Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Mogliby pokazać jeszcze gameplay z tego nowego świata w Forgotten Landzie

image.thumb.jpeg.ff523895b7450f6fed6f23ab7ed842df.jpeg

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 108,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
59 minut temu, ASX napisał(a):

Warto dodać 

20250403_175835.thumb.jpg.da750de9b18cf8c67662d2127ff0f763.jpg

Jest VRR i G-sync na pokladzie, wiec wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu. A 40fps tp 1/3 ze 120fps wiec powinno wejsc dobrze na 120hz.

Ma ktos doswiadczenie w takim trybie na innych konsolach 😀

Opublikowano
  • Autor
Teraz, beardo0 napisał(a):

Jest VRR i G-sync na pokladzie, wiec wydaje mi sie, ze nie powinno byc problemu. A 40fps tp 1/3 ze 120fps wiec powinno wejsc dobrze na 120hz.

30, 40, 60, 90, 120 wystarczy sprawdzić na stronie ufotest.com. Najlepsza ilość Hz dlatego TV na niej jadą już długo

Opublikowano

Teraz flexują sie i pokazują las koroków w botw xD no dalej piękna gra co tu dużo mówić, loadingi są teraz błyskawiczne

Opublikowano

Jak to wszystko jest na cartcie z dlc i ulepszeniami to znowu trzeba kupić

Opublikowano
12 minut temu, beardo0 napisał(a):

W forbidden west w 40 fps na LG oledzie z vrr 120hz nie byłem w stanie grać, oczy mi krwawiły, na rog ally jak dam locka na 40 w grach to już tego tak nie odczuwam, może kwestia wielkości ekranu.

Edytowane przez Atherius
Pojeban vrr ze 120hz

Opublikowano

Ehh a może by tak pobiegać jeszcze raz linkiem w TOTK? Ostre jak żyleta.

Opublikowano

Można. To już nie jest pieprz i dusza. To jest dusza i oregano. 

Opublikowano
6 minut temu, tlas napisał(a):

Ehh a może by tak pobiegać jeszcze raz linkiem w TOTK? Ostre jak żyleta.

Jak ktoś nie biegał na yuzu w 4k@60 to jak najbardziej. :D

Opublikowano

TOTK mam ledwo liznięte a przeskok jest wyraźny. Trzeba w czerwcu kupić zabaweczke jednak :vegeta_smile:

Opublikowano

Panowie to jak z tym fizykami na switcha. Jak będę chciał pograć w moją kolekcję bez żadnych usprawnień, to wkładam carta i gram?

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał(a):

Panowie to jak z tym fizykami na switcha. Jak będę chciał pograć w moją kolekcję bez żadnych usprawnień, to wkładam carta i gram?

Normalnie właśnie tak. Lub jeśli masz abonament to niektóre gry mają patcha za free lub możesz zabulić kasę (jak jest na ps5).

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

Normalnie właśnie tak. Lub jeśli masz abonament to niektóre gry mają patcha za free lub możesz zabulić kasę (jak jest na ps5).

Ciekawe jak to fizycznie zadziała z takim np totk. Zaciągnie full? Czy doda tekstury? Mówię o case że mam fizyka

Opublikowano
1 godzinę temu, beardo0 napisał(a):

się smiejecie, a moze cyberpunkt będzie dzialać z reytraycingiem ? :p

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, tlas napisał(a):

https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/nintendo-switch-2-preview/

gałki są z efektem halla

abstrahując od braku ekranu OLED, pozostałe kwadraciki zostały odhaczone.  hall effect, 120hz, vrr, dlss, rt - no ale switch pro xD

Czyli dryfujące gałki zostają teraz tylko na PS5 i Xboxach. Któryś PC handheld ma efekt halla?

Opublikowano

DK, SMKW, MP4 (prawilna  wersja) do tego kilka zaległości na switcha jeszcze nie ogranych, do przejścia  w „lepszych warunkach”  (m.in. ostatnia  Zelda 2d, ostatni paper, do tego Mario bracia) + pewno jakieś niespodzianki.

Szczerze to mając inne konsole i gierki trudno mi to  będzie ograć w tym roku. Ciężko być graczem :) 

Btw, nie powiem Zelda BotW ogrywana x lat temu na premierę, kusi jeszcze jednym przejściem w lepszych warunkach. 

Opublikowano
  • Autor

Czytam hands-on impressions i ponoć magnetyczne zaczepy się sprawdzają, nie ma luzów. Chwalony jest nowy Switch 2 Pro Controller i sam ekran konsoli, ludzie spekulują nawet czy nie jest to Mini LED bo głębia czerni jest dobra.

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Czytam hands-on impressions i ponoć magnetyczne zaczepy się sprawdzają, nie ma luzów. Chwalony jest nowy Switch 2 Pro Controller i sam ekran konsoli, ludzie spekulują nawet czy nie jest to Mini LED bo głębia czerni jest dobra.

Mogę prosić źródło? Też bym poczytał o tych zaczepach.

Opublikowano
  • Autor

Azjatycka wersja Elden Ringa będzie na Key Carcie i niestety to chyba będzie trend wśród tych większych gier. Plus taki że od razu patrząc na pudełko będzie wiadomo, że bierzemy samą licencję - jak kupuję płytę na innej konsoli to jest loteria bo nikt tego nie wie. Ja olewam takie wydania i mam nadzieję, że ludzie którzy lubią fizyczniaki zrobią to samo żeby dało to do myślenia wydawcom. No i szacunek dla Redów, że zmieścili całego Cyberpunka.