Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 146,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Ogólnie ostatni raz kiedy ludzi to powszechnie bulwersowało był w 2013 r. kiedy Xbox chciał wprowadzić DRM dla każdej gry na swoich konsolach. Wycofali się z tego, ale minęło zaledwie kilka lat i teraz na każdej konsoli mamy w większym lub mniejszym stopniu będziemy mieli upowszechniony DRM. Teraz ludzie napiszą kilku postów krytyki na te pozbawione gier keycarty, a konsole i tak kupią, taka jest prawda.

Opublikowano
2 hours ago, ASX said:

Ogólnie ostatni raz kiedy ludzi to powszechnie bulwersowało był w 2013 r. kiedy Xbox chciał wprowadzić DRM dla każdej gry na swoich konsolach. Wycofali się z tego, ale minęło zaledwie kilka lat i teraz na każdej konsoli mamy w większym lub mniejszym stopniu będziemy mieli upowszechniony DRM. Teraz ludzie napiszą kilku postów krytyki na te pozbawione gier keycarty, a konsole i tak kupią, taka jest prawda.

Ja nie kupię. Tylko cyfra

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał(a):

Ja nie kupię. Tylko cyfra

No tak, ale ja pisałem o osobach dla których pełnoprawne i w pełni funkcjonalne wydania fizyczne są ważne. Te osoby pomimo swoich przekonań, nie bedą miały specjalnego wyboru i będą teraz kupować keycarty albo przerzucą się na cyfrę.

Ty jesteś innym przykladem, dawno pogodziłeś się z cyfrową dystrybucją i dla ciebie brak gier na cartach to nie problem. A to że nie chcesz go kupić wynika z zupelnie innych powodów.