Opublikowano wtorek o 15:145 dni Mnie prezentacja Nintendo mocno zawiodła. Gram 90% czasu w trybie przenośnym więc te powiększanie gabarytów sprzętu oceniam na minus. Może się przekonam jak zobaczę na żywo ale skoro Switch 1 jest niewygodny do trzymania a Switch 2 dalej będzie miał ergonomię deski tylko że większej i cięższej to trochę lipa.Brak oleda to też minus ode mnie. Czytałem, że nowy lcd jest super ale mi oled bardziej by pasował. Jestem w stanie zrezygnować z HDR i 120Hz, które przydadzą się pewnie w paru grach.Czas pracy na baterii w specyfikacji jest gorszy niż dla S1 :(Kamerki i mikrofony w ogóle mnie nie interesują.Płatna instrukcja obsługi w postaci demka technologicznego? No c'mon...Joycon jako myszka - zupełnie tego nie widzę.Puste kartridże też do mnie nie przemawiają. To takie połącznie minusów digitali i fizyków. Gry Ci się ściągnią na dysk ale żeby w nie zagrać to i tak trzeba będzie żonglować kartridżami. Jedyny plus to że możesz grę odsprzedać. Rozumiem czemu takie coś wymyślili ale wyszło moim zdaniem kuriozalnie.Lista zaprezentowanych gier nie zrobiła wrażenia. Metroid Prime bez daty premiery nawet ale spokojnie ogra się na oledziku. Donkey Kong w 3d - słabo to wygląda, zero emocji. Mario karty - tu na plus ale też bez większych zaskoczeń. Mnóstwo gier pokazanych z innych konsol, które można było już dawno ograć typu Cyberpunk to straszna zapchaj dziura. Zabrakło mi zapowiedzi porządnych jrpgów czyli gatunku, który wg. mnie dominuje na switchu. Nowy Fire Emblem, Triangle Strategy czy Octopath Traveler to są tytuły na które ja będę czekał i wypatrywał. Mam nadzieję, że za parę lat wydadzą odświedzenie Switcha 2 z lepszą baterią, ekranem oled i wtedy będzie dobry momentu na zakup. Może do tego czasu pojawią się też gry, które sprawią, że serce mocniej zabije a tymczasem zostaję przy swoim Switch 1 oled.
Opublikowano wtorek o 15:375 dni Pany, tyle stron tematu a jeszcze nikt nie zadał pytania:Czy nowy dock rysuje konsole jak stary?!
Opublikowano wtorek o 17:375 dni 1 godzinę temu, Emtebe napisał(a):Pany, tyle stron tematu a jeszcze nikt nie zadał pytania:Czy nowy dock rysuje konsole jak stary?!Jeśli nawet rysuje to na pewno robi to najlepiej na rynku, bo Nintendo tak chciało. Poza tym ja mam Switcha od 12 lat i zero rysek
Opublikowano wtorek o 17:395 dni 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Pany, tyle stron tematu a jeszcze nikt nie zadał pytania:Czy nowy dock rysuje konsole jak stary?!Jeśli nie grasz po pijaku to nic się przy wsuwaniu konsoli do docka porysować nie powinno :)
Opublikowano wtorek o 18:175 dni Zawsze na trzeźwo a rys od wuja z każdej strony. Na szczęście folia od day1 na ekranie. Ale rys przy brzegach cała masa.40 minut temu, MichAelis napisał(a):Jeśli nawet rysuje to na pewno robi to najlepiej na rynku, bo Nintendo tak chciało. Poza tym ja mam Switcha od 12 lat i zero rysekJakiś prototypowy model dorwałeś,. mając go kilka lat przed premierą właściwego?
Opublikowano środa o 05:325 dni Czemu wg Nintendo streaming z innych okienek w trakcie chatu odbywa się w 10fps?- gdyby byl płynniejszy to mógłby wpłynąć na wydajność faktycznie odpalonej gierki na konsoli- chcą by każdy gracz miał to samo doświadczenie i nie był poszkodowany a wiedzą że wielu będzie używać chatu w miejscach z słabym dostępem do szybkiego internetuNiesamowici są xddddd
Opublikowano środa o 05:425 dni 60 klatek w grze plus cztery okienka po 10 klatek"gameplay up to 120 fps" nie klamali
Opublikowano środa o 06:195 dni Kup dedykowaną kamerę za 250 zł (bo normalna chyba nie zadziała?), opłać abonament by móc się cieszyć wideorozmową w 15 fpsach. To musi być niesamowite doświadczenie, pełne tej tzw. konsolowej duszy.
Opublikowano środa o 06:235 dni Ktoś wcześniej robił chat party z udostępnianiem ekranów wcześniej? Mi się to nawet podoba, choć nie skorzystam bo się nie koleguje z nikim
Opublikowano środa o 06:475 dni 27 minutes ago, ASX said:Kup dedykowaną kamerę za 250 zł (bo normalna chyba nie zadziała?), opłać abonament by móc się cieszyć wideorozmową w 15 fpsach. To musi być niesamowite doświadczenie, pełne tej tzw. konsolowej duszy.Pieprz. Nie zapomnij o pieprzu
Opublikowano środa o 07:254 dni konsola 469epro pad 89eMKW 89ekamerka 59eetui 25e= 731e jprd pieprz i dusza xD Edytowane środa o 07:264 dni przez zdrowywariat
Opublikowano środa o 07:454 dni 12 minut temu, drozdu7 napisał(a):Ale co Zdrowy, dużo to czy mało? Jak myślisz?Za dużo:konsolka 449epro pad 69eMKW 69ekamerka 29eetui 19eO jakieś prawie 100e, tak że to już nie pieprz, a chili, heh.
Opublikowano środa o 07:574 dni Jeśli ktoś nie ma garnituru to ma chujnię, ja mam jakieś w szafie :) Edytowane środa o 07:584 dni przez zdrowywariat
Opublikowano środa o 08:084 dni Patrząc na działania Nintendo to ja raczej to bym proponował zamiast garnituru
Opublikowano środa o 08:244 dni Greg jak tam Trump? Make America great again? Darmowy Switch2 na premierę dla każdego?
Opublikowano środa o 08:304 dni 6 minutes ago, Daffy said:Greg jak tam Trump? Make America great again? Darmowy Switch2 na premierę dla każdego?Nie, tylko to co wyżej
Opublikowano środa o 10:344 dni A jeszcze nie ma oferty od zawsze najtańszych w Polsce zuzagry xdddddd