Opublikowano wczoraj o 07:49 1 dzień Autor Teraz, Daffy napisał(a):Przecież ci Nemo napisał że legion go 2 ma oleda, vrr i więcej herzów nawet. Nic nie tłumaczy brak oleda w S2 jak tylko decyzja budżetowa Nintendo i chęć wypuszczenia za trzy lata rewizjiWy w ogóle wiecie, że są różne odmiany VRR?
Opublikowano wczoraj o 08:16 1 dzień 15 hours ago, zdrowywariat said:Mnie też nie podobają się pudełka, bo jestem zwolennikiem minimalizmu, mogli zostawić takie jakie były na S1. Nie wiem, czy to jakoś pocieszy, ale zawsze mogło być gorzej:xDTe pudełka mogłyby być całkiem fajne jakby ten górny pasek był plastikowy jak w pudełkach z Xbox One, a nie że to nadruk na okładce i folia jest na całym froncie.
Opublikowano wczoraj o 08:23 1 dzień 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Te pudełka mogłyby być całkiem fajne jakby ten górny pasek był plastikowy jak w pudełkach z Xbox One, a nie że to nadruk na okładce i folia jest na całym froncie.No ja właśnie byłem pewny po prezentacji że tak to będzie wyglądać a tak to tylko strata miejsca którą mogła zajmować kozag okładka. Musiał to zaprojektować jakiś totalny debil :)
Opublikowano wczoraj o 08:33 1 dzień Autor No i po tych real fotkach okazuje się, że pudełka będą trochę większe, takie jak na dużych konsolach zapewne
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień Wychodzi, jak pewnie wiele innych gier, ale to niedobra o tym mówić. Gira nie lubi się z faktami, ale nie ma za to decyzji Nintendo której nie będzie w stanie wybronić.
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):A MP4 nie wychodzi na 1?Mp4 to gra z s1 która wychodzi też na dwójke a nie na odwrót
Opublikowano wczoraj o 09:07 1 dzień 5 minut temu, GearsUp napisał(a):Przecież ta gra jest robiona z myślą o S1Ale napisałeś że nie wyszedł masakrator, bo robią takiego na Switcha 2
Opublikowano wczoraj o 09:10 1 dzień Autor 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Ale napisałeś że nie wyszedł masakrator, bo robią takiego na Switcha 2 No Switch 1 dostanie swoją wisienkę na torcie
Opublikowano wczoraj o 09:11 1 dzień Generalnie ta rozmowa będzie zapewne powracać nie raz nie dwa, więc dla spójności dyskursu warto byłoby ustalić jakieś odgórne zasady"Nintendo skupi się już tylko i wyłącznie na wspieraniu Switcha 2, z wyłączeniem poniższych:"gier zapowiedzianych przed premierą Switcha 2portów/remasterów ze starszych konsol Nintendogier stricte multiplayerowychgier wydawanych przez Nintendo, ale tworzonych na zlecenie przez twórców zewnętrznych (tzw. 2D party)Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, ale nie krępujcie się i śmiało możecie dodawać swoje pomysły.
Opublikowano wczoraj o 09:20 1 dzień 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Generalnie ta rozmowa będzie zapewne powracać nie raz nie dwa, więc dla spójności dyskursu warto byłoby ustalić jakieś odgórne zasady"Nintendo skupi się już tylko i wyłącznie na wspieraniu Switcha 2, z wyłączeniem poniższych:"gier zapowiedzianych przed premierą Switcha 2portów/remasterów ze starszych konsol Nintendogier stricte multiplayerowychgier wydawanych przez Nintendo, ale tworzonych na zlecenie przez twórców zewnętrznych (tzw. 2D party)Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem, ale nie krępujcie się i śmiało możecie dodawać swoje pomysły.Przecież to jest taka sama sytuacja jak BOTW, Twilight Princess. Metroid był zapowiedziany ile lat temu 7? Switch 1 dostanie jeszcze masę gier ale od Nintendo tylko porty starych gier. Może Wind Waker HD albo coś jeszcze z WiiU lub Wii.Wszystkie nowości będą już tylko na Switcha 2 co jasno pokazuje nowe Mario Kart czy małpa. I fajne ,że Nintendo odcina pępowinę i nie bawi się w tak nudną i bezjajeczną generację jak konkurencja. Wystarczy ,że wydali równie nudną konsolę jak konkurencja.
Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień 9 minut temu, GearsUp napisał(a):Damage ControlNie ukrywam, że czytanie twoich fikołków to swoiste guilty pleasure. <3 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):Przecież to jest taka sama sytuacja jak BOTW, Twilight Princess. Metroid był zapowiedziany ile lat temu 7? Switch 1 dostanie jeszcze masę gier ale od Nintendo tylko porty starych gier. Może Wind Waker HD albo coś jeszcze z WiiU lub Wii.No tak jak pisałem, będą gry od Nintendo tylko na S2, ale i sporo tych które wymieniłem poniżej. Z resztą, Nintendo nie udało się nigdy powtórzyć sukcesu dwie generacje pod rząd - więc mimo, że Bananza wygląda mocno bonerogennie to człowiek ma pewne obawy.
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień 3 minutes ago, Ukukuki said:Przecież to jest taka sama sytuacja jak BOTW, Twilight Princess. Metroid był zapowiedziany ile lat temu 7? Switch 1 dostanie jeszcze masę gier ale od Nintendo tylko porty starych gier. Może Wind Waker HD albo coś jeszcze z WiiU lub Wii.Wszystkie nowości będą już tylko na Switcha 2 co jasno pokazuje nowe Mario Kart czy małpa. I fajne ,że Nintendo odcina pępowinę i nie bawi się w tak nudną i bezjajeczną generację jak konkurencja. Wystarczy ,że wydali równie nudną konsolę jak konkurencja.No a niektórzy mówili, że przecież nie można tak nagle odciąć pępowiny i nikt sobie na to nie pozwoli. Widać, że można i to odcinając pępowinę największej bazy użytkowników.
Opublikowano wczoraj o 09:27 1 dzień No, ale nie odcinają przecież pępowiny. Będzie wsparcie, ale S2 otrzyma też dedykowane gry.
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No tak jak pisałem, będą gry od Nintendo tylko na S2, ale i sporo tych które wymieniłem poniżej. Z resztą, Nintendo nie udało się nigdy powtórzyć sukcesu dwie generacje pod rząd - więc mimo, że Bananza wygląda mocno bonerogennie to człowiek ma pewne obawy.Oczywiście ,że nie powtórzą ale jak przekroczą te 80-100 mln sztuk konsol to będzie to świetny wynik. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):No, ale nie odcinają przecież pępowiny. Będzie wsparcie, ale S2 otrzyma też dedykowane gry.Będzie takie samo jak 3DSa, nic specjalnego dla tej konsoli nie zrobią tylko porty starych gierek z usprawnieniami.
Opublikowano wczoraj o 09:34 1 dzień 8 minut temu, Czoperrr napisał(a):No a niektórzy mówili, że przecież nie można tak nagle odciąć pępowiny i nikt sobie na to nie pozwoli. Widać, że można i to odcinając pępowinę największej bazy użytkowników.Nintendo ma inną strategie niż reszta. Im bardziej zależy na sprzedaży konsol, innym by gry sprzedawały się i zarabiały jak najlepiej.
Opublikowano wczoraj o 09:36 1 dzień Trzeba pamiętać że mimo że Switch 2 nie będzie demonem wydajności to nadal przeskok w mocy będzie większy niż między PS4 a PS5 (ale w to 10x od nVidii nie wierzę) więc normalne że multiplatformy które do tej pory nie pojawiły się na S1 (CP2077, SFVI, FF7) zostaną wydane tylko na S2. I tak samo exy których development został rozpoczęty na S1 albo które będzie można łatwo przeportować (obniżając framerate/rozdzielczość) trafią jeszcze na S1 ale bardziej wymagające go ominą.
Opublikowano wczoraj o 09:39 1 dzień 4 minuty temu, ASX napisał(a):Nintendo ma inną strategie niż reszta. Im bardziej zależy na sprzedaży ma konsol, innym by gry sprzedawały się i zarabiały jak najlepiej.* Poza japońskim S2, gdzie juz nie
Opublikowano wczoraj o 09:41 1 dzień 7 minut temu, Ukukuki napisał(a):Będzie takie samo jak 3DSa, nic specjalnego dla tej konsoli nie zrobią tylko porty starych gierek z usprawnieniami.Po premierze Switcha na 3DSa wyszło jeszcze sporo dobrych gier - tak, portów i remake'ów, ale wciąż dobrych gier. IMO dobry układ - nie krzywdzi nikogo.
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień 16 minut temu, Czoperrr napisał(a):No a niektórzy mówili, że przecież nie można tak nagle odciąć pępowiny i nikt sobie na to nie pozwoli. Widać, że można i to odcinając pępowinę największej bazy użytkowników.Byc moze roznica w mocy pomiedzy S1 a S2 na to nie pozwala i Nintendo wybralo inna droge. S1 by pewnie mial problem by uciagnac Mario Kart World z open worldem w 60fps lup Malpe z tak zniszczalnym srodowiskiem. Obie gry robia wyrazny krok naprzod w serii, czego nie mozna bylo powiedziec o God of War: Ragnarok lub Horizon: Forbidden West - cross geny na PS5 byly raczej rozwinieciem tego samego lub DLC jak to niektorzy zlosliwie mowili. Edytowane wczoraj o 09:45 1 dzień przez Lukas_AT
Opublikowano wczoraj o 10:38 1 dzień 54 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):Byc moze roznica w mocy pomiedzy S1 a S2 na to nie pozwala i Nintendo wybralo inna droge. S1 by pewnie mial problem by uciagnac Mario Kart World z open worldem w 60fps lup Malpe z tak zniszczalnym srodowiskiem. Obie gry robia wyrazny krok naprzod w serii, czego nie mozna bylo powiedziec o God of War: Ragnarok lub Horizon: Forbidden West - cross geny na PS5 byly raczej rozwinieciem tego samego lub DLC jak to niektorzy zlosliwie mowili.Bo takie założenia mieli, aby to działało jeszcze na PS4. Godzinę temu, ASX napisał(a):Nintendo ma inną strategie niż reszta. Im bardziej zależy na sprzedaży konsol, innym by gry sprzedawały się i zarabiały jak najlepiej.?przecież to Nintendo bije rekordy sprzedaży gier.