Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O kurde, nie pomyślałem o tym, ale faktycznie chyba podniosą cenę gier, skoro konkurencja tak zrobiła, ale czy Mario za 79e przejdzie? Nie sądzę. Do tej pory kupowałem gry od samego Nintendo za 49e i 59e, wyjątkami były: BOTW i Smash (69e).

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Nie no ale bez śmieszków to jeśli to będzie tak wyglądać to chyba najnudniