messer88 6 693 Opublikowano wczoraj o 11:17 Opublikowano wczoraj o 11:17 12 godzin temu, Pupcio napisał(a): Mam to samo co Sebas. Jeden Marian i jedno botw na całą generacje jest dla mnie więcej warte niż tony tych gier z ps5 i xboxa więc no czekam co pokażą. Tylko konsoli nie zapomnij kupić 1 2 Cytuj
Pupcio 18 800 Opublikowano wczoraj o 11:19 Opublikowano wczoraj o 11:19 4! Dzięki za troske Ficuś, reszte postaram się nadrobić na konsoli nintendo switch 2 1 Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano wczoraj o 11:23 Opublikowano wczoraj o 11:23 9 minutes ago, Pupcio said: Ale ta grafika niszczy sony i ms z ostatnich 4 lat No w takim 2020 trzy remaki i jedna nowa gra, pomimo tego że Nintendo nie ma już dwóch osobnych platform do supportowania. Ale racja, nawet w porównaniu do tego lineup MS i Sony wygląda słabo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 11:25 Opublikowano wczoraj o 11:25 17 minut temu, GearsUp napisał(a): Bez względu, który rok się wybierze to trudno się kłócić z takim wyborem to nie może być na serio xDDDDDD Cytuj
drozdu7 2 917 Opublikowano wczoraj o 11:25 Opublikowano wczoraj o 11:25 No 2021 z Dread, ale jeszcze golf i pokemon snap;) Panowie ale bądźmy poważni 1 Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 11:28 Autor Opublikowano wczoraj o 11:28 Teraz, drozdu7 napisał(a): No 2021 z Dread, ale jeszcze golf i pokemon snap;) Panowie ale bądźmy poważni Był Monster Hunter i Shin Megami 5 ale to były czasowe exy. Na tamten moment (2021) w te gry można było zagrać jedynie na Switchu. Takich gier pewnie w przyszłości będzie więcej. Cytuj
messer88 6 693 Opublikowano wczoraj o 11:28 Opublikowano wczoraj o 11:28 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): to nie może być na serio xDDDDDD nie no są też dobre gierki ale reszta xD ale to sekta więc byle guwnem się zadowolą byle od Nintendo Cytuj
Pupcio 18 800 Opublikowano wczoraj o 11:29 Opublikowano wczoraj o 11:29 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Był Monster Hunter i Shin Megami 5 ale to były czasowe exy. Na tamten moment (2021) w te gry można było zagrać jedynie na Switchu. Takich gier pewnie w przyszłości będzie więcej. inne konsole bez czasowych exów nie miałby jak ulepić takiej listy xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 11:31 Opublikowano wczoraj o 11:31 Oczywiście, że tak - skłamałbym jakbym powiedział, że nie bawiłem się dobrze ze Switchem, przynajmniej przez jakiś czas. No, ale te Mario Tennis, najgorsze Pokemony czy Pokémon Snap to już wyższa forma trollingu. 1 Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 11:32 Opublikowano wczoraj o 11:32 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): inne konsole bez czasowych exów nie miałby jak ulepić takiej listy xD Inne konsole maja multiplatofmry papciu. No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023. Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano wczoraj o 11:32 Opublikowano wczoraj o 11:32 Tenis z tych sportowek to jeszcze im wyszedł jako jedyny wg mnie Cytuj
Pupcio 18 800 Opublikowano wczoraj o 11:33 Opublikowano wczoraj o 11:33 Teraz, pawelgr5 napisał(a): Inne konsole maja multiplatofmry papciu. No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023. Tylko zelda botw i może mario jak wezme te same leki co paolo Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 11:33 Autor Opublikowano wczoraj o 11:33 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): No napisz mi tutaj jaka gra z tej listy jest dla Ciebie lepsza niz Residencik Bozy 4 z 2023. RE Remake 4 na Switch 2 Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano wczoraj o 11:35 Opublikowano wczoraj o 11:35 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Tylko zelda botw i może mario jak wezme te same leki co paolo Ale ja o te Twoje ostatnie 4 lata pytalem bo cos pisales ze konkurencja nie ma mocnych zawodnikow za tamten okres czasu. Cytuj
