Opublikowano wtorek o 07:135 dni Autor Dobrze, że nie trzeba zgadywać którego protona wgrać żeby działało
Opublikowano wtorek o 07:185 dni WGRYWAĆ PROTONA xD Jak musisz wybrać opcję w menu to też dostajesz małpiego rozumu? Bo to z tymi protonami to tak wygląda, wybierasz sobie, klikasz przycisk i... już.
Opublikowano wtorek o 07:195 dni Autor A jak wybiorę nie tego co trzeba?Mogłoby Valve przekazać JASNE INFORMACJE a nie mamy szukać po omacku.
Opublikowano wtorek o 07:285 dni 22 minuty temu, GearsUp napisał(a):Nowy system to i dużo niewiadomych ale przynajmniej jest zainteresowanieNintendo miało godzinny pokaz na którym mogli te wszystkie informacje komunikować i w 100% uniknąć burdelu informacyjnego. Mocno to zjebali. Dzięki coraz nowszym informacjom coraz lepiej to dla nich na szczęscie wygląda.
Opublikowano wtorek o 07:305 dni Autor Teraz, pawelgr5 napisał(a):Nintendo miało godzinny pokaz na którym mogli te wszystkie informacje komunikować i w 100% uniknąć burdelu informacyjnego. Mocno to zjebali. Dzięki coraz nowszym informacjom coraz lepiej to dla nich na szczęscie wygląda.A to prawda ale pewnie uznali, że to mało istotne detale. No bo czy dla casuala taka informacja czy upgrade pack jest na carcie czy download kodzie to deal breaker?
Opublikowano wtorek o 07:325 dni Teraz, GearsUp napisał(a):A to prawda ale pewnie uznali, że to mało istotne detale. No bo czy dla casuala taka informacja czy upgrade pack jest na carcie czy download kodzie to deal breaker?Nie wydaje mi się żeby casuale zarejestrowały, że ten Nintendo Direct w ogole był. Takie pokazy robi się dla napalonych nerdów czekający od lat na nową zabawkę. Casuale które w moim najbliższym otoczeniu zakupiły nintendo dla dzieciaków pod fortnite i mario kart do dziś nie mają pojęcia, że ta prezentacja się odbyła (tak wiem ze moje otoczenie nie jest wyznacznikiem).
Opublikowano wtorek o 07:385 dni 17 minut temu, GearsUp napisał(a):A jak wybiorę nie tego co trzeba?To se wybierzesz innego, w czym problem? Już pomijając fakt, że w 99% wypadków w ogóle tego menu nie zobaczysz, bo nie będzie takiej potrzeby, no ludzie drodzy
Opublikowano wtorek o 07:395 dni Czyli jednak te upgready BOTW i TOTK będą na kartach S2? A savey z S1 dalej będą działać? Ja i tak mam to w sumie gdzieś i gry, które wyszły na S1 zostawię sobie w wersjach na S1, tylko z MP4B mam jeszcze dylemat, którą wersję wziąć, ale skoro upgrade ma być na karcie to wezmę wersję S2 w takim razie. Edytowane wtorek o 07:475 dni przez zdrowywariat
Opublikowano wtorek o 07:435 dni Autor 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):Czyli jednak te upgready BOTW i TOTK będą na kartach S2? A savey z S1 dalej będą działać?Save będzie działał. Zaraz się okaże, że to nawet nie są te same carty co dla S1 tylko te szybsze już dedykowane S2
Opublikowano wtorek o 07:535 dni 53 minuty temu, Homelander napisał(a):Najwyraźniej w kwestii przekazywania informacji Nintendo powróciło do starych i sprawdzonych metod jakich użyli z WiiUMoże wrócą też do szybkich price dropów i przepraszania klientów gratisami jak przy 3DS? :)
Opublikowano wtorek o 08:075 dni Autor Jedno co mi się bardzo podoba w tych porównaniach to, że na S2 jakby mniej mydła. Irytowało mnie to już na S1 jak ta gra jest prześwietlona i mocno trzeba było kombinować żeby uzyskać odpowiedni kontrast. Teraz jest mocna poprawa ale jeszcze nie do końca idealnie
Opublikowano wtorek o 08:335 dni Autor 5 minut temu, Homelander napisał(a):Przecież to porównanie z WiiUTak.
Opublikowano wtorek o 11:025 dni W dniu 3.04.2025 o 14:39, GearsUp napisał(a):Kamerka od HORI Ponoc ma miec rozdzialke 480p, natomiast oficjalna 1080p:VGCNintendo Switch 2’s adorable Piranha Plant Camera has a w...The Piranha Plant Camera is cheaper and more flexible than the official camera, but it comes at a cost…
Opublikowano wtorek o 11:325 dni a powiedzcie mi jakbym chciał teraz już sprzedać switcha, to jak przerzucić sejvy później na switcha2? gdzie one się zachowują na karcie? w pamięci? w ogóle nie ogarniam
Opublikowano wtorek o 11:335 dni Tylko z backupa w chmurze ale trzeba mieć płatny online i nie każda gierka wspiera, np pokemony Inaczej trzeba mieć obie konsolki na raz.
Opublikowano wtorek o 11:495 dni 1 minutę temu, Słupek napisał(a):a powiedzcie mi jakbym chciał teraz już sprzedać switcha, to jak przerzucić sejvy później na switcha2? gdzie one się zachowują na karcie? w pamięci? w ogóle nie ogarniamW chmurze jak masz opłacony abonament i włączoną synchronizację, inaczej tylko lokalnie na konsoli. Save z pokemonów, splatoon 3 i animal crossing tylko lokalnie.
Opublikowano wtorek o 11:505 dni 16 minut temu, Słupek napisał(a):a powiedzcie mi jakbym chciał teraz już sprzedać switcha, to jak przerzucić sejvy później na switcha2? gdzie one się zachowują na karcie? w pamięci? w ogóle nie ogarniamW 99% przerzucisz wszystko jednym kliknięciem, ale musisz uważać na wyjątki i inaczej kombinować, żeby nie stracić saveów. Ja tak straciłem 300h w Animal Crossing po przesiadce z S1 na OLEDa. I nie chciało się mi już zaczynać gry od nowa, poczekam na AC na S2 :)
Opublikowano wtorek o 12:015 dni Potwierdzili że wyspa z animal crossing będzie przechodzić na switcha2 przy migracji konta jak będziesz mieć S1 i S2 obok siebie, już bez tej apki
Opublikowano wtorek o 12:055 dni 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Potwierdzili że wyspa z animal crossing będzie przechodzić na switcha2 przy migracji konta jak będziesz mieć S1 i S2 obok siebie, już bez tej apkiTo fajnie, szkoda że dopiero teraz xD, no ale nie było smuteczku po utracie 300h, stwierdziłem że już się nagrałem, a do tego miałem 270h w Stardew Valley. Straszne pochłaniacze czasu :) Edytowane wtorek o 12:065 dni przez zdrowywariat
Opublikowano wtorek o 12:165 dni nie mam abonamentu, no dobra a jakbym wykupił teraz abonament, przestał opłacać a później znowu wykupił. to sejvy nadal będą w chmurze tak jak na xboxie? czy znikną jak przestanę opłacać?