Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 138,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
19 minut temu, Homelander napisał(a):

Rozumiem, że w Metroid Prime żadnego nie grałeś? Bo Metroid Prime to nie jest fps strzelanka, a już na pewno nie coś co można postawić w jednym rzędzie z Doomem

Na GC sto lat temu w coś grałem i na DS w Metroid Prime Hunters grałem :-) i faktycznie niewiele ma podobnego do Doom. Ok, przekonałeś mnie, popykam w Metroida 1 remake na NDS zanim ocenię ile powinien kosztować ten nowy.

Opublikowano

W sumie to ciekawe czy taki Doom 2016 i Eternal dostaną jakiś boost na NS2, ten pierwszy tytuł to wspaniałe arcydzieło. Drugi za dużo mario w doomie.

Opublikowano
Teraz, Wieslaw napisał(a):

W sumie to ciekawe czy taki Doom 2016 i Eternal dostaną jakiś boost na NS2, ten pierwszy tytuł to wspaniałe arcydzieło. Drugi za dużo mario w doomie.

Trochę bez sensu, bo na tych joyconach nie da się grać w FPSy - taki Metroid działa przecież na zasadzie autoaima.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Trochę bez sensu, bo na tych joyconach nie da się grać w FPSy - taki Metroid działa przecież na zasadzie autoaima.

u nas na nintendo 2 mamy myszkie paolo, nie się nie bój

Opublikowano
23 minuty temu, messer88 napisał(a):

W 2016 spoko pewnie, Eternal zbyt dynamiczny i grozi zniszczeniem joyconów.

Gyro pomaga tej grze mocno, da się grać bez ciśnienia. Może te wyższe poziomy trudności są zabójcze, ale zaskakująco spoko jest na Switchu.

Opublikowano

A czemu miałoby nie działać? Nie ma na Switchu gry która nie działa w trybie hip hop.

Opublikowano

A, to tak, tak. Działa wszędzie.