Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Dalej są friendcodes, nowym sposobem dodawania do znajomych jest skanowanie kodu QR znajomego przez apke w telefonie

• Joycony nie mają hall effect, to był fake news

• Nie będzie achievementow

• eShop bez muzyczki w tle

• Welcome tour nie jest darmowe bo wbrew pozorom prace zajęły sporo czasu

• Mario Kart World kosztuje tyle ile kosztuje bo jest ogromny i ma masę contentu, mamy zaczekać do dedykowanego directa

• Wyciekł totalnie wczesny build skasowanej gry Retro pod kryptonimem Project Harmony

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 119,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Gears Up pytałeś jaki handheld ma jeszcze efekt halla?

No napewno nie Switch 2 ;)

<gira_mode_on>No i co konkretnie z tego wynika? Klasyczne gałki mają X, Y, Z więc to i tak lepsza opcja.<gira_mode_off>

Opublikowano

2 sloty na save w Zeldzie, next genowo

the-nintendo-switch-2-editions-of-breath-of-the-wild-tears-v0-r49pipa0g9te1.png

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
  • Autor

No chodziło o to żeby nie mieszać

Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Gears Up pytałeś jaki handheld ma jeszcze efekt halla?

No napewno nie Switch 2 ;)

Nie ja podawałem tego newsa ale hej wreszcie jakaś dobra wiadomość dla @Daffy i @Paolo de Vesir też im się należy coś od życia

Opublikowano
  • Autor

Oglądam sobie film DF i mówią, że tam gdzie na OG Switchu Zelda dropia najbardziej czyli w Korok Forest do 25fps teraz jest płynne 60

65ghytjuyj.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):
  • Dalej są friendcodes, nowym sposobem dodawania do znajomych jest skanowanie kodu QR znajomego przez apke w telefonie

innowacyjne big N fsg

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

innowacyjne big N fsg

Innowacja to wdrożenie czegoś nowego lub ulepszonego, co znacząco różni się od tego, co było wcześniej.

Achivki, friendsy są oklepane, mouse joycon już nie. Hejterzy napiszą, że Legion ma ale pionowego i niech sobie ma ale to jest nadal bliższe innowacyjności niż jakieś rzeczy, które już dawno były.

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

• eShop bez muzyczki w tle

• Welcome tour nie jest darmowe bo wbrew pozorom prace zajęły sporo czasu

• Mario Kart World kosztuje tyle ile kosztuje bo jest ogromny i ma masę contentu, mamy zaczekać do dedykowanego directa

• Wyciekł totalnie wczesny build skasowanej gry Retro pod kryptonimem Project Harmony

• czyli dalej padaka z dodawaniem znajomych do listy.

• jeśli nie będą driftować to mnie to wisi, się okaże.

• i bardzo dobrze, że nie będzie acziwków, dziękuję dla Nintendo.

• czy to ważne, że eshop będzie bez muzyki?

• tour powinno być darmowe.

• tak czułem, że MKW będzie wymiatać, było to dla mnie logiczne, że po ogromnym sukcesie ósemki do dziewiątki się przyłożą jeszcze bardziej.

• ciekawe, ile tego typu builidów poszło przez te lata do kosza?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Czyli joycony dalej gówno, dzięki Nintendo!

Nigdy nie narzekałem i używam startowych do dzisiaj. Na pólce mam customowe Zeldy w razie gdyby coś się z nimi stało.

Opublikowano

Jeszcze konsole switch są innowacyjne w byciu najgorzej ergonomicznymi urządzeniami przenośnymi w historii gamingu. Nintendo twardo się tego trzyma bo poszerza deskę i dalej nie profiluje joyconow

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Daffy napisał(a):

Jeszcze konsole switch są innowacyjne w byciu najgorzej ergonomicznymi urządzeniami przenośnymi w historii gamingu. Nintendo twardo się tego trzyma bo poszerza deskę i dalej nie profiluje joyconow

Gdyby nie były wyprofilowane miałbyś prostokąt, Joycony są wyprofilowane

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Oglądam sobie film DF i mówią, że tam gdzie na OG Switchu Zelda dropia najbardziej czyli w Korok Forest do 25fps teraz jest płynne 60

65ghytjuyj.jpg

Kurde wolałbym stabilne 60 fps ale nie można mieć wszystkiego

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Nigdy nie narzekałem i używam startowych do dzisiaj. Na pólce mam customowe Zeldy w razie gdyby coś się z nimi stało.

Czyli nigdy pewnie nie grasz mając je odłączone dodatkowo mieszkasz w kawalerce metr na metr

Opublikowano

Z tym się nie będę kłócił, dwa razy wymieniałem joycony, dwa razy były w serwisie, masakra z nimi!

Opublikowano

Masz rację Gira, dodawanie kolegów do friendlisty w NORMALNY sposób to żadna innowacja, to pieprzona podstawa. A oni i tak mają to w dupie :)

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Czyli nigdy pewnie nie grasz mając je odłączone dodatkowo mieszkasz w kawalerce metr na metr

Odłączałem w domu jak i w pracy, żaden problem z graniem przez dłuższy czas.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Brak muzyczki w sklepie i dalej te zayebane kody to ostra sieczka ale tak było zawsze że Nintendo poza grami nic sobą nie reprezentuje :/

Opublikowano
  • Autor

A na innych konsolach i handheldach jest muzyczka? Nie zwracałem na to uwagi

Opublikowano

A jak się kupi kamerkę to będzie można tam odczytać kody które będą na kartkach w pudełku?

Na Xboxie One z kinektem tak to działało :) Przykładało się kod QR i cyk, DLC już było.

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Kurde wolałbym stabilne 60 fps ale nie można mieć wszystkiego

Tylko troche lipa, ze 8 letnia gra, wychodzaca jeszcze na WiiU bedzie smigac w 1440p, a nie 4k.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, bebbop napisał(a):

Tylko troche lipa, ze 8 letnia gra, wychodzaca jeszcze na WiiU bedzie smigac w 1440p, a nie 4k.

No szkoda, że nie w natywnym 4k tylko w natywnym 1440p ale wolę taką rozdziałkę niż Las Koroków w klatkowanym 60 fps