Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, bebbop napisał(a):

Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. 

W innych sklepach też widzę po 59 euro. Hmm. Micromania ma za 80 ale tam zawsze bylo drogo.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

serio przestraszyli się chatu z yt? xd to by było nawet zabawne;)

Opublikowano

Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu :problem:

Opublikowano

Czemu w MM tylko preorder zwykłej na klik, z kartami nie ma możliwości. 

Opublikowano
27 minut temu, jimmy napisał(a):

Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu :problem:

Noted!

Opublikowano
53 minuty temu, nero2082 napisał(a):

serio przestraszyli się chatu z yt? xd to by było nawet zabawne;)

Pewnie same janusze z Polski bo tylko im podobno cena przeszkadza:leo:

Opublikowano

Nie mają tam swojej wersji rtooja i homelandera żeby wytłumaczyć że 400zł za gre to tyle co nic??

Opublikowano
Godzinę temu, bebbop napisał(a):

Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. 

Nintendo w EU nie ustawia cen.

Opublikowano
Cytat

Jason Schreier: CDPR tells me that the Switch 2 version of Cyberpunk 2077 (out June 5) will be $70

to jest podstawka + Phantom Liberty na jednym carcie. także te zawyżone ceny to za exy N 

@KrYcHu_89 bundle już wrócił 

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? 

Opublikowano

Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu? :reggie:

Opublikowano
6 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? 

Z tego co czytam to karty z S1 + kod. Trzeba zobaczyć czy taniej nie wyjdzie kupić gry na S1 i zrobić update ze sklepiku :) Mnie ciekawią te karty-kody. Niby ma być możliwość normalnej odsprzedaży i nic do konta nie będzie przypisywane na stałe tak jak chociażby na Steam. Zobaczymy. 

Opublikowano
9 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Wersja Switch 1 + upgrade pack.

Opublikowano
9 minut temu, jimmy napisał(a):

Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu? :reggie:

Pewnie tak, więc mogli go już oznaczyć € xD

Opublikowano
1 minutę temu, wrog napisał(a):

Wersja Switch 1 + upgrade pack.

Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod :reggie:

To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc…

Opublikowano
Just now, zdrowywariat said:

To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc…

Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade.

Wiem, napisałem że to gra na Switcha1, więc będzie, jak z Zeldami i może jeszcze jakimiś nowościami na S1. Po co tworzyć dwie wersje i robić mętlik, skoro tak było im łatwiej? Ja biorę wersję na S1, a upgrade będę miał za free w abonamencie i chyba kupię tak każdą nowość, która będzie działać na S1 i S2.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam :red:

Opublikowano
Teraz, Jeez_PS napisał(a):

Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam :red:

Tak będzie tylko z nielicznymi grami, z Zeldami, z MP4B i ostatnimi nowościami na S1. Później już całkiem przejdą na tworzenie tylko na S2.

Opublikowano

Będą podwyżki na bank. Lepiej sobie ogarnąć zapas abonamentu wcześniej.

Opublikowano
6 minut temu, nero2082 napisał(a):

MKW miało być przecież po 89$? Pisałem, że niektórzy tu się za bardzo nakręcają i wieszczą czarne scenariusze, że gry będą po 4 i pół bomby. Pisałem, że ceny gier nie przekroczą 350zł, może będą jakieś wyjątki za 369zł, tak jak to było na S1, na którym BOTW i Smash były po 69e. Remastery od samego Nintendo i multiplatformy na pustych kartach nie przekroczą nawet 300zł i będą po maks 289zł.

Edytowane przez zdrowywariat