Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Homelander napisał(a):

Serio masz zamiar grać na PS5/XSX skoro możesz należycie na RTX 5090?

Teraz już teraz rozumiesz durność Twojego pytania?

Tylko konsole mnie interesują.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 134,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
Just now, Emtebe said:

Tylko konsole mnie interesują.

A ludzi granie przenośne

Opublikowano
Just now, Emtebe said:

To co robisz w tym temacie poza propagowaniem idiotyzmu?

Odpowiadam na Twoje kretyńskie pytania

Opublikowano

Co do luzów joyconów to też mnie trochę irytowały i do switcha oled kupiłem pancerz spigen z pogrubionymi gripami, który czyni z tej konsoli mocno zwarty monolit. Polecam to rozwiązanie.

Przy ns2 może być jednak problematyczne gabarytowo.

Opublikowano

Jestem po tym filmie Arka. Skąd Nintendo wytrzasnęło tak słabe TV to nie wiem, może sabotaż Sony xD Metroid wyglądał na strasznie sprany, jak stare monitory TN.

Tak poza tym niestety nie wyniosłem nic nowego czego bym nie przeczytał w necie. Tryb myszki dla mnie super bo mam już stanowisko pod PC ale jak ktoś gra na TV i będzie musiał organizować sobie dobrą pozycję na kanapie i podkładkę pod myszkę to powodzenia. Metroida ogram w trybie myszki, liczę w przyszłości też na wsparcie w Pikmin, AW i może jakiś RTS od Nintendo? W multiplaformy to wiadomo PC, jednak CP i ER kupię z czystej ciekawości jak to działa. O ile CP nie zamierzam grać drugi raz tak w ER spróbuję.

Opublikowano
7 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jestem po tym filmie Arka. Skąd Nintendo wytrzasnęło tak słabe TV to nie wiem

Może ich własnej produkcji? boomer O ile mi się ten pomysł z myszkiem podoba bo zawsze to więcej możliwości w grach, ale nie wierze że będzie się dało tym grać dłużej niż godzine, już mi jest niewygodnie od samego patrzenia jak ktoś na tym gra

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

Może ich własnej produkcji? boomer O ile mi się ten pomysł z myszkiem podoba bo zawsze to więcej możliwości w grach, ale nie wierze że będzie się dało tym grać dłużej niż godzine, już mi jest niewygodnie od samego patrzenia jak ktoś na tym gra

Jest USB C, może będą działać inne xd albo ktoś zrobi na to obudowę. Dla mnie fajny pomysł bo to się sprawdza w wielu grach, pytanie co Nintendo z tym zrobi. Ta gra z wózkiem to wiadomo, nawet tego nie tykam.

Opublikowano

Generalnie opcja myszki meh, ale w Metroid sprawdzę z czystej ciekawości.

Opublikowano
9 godzin temu, Emtebe napisał(a):

Ale ktoś ma zamiar grać w gry 3rd party na Switchu, skoro można je ograć należycie na PS5/XSX?

Absolutnie nikt. Nie ma nawet jednej takiej osoby na świecie. Wszyscy wolą grać na anbernicu w gry które nie kosztują 400 zł.

Opublikowano
31 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Skąd Nintendo wytrzasnęło tak słabe TV to nie wiem

specjalnie dali jakieś manty z marketu żeby uniknąć kontrastu w starciu z potężnym LCD grając w trybie HH

Opublikowano
26 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jest USB C, może będą działać inne xd albo ktoś zrobi na to obudowę. Dla mnie fajny pomysł bo to się sprawdza w wielu grach, pytanie co Nintendo z tym zrobi. Ta gra z wózkiem to wiadomo, nawet tego nie tykam.

twierdza na nintendo obama

Opublikowano
10 godzin temu, Emtebe napisał(a):

Ale ktoś ma zamiar grać w gry 3rd party na Switchu, skoro można je ograć należycie na PS5/XSX?

Mega sensowne pytanie, biorąc pod uwagę Wiedźminy i Doomy na S1, które ludzie ogrywali.

Opublikowano

Doom 2016? Gregu grał na Switchu i kłócił się ze mną na sąsiednim forum, że 30fps wystarczy do tej gry. Kurtynka.

Opublikowano

doom w 30fpsach na joyconach to... To musi być coś wujaszek

Opublikowano
U mnie w switchu w pierwszym tygodniu zrobił się luz i joycon zaczął latać i trzeszczeć, co odebrało chęć grania.

Chętnie bym dał kasę Nintendo za małe stacjonarne pudełko pod TV z pro controllerem za mniejsze pieniądze niż hybrydowa wersja.
O! Dokładnie to! Switch lite, ale stacjonarny. Niech nawet będzie z joy conami, ale bez ekranu, bebechy połączone z dockiem.
Też bym kupił.
Opublikowano

Boje się trochę o odpinanie joyconow, spoko że jest magnes ale fizycznie prócz tego nic tych joyconow nie trzyma, a guzik odblokowania jest gigantyczny i mam obawy że może czasem się go niechcący naciśnie i joycon wyleci. Na switchu1 nie dość że ten guzik był mega dyskretny, w takim miejscu że przypadkowo go się nie miało szans nacisnąć to jeszcze joycony trzymały się fizycznie na szynach, tutaj tego brak

Opublikowano

Tak sobie czasem mysle, czy granie na NS bez luzow w joyconach, to w ogole w zyciu jest mozliwe, czy to w ogole jest takie cos?

Granie na NS bez luzow w joyconach?

No, granie na NS bez luzow w joyconach, czy to w ogole jest mozliwe…

Nooo… w telewizji to czesto pokazuja granie na NS bez luzow w joyconach, ze costam mowia i graja

No ja tez tak mysle, ze w zyciu to jest niemozliwe…

Opublikowano

masz już muzykę do tego tekstu?

Opublikowano
21 godzin temu, bebbop napisał(a):

Gdzies sie natknalem na info, ze Zelda Notes umozliwia jeszcze przenoszenie przedmiotow miedzy Zeldami.

dobrze widziałeś, poniżej potwierdzenie 8:53

jest też trochę o mitycznych luzach, i faktycznie czytałem opinie że TV na pokazach były jakieś słabe matryce.. ja nie wierzę w przypadki;) nie chcieli żeby hh LCD był jechany

Opublikowano

Pisarski po testach napisał na twitterze, że wszystko spoko oprócz ekranu, który mocno odstaje od S1 OLED. A on jest nintendo świrem, więc opowiastki jehowego o tym że ten LCD to nie jest krok wstecz można między bajki włożyć.

Zjebali z tym ekranem żółte chujki.

Opublikowano

Odszczekasz to młody jak w lipcu zaczniesz kopać tunele potężnym małpiszonem niczym yeti w bełchatowie

Opublikowano
17 minut temu, MichAelis napisał(a):

Chujowy lcd, luzy, pewnie drift. Reszta spoko, czyli co? Brak gier.

Jeszcze gry za 400 zł i switch pro