Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Hah akurat WW, Galaxy 2 to na innych sprzętach można ogarnąć dzięki błogosławionej emulacji, a Rdr2 to na S2 pewnie nie będzie wyglądał nawet tak dobrze jak na SD.

Galaxy 2 to leci na chińskich retro konsolkach za 600zl w HD, tak samo Obcy Izolacja w natywnej wersji na androida, pisze bo jest tu wielki fan w temacie:lapka:

Jestem ciekawy czy Nintendo ogarnie średniowiecze w kwestii online na swoim sprzęcie i jak będzie z jakością konsoli. W moim switchu joycon w pierwszym tygodniu złapał luz i bonusowe trzeszczenie :reggie:

Opublikowano

nie wiem ja mam dobrego w miare Peceta i wole jako hanhelda milion razy switcha, bo gram tam w gry, ktorych albo na PC nie ma, albo nigdy na PC bym nie skonczyl (jak Persona, czy MonsterHunter), szkoda byloby mi grac w chujowej oprawie w 30 fpsach na ekraniku 720p w gry pokroju RE4, gdy obok stoi maszyna, ktora wyswietli to w 175 hz z RT na ULTRA.

• Lubię! 1
Opublikowano

A propo tych gier z PS4 to gdyby S2 dostał DLSSa to mogą to być najlepiej wyglądające przenośne porty tamtych gier a jeszcze jak zabierze exy Sonce to będzie game over. Samo to, że byłaby to jedyna konsola przenośna ze wsparciem DLSS może sprawić, że czysta MOC tych innych komputerków przestanie mieć znaczenie

• Haha 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
25 minutes ago, easye said:

nie wiem ja mam dobrego w miare Peceta i wole jako hanhelda milion razy switcha, bo gram tam w gry, ktorych albo na PC nie ma, albo nigdy na PC bym nie skonczyl (jak Persona, czy MonsterHunter), szkoda byloby mi grac w chujowej oprawie w 30 fpsach na ekraniku 720p w gry pokroju RE4, gdy obok stoi maszyna, ktora wyswietli to w 175 hz z RT na ULTRA.

Pisałem, że również skończyłem na SD a nie tylko na SD. 

Opublikowano

GaersUp jest jak ten kolega, którego nicka nie pamiętam a strasznie zakrzywiał rzeczywistość przed premierą Switcha. Zwiastował konsolę która mocą będzie "prawie" dorównywać PS4 i Xbox One. Kłócił się i upierał niemiłosiernie. Tylko nie wiem po co bo przegrał z faktami. Poza tym nie ma czegoś takiego jak "konsola skazana na sukces".
Wiedzą to wszyscy, od Segi po Microsoft. Chyba Nintendo najbardziej, bo skopało dwie generacje sprzętu z rzędu. 

Opublikowano
14 minut temu, addhoc napisał(a):

GaersUp jest jak ten kolega, którego nicka nie pamiętam a strasznie zakrzywiał rzeczywistość przed premierą Switcha. Zwiastował konsolę która mocą będzie "prawie" dorównywać PS4 i Xbox One. Kłócił się i upierał niemiłosiernie. Tylko nie wiem po co bo przegrał z faktami. Poza tym nie ma czegoś takiego jak "konsola skazana na sukces".
Wiedzą to wszyscy, od Segi po Microsoft. Chyba Nintendo najbardziej, bo skopało dwie generacje sprzętu z rzędu. 

Mordo jest wręcz przeciwnie, ja się na nic nie nastawiam, nie ekscytuję się tymi "fabrycznymi leakami" itp bo wiem, że i tak będę grał w ich gry bez względu na to jak ta konsola będzie wyglądała/chodziła.

W dniu 5.01.2025 o 10:56, GearsUp napisał(a):

Będzie 720p ze spadkami do 540p a w docku sztywne 720 z rwanymi 60.

Z tego wychodzimy. Jak będzie COKOLWIEK wyżej to będzie to uczta dla fanów :gachigasm:

A to, że konsola jest skazana na sukces to inna kwestia i nikt normalny tego nie podważa.

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, GearsUp napisał(a):

Mordo jest wręcz przeciwnie, ja się na nic nie nastawiam, nie ekscytuję się tymi "fabrycznymi leakami" itp bo wiem, że i tak będę grał w ich gry bez względu na to jak ta konsola będzie wyglądała/chodziła.

A to, że konsola jest skazana na sukces to inna kwestia i nikt normalny tego nie podważa.

Jeśli plotki się potwierdza i to będzie kopia switch Oled bez OLED to jest skazana z miejsca na sprzedaż gorszą niż switch. Robienie konsoli tak podobnej i pod względem gimmicka bez nowego gimmicka i w tak bezczelnej kopii z wyglądu to strzał w stopę 

Opublikowano

Te małe chińskie pyrtki miały szansę wyprzedzić leaki i pokazać jakiś mocny gameplay to nie. Co przeciek to nudniej to wygląda :nosacz:

To musiało być najszybsze i najtańsze r&d w historii konsol. Stary koncept i bryła z układem równajacym sprzęt sprzed 10 lat, pomijając jakieś tam usprawnienia.

Sami się chyba nie nastawiają na gigantyczną sprzedaż także wyjdą na swoje spokojnie.