Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dalej są friendcodes, nowym sposobem dodawania do znajomych jest skanowanie kodu QR znajomego przez apke w telefonieJoycony nie mają hall effect, to był fake newsNie będzie achievementoweShop bez muzyczki w tleWelcome tour nie jest darmowe bo wbrew pozorom prace zajęły sporo czasuMario Kart World kosztuje tyle ile kosztuje bo jest ogromny i ma masę contentu, mamy zaczekać do dedykowanego directaWyciekł totalnie wczesny build skasowanej gry Retro pod kryptonimem Project Harmony
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 9 minut temu, drozdu7 napisał(a):Gears Up pytałeś jaki handheld ma jeszcze efekt halla?No napewno nie Switch 2 ;)<gira_mode_on>No i co konkretnie z tego wynika? Klasyczne gałki mają X, Y, Z więc to i tak lepsza opcja.<gira_mode_off>
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 sloty na save w Zeldzie, next genowo Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez nero2082
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor No chodziło o to żeby nie mieszaćGodzinę temu, drozdu7 napisał(a):Gears Up pytałeś jaki handheld ma jeszcze efekt halla?No napewno nie Switch 2 ;)Nie ja podawałem tego newsa ale hej wreszcie jakaś dobra wiadomość dla @Daffy i @Paolo de Vesir też im się należy coś od życia
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 18 minut temu, nero2082 napisał(a):2 sloty na save w Zeldzie, next genowomilo, bo szkoda by bylo usunac poprzedni zapis
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Oglądam sobie film DF i mówią, że tam gdzie na OG Switchu Zelda dropia najbardziej czyli w Korok Forest do 25fps teraz jest płynne 60
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Dalej są friendcodes, nowym sposobem dodawania do znajomych jest skanowanie kodu QR znajomego przez apke w telefonieJoycony nie mają hall effect, to był fake newsNie będzie achievementowinnowacyjne big N
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 2 minuty temu, jimmy napisał(a):innowacyjne big N Innowacja to wdrożenie czegoś nowego lub ulepszonego, co znacząco różni się od tego, co było wcześniej.Achivki, friendsy są oklepane, mouse joycon już nie. Hejterzy napiszą, że Legion ma ale pionowego i niech sobie ma ale to jest nadal bliższe innowacyjności niż jakieś rzeczy, które już dawno były.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Dalej są friendcodes, nowym sposobem dodawania do znajomych jest skanowanie kodu QR znajomego przez apke w telefonieJoycony nie mają hall effect, to był fake newsNie będzie achievementoweShop bez muzyczki w tleWelcome tour nie jest darmowe bo wbrew pozorom prace zajęły sporo czasuMario Kart World kosztuje tyle ile kosztuje bo jest ogromny i ma masę contentu, mamy zaczekać do dedykowanego directaWyciekł totalnie wczesny build skasowanej gry Retro pod kryptonimem Project Harmonyczyli dalej padaka z dodawaniem znajomych do listy.jeśli nie będą driftować to mnie to wisi, się okaże.i bardzo dobrze, że nie będzie acziwków, dziękuję dla Nintendo.czy to ważne, że eshop będzie bez muzyki?tour powinno być darmowe.tak czułem, że MKW będzie wymiatać, było to dla mnie logiczne, że po ogromnym sukcesie ósemki do dziewiątki się przyłożą jeszcze bardziej.ciekawe, ile tego typu builidów poszło przez te lata do kosza?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Czyli joycony dalej gówno, dzięki Nintendo!Nigdy nie narzekałem i używam startowych do dzisiaj. Na pólce mam customowe Zeldy w razie gdyby coś się z nimi stało.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jeszcze konsole switch są innowacyjne w byciu najgorzej ergonomicznymi urządzeniami przenośnymi w historii gamingu. Nintendo twardo się tego trzyma bo poszerza deskę i dalej nie profiluje joyconow
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Teraz, Daffy napisał(a):Jeszcze konsole switch są innowacyjne w byciu najgorzej ergonomicznymi urządzeniami przenośnymi w historii gamingu. Nintendo twardo się tego trzyma bo poszerza deskę i dalej nie profiluje joyconowGdyby nie były wyprofilowane miałbyś prostokąt, Joycony są wyprofilowane
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):Oglądam sobie film DF i mówią, że tam gdzie na OG Switchu Zelda dropia najbardziej czyli w Korok Forest do 25fps teraz jest płynne 60Kurde wolałbym stabilne 60 fps ale nie można mieć wszystkiego
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Nigdy nie narzekałem i używam startowych do dzisiaj. Na pólce mam customowe Zeldy w razie gdyby coś się z nimi stało.Czyli nigdy pewnie nie grasz mając je odłączone dodatkowo mieszkasz w kawalerce metr na metr
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z tym się nie będę kłócił, dwa razy wymieniałem joycony, dwa razy były w serwisie, masakra z nimi!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Masz rację Gira, dodawanie kolegów do friendlisty w NORMALNY sposób to żadna innowacja, to pieprzona podstawa. A oni i tak mają to w dupie :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Czyli nigdy pewnie nie grasz mając je odłączone dodatkowo mieszkasz w kawalerce metr na metrOdłączałem w domu jak i w pracy, żaden problem z graniem przez dłuższy czas. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez GearsUp
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Brak muzyczki w sklepie i dalej te zayebane kody to ostra sieczka ale tak było zawsze że Nintendo poza grami nic sobą nie reprezentuje :/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor A na innych konsolach i handheldach jest muzyczka? Nie zwracałem na to uwagi
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A jak się kupi kamerkę to będzie można tam odczytać kody które będą na kartkach w pudełku?Na Xboxie One z kinektem tak to działało :) Przykładało się kod QR i cyk, DLC już było.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 21 minut temu, LiŚciu napisał(a):Kurde wolałbym stabilne 60 fps ale nie można mieć wszystkiegoTylko troche lipa, ze 8 letnia gra, wychodzaca jeszcze na WiiU bedzie smigac w 1440p, a nie 4k.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To tym bardziej zastanawiam się nad tym słynnym „4K/60” xD Uspcallowanym zapewne w ultraperformance z jakiegoś podłego 540p.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 3 minuty temu, bebbop napisał(a):Tylko troche lipa, ze 8 letnia gra, wychodzaca jeszcze na WiiU bedzie smigac w 1440p, a nie 4k.No szkoda, że nie w natywnym 4k tylko w natywnym 1440p ale wolę taką rozdziałkę niż Las Koroków w klatkowanym 60 fps