reached out to CD Projekt Red for more details on the game’s performance on the console. Should a response be received, it will be added to this article.

https://insider-gaming.com/cyberpunk-2077-on-nintendo-switch-2-runs-at-40-fps-costs-70/

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał(a):

Granie w kastraty multiplatformowe na tej konsolce mija się z celem. Superbeka z tym CP2077. 

Pewnie zależy od tolerancji na kompromisy. Ciekawe czy taki Wiedźmin 3 na Switchu 1 wygląda lepiej niż Cyberpunk na Switchu 2 a przecież sprzedał się w dużych ilościach i ludzie grali w tą wersję

Opublikowano

Fajnie, że GI wróciło  

Taki to jest po prostu Switch Pro i tyle, chociaż jest ten jeden duży plus w postaci exów od razu, ale zobaczymy, czy przypadkiem to nie jedyne exy w formie testu na nowego Switcha i potem nagle pojawia się inne crossgeny jak MP4:). 

Opublikowano
10 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Były fizyczne wydania, sklepów z grami było znacznie więcej, nie było online i kupowania online. Do tego dochodziły co week giełdy różnej maści. 
Gry na N64 latały w wielu obiegach. Nikt nie miał kolekcji pudełek. Kumpel miał 2/3 gry i je rotował. 

Była też możliwość gry na konsolach w niektórych sklepach (np. Ultima brała 5 zł/h od osoby za możliwość gry na PSX albo N64). Obstawiam, że w innych dużych miastach było podobnie.

Opublikowano
10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Fajnie, że GI wróciło  

Taki to jest po prostu Switch Pro i tyle, chociaż jest ten jeden duży plus w postaci exów od razu, ale zobaczymy, czy przypadkiem to nie jedyne exy w formie testu na nowego Switcha i potem nagle pojawia się inne crossgeny jak MP4:). 

Switch pro xD

Opublikowano
9 minut temu, kubicz napisał(a):

Była też możliwość gry na konsolach w niektórych sklepach (np. Ultima brała 5 zł/h od osoby za możliwość gry na PSX albo N64). Obstawiam, że w innych dużych miastach było podobnie.

A to były takie salony gier. Płaciło i się grało. U nas nawet wypożyczali konsole na dobę/weekend. 
Jak poleciałem właścicielowi do maca albo do banku zapłacić rachunki to mogłem pograć :kaz:Bramę obok miałem taki salon. Wypożyczalnia kaset VHS była i potem obok otworzyli salon gier. Jak grał sobie to ja np siedziałem w wypożyczalni i oglądałem filmy. Głupi i Głupszy itp miały premiery wtedy więc 95/97. 
Starsi koledzy brali konsole do chaty, ogrywali i na drugi dzień wpadali i pokazywali czego się nauczyli. Potem mnie uczyli podejść Kinga w Tekken 2/3.  98 Zelda OOT. 98 albo 99 już dostałem swojego PSX. 
W Poznaniu sklep Tryton i jak nam koleś pokazał Shenmue…. Złote czasy. 

Opublikowano (edytowane)

Cyberpunk 2077 w trybie zadokowanym w 40 fpsach, nieźle się zaczyna xD

Gry na trailerach też nie wydają się jakieś zaje*iste, Welcome Tour to jakiś nieśmieszny żart (płatny przewodnik do konsoli - WTF?!), a Mario Kart World mnie mega zawiódł, i poza otwartym światem nie będzie oferował praktycznie nic nowego.

Nie chcę nic wróżyć, ale ten sprzęt może okazać się sporym niewypałem, dla mnie to po prostu autoplagiat Switcha 1. I chyba ich poje*ało trochę ich z tą ceną - 2200 zł XD (już PS5 kosztuje mniej) Czyżby powtórka ze sprzedaży Wii U? 

Tak poza tym jesteśmy w połowie 9. generacji konsol, a Nintendo dalej nie wprowadziło żadnych osiągnięć ani trofeów, a na takim Xboxie są już od 20 lat :P

Edytowane przez Megameex11
  • Haha 2