Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ogólnie ostatni raz kiedy ludzi to powszechnie bulwersowało był w 2013 r. kiedy Xbox chciał wprowadzić DRM dla każdej gry na swoich konsolach. Wycofali się z tego, ale minęło zaledwie kilka lat i teraz na każdej konsoli mamy w większym lub mniejszym stopniu będziemy mieli upowszechniony DRM. Teraz ludzie napiszą kilku postów krytyki na te pozbawione gier keycarty, a konsole i tak kupią, taka jest prawda.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 hours ago, ASX said:Ogólnie ostatni raz kiedy ludzi to powszechnie bulwersowało był w 2013 r. kiedy Xbox chciał wprowadzić DRM dla każdej gry na swoich konsolach. Wycofali się z tego, ale minęło zaledwie kilka lat i teraz na każdej konsoli mamy w większym lub mniejszym stopniu będziemy mieli upowszechniony DRM. Teraz ludzie napiszą kilku postów krytyki na te pozbawione gier keycarty, a konsole i tak kupią, taka jest prawda.Ja nie kupię. Tylko cyfra
Opublikowano 22 minuty temu22 min 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Ja nie kupię. Tylko cyfraNo tak, ale ja pisałem o osobach dla których pełnoprawne i w pełni funkcjonalne wydania fizyczne są ważne. Te osoby pomimo swoich przekonań, nie bedą miały specjalnego wyboru i będą teraz kupować keycarty albo przerzucą się na cyfrę.Ty jesteś innym przykladem, dawno pogodziłeś się z cyfrową dystrybucją i dla ciebie brak gier na cartach to nie problem. A to że nie chcesz go kupić wynika z zupelnie innych powodów.