Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Mam to samo co Sebas. Jeden Marian i jedno botw na całą generacje jest dla mnie więcej warte niż tony tych gier z ps5 i xboxa więc no czekam co pokażą. 

Tylko konsoli nie zapomnij kupić :)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 105 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

4! Dzięki za troske Ficuś, reszte postaram się nadrobić na konsoli nintendo switch 2 :banderas:

Opublikowano
9 minutes ago, Pupcio said:

Ale ta grafika niszczy sony i ms z ostatnich 4 lat :obama:

No w takim 2020 trzy remaki i jedna nowa gra, pomimo tego że Nintendo nie ma już dwóch osobnych platform do supportowania. Ale racja, nawet w porównaniu do tego lineup MS i Sony wygląda słabo.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, drozdu7 napisał(a):

No 2021 z Dread, ale jeszcze golf i pokemon snap;) Panowie ale bądźmy poważni 

Był Monster Hunter i Shin Megami 5 ale to były czasowe exy. Na tamten moment (2021) w te gry można było zagrać jedynie na Switchu. Takich gier pewnie w przyszłości będzie więcej.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

to nie może być na serio xDDDDDD

nie no są też dobre gierki ale reszta xD ale to sekta więc byle guwnem się zadowolą byle od Nintendo 

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Był Monster Hunter i Shin Megami 5 ale to były czasowe exy. Na tamten moment (2021) w te gry można było zagrać jedynie na Switchu. Takich gier pewnie w przyszłości będzie więcej.

inne konsole bez czasowych exów nie miałby jak ulepić takiej listy xD

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

inne konsole bez czasowych exów nie miałby jak ulepić takiej listy xD

Inne konsole maja multiplatofmry papciu. No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023.

Opublikowano

Tenis z tych sportowek to jeszcze im wyszedł jako jedyny wg mnie

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

Inne konsole maja multiplatofmry papciu. No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023.

Tylko zelda botw i może mario jak wezme te same leki co paolo

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023.

RE Remake 4 na Switch 2 :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Tylko zelda botw i może mario jak wezme te same leki co paolo

Ale ja o te Twoje ostatnie 4 lata pytalem bo cos pisales ze konkurencja nie ma mocnych zawodnikow za tamten okres czasu.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

to nie może być na serio xDDDDDD

Gdzie lata, że gwiazdy Rocka, czy Capcom robiły exy na Nintendo. Kurtyna opadła :D.

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

Ale ja o te Twoje ostatnie 4 lata pytalem bo cos pisales ze konkurencja nie ma mocnych zawodnikow za tamten okres czasu.

ale co on Ci ma napisać jak gry na YouTube ogląda 

Opublikowano
50 minutes ago, Paolo de Vesir said:

>SD ma niską sprzedaż - sprzedaż najważniejszy wyznacznik sukcesu

>S2 potencjalnie niższa sprzedaż - kogo obchodzi Excel?

Kogo obchodzi nie kurwienie logiki i standardow?

Niższa niż najlepiej sprzedająca się konsola w historii? Ojej, coś strasznego 

Opublikowano

Paolo tego nie rozumie tutaj już totalne cw na bani :)

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Pierwszy rok super sprzedaż bo fani się rzucą ale później to będzie już marazm. Dramatyczne decyzję projektowe i designowe. Powodzenia ze sprzedażą klona dla targetu, który raczej ma wywalone w technikalia. Jeszcze pewnie zaraz się okaże że jak już gierki ogłoszą to exy będą miały duże dziury premierowe bo nie ma już czym lineupu zapełniać bo wszystko z wiiu przeportowali

Taki analityk sie marnuje na tym forum dla stulejarzy :) wysylaj CV do Nintendo i ratuj te firme, poki Switcha 2 nie zapowiedzieli

Opublikowano

Xbox 360 sprzedał się gorzej niż Playstation 2. Ależ to była chujowa konsola. 

Spoiler

A japonczyki już wiedzą jak wyglądają nowe poksy i rozpaczają czy 30 milionów wyprodukowanych urządzeń im wystarczy w pierwszym roku. 

:vegeta_smile:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Pupcio napisał(a):

Tutaj jest teraz miękkie CW w tag teamach. Przypudrowane technikaliami żeby posty nie znikały, ale wszyscy wiemy o co chodzi i kto z kim rozgrywa.

Opublikowano
17 minut temu, Daffy napisał(a):

Tenis z tych sportowek to jeszcze im wyszedł jako jedyny wg mnie

Za co mega karny bydlak dla Nintendo.

Uwielbiam arcadowe sportówki, zwłaszcza przenośnie. Dzięki 2 mokrym kleksom (Mario Strikers i Mario Golf) nadal na SD jest grana Fifa Street 2 i Everybody's Golf 3/4.

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Tutaj jest teraz miękkie CW w tag teamach. Przypudrowane technikaliami żeby posty nie znikały, ale wszyscy wiemy o co chodzi i kto z kim rozgrywa.

Gira proszę te słowa w cudzysłów jak nie to leci pozew po japońsku

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał(a):

Gościu, tylko my się tutaj wypowiadamy z perspektywy posiadaczy czy też byłych posiadaczy i dzielimy się jakimiś oczekiwaniami, a ty robisz holenderski ster z girą pisząc na to wszystko jakiś najniższych lotów chujowe trollposty i jeszcze się rzucasz. A może pora żebyś w końcu ztjm jak nie masz nic sensownego do dodania albo jak cię boli to rodem

sekciarza z psychą z papieru możesz wrzucić w ignore każdego to nie jest przychylny firmie marce.