KrYcHu_89 2 424 Opublikowano wczoraj o 11:36 Opublikowano wczoraj o 11:36 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): to nie może być na serio xDDDDDD Gdzie lata, że gwiazdy Rocka, czy Capcom robiły exy na Nintendo. Kurtyna opadła :D. Cytuj
messer88 6 693 Opublikowano wczoraj o 11:36 Opublikowano wczoraj o 11:36 Teraz, pawelgr5 napisał(a): Ale ja o te Twoje ostatnie 4 lata pytalem bo cos pisales ze konkurencja nie ma mocnych zawodnikow za tamten okres czasu. ale co on Ci ma napisać jak gry na YouTube ogląda Cytuj
Sebas 1 596 Opublikowano wczoraj o 11:40 Opublikowano wczoraj o 11:40 50 minutes ago, Paolo de Vesir said: >SD ma niską sprzedaż - sprzedaż najważniejszy wyznacznik sukcesu >S2 potencjalnie niższa sprzedaż - kogo obchodzi Excel? Kogo obchodzi nie kurwienie logiki i standardow? Niższa niż najlepiej sprzedająca się konsola w historii? Ojej, coś strasznego 2 Cytuj
Pupcio 18 800 Opublikowano wczoraj o 11:46 Opublikowano wczoraj o 11:46 Paolo tego nie rozumie tutaj już totalne cw na bani Cytuj
Pierre Deck 651 Opublikowano wczoraj o 11:51 Opublikowano wczoraj o 11:51 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Pierwszy rok super sprzedaż bo fani się rzucą ale później to będzie już marazm. Dramatyczne decyzję projektowe i designowe. Powodzenia ze sprzedażą klona dla targetu, który raczej ma wywalone w technikalia. Jeszcze pewnie zaraz się okaże że jak już gierki ogłoszą to exy będą miały duże dziury premierowe bo nie ma już czym lineupu zapełniać bo wszystko z wiiu przeportowali Taki analityk sie marnuje na tym forum dla stulejarzy wysylaj CV do Nintendo i ratuj te firme, poki Switcha 2 nie zapowiedzieli 1 Cytuj
Sebas 1 596 Opublikowano wczoraj o 11:51 Opublikowano wczoraj o 11:51 Xbox 360 sprzedał się gorzej niż Playstation 2. Ależ to była chujowa konsola. Spoiler A japonczyki już wiedzą jak wyglądają nowe poksy i rozpaczają czy 30 milionów wyprodukowanych urządzeń im wystarczy w pierwszym roku. Cytuj
GearsUp 321 Opublikowano wczoraj o 11:52 Autor Opublikowano wczoraj o 11:52 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Paolo tego nie rozumie tutaj już totalne cw na bani Tutaj jest teraz miękkie CW w tag teamach. Przypudrowane technikaliami żeby posty nie znikały, ale wszyscy wiemy o co chodzi i kto z kim rozgrywa. Cytuj
maciucha 11 665 Opublikowano wczoraj o 11:54 Opublikowano wczoraj o 11:54 17 minut temu, Daffy napisał(a): Tenis z tych sportowek to jeszcze im wyszedł jako jedyny wg mnie Za co mega karny bydlak dla Nintendo. Uwielbiam arcadowe sportówki, zwłaszcza przenośnie. Dzięki 2 mokrym kleksom (Mario Strikers i Mario Golf) nadal na SD jest grana Fifa Street 2 i Everybody's Golf 3/4. Cytuj
jimmy 1 417 Opublikowano wczoraj o 11:57 Opublikowano wczoraj o 11:57 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Tutaj jest teraz miękkie CW w tag teamach. Przypudrowane technikaliami żeby posty nie znikały, ale wszyscy wiemy o co chodzi i kto z kim rozgrywa. Gira proszę te słowa w cudzysłów jak nie to leci pozew po japońsku 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 318 Opublikowano wczoraj o 12:01 Opublikowano wczoraj o 12:01 16 minut temu, Pupcio napisał(a): Paolo tego nie rozumie tutaj już totalne cw na bani Gościu, tylko my się tutaj wypowiadamy z perspektywy posiadaczy czy też byłych posiadaczy i dzielimy się jakimiś oczekiwaniami, a ty robisz holenderski ster z girą pisząc na to wszystko jakiś najniższych lotów chujowe trollposty i jeszcze się rzucasz. A może pora żebyś w końcu ztjm jak nie masz nic sensownego do dodania albo jak cię boli to rodem sekciarza z psychą z papieru możesz wrzucić w ignore każdego to nie jest przychylny firmie marce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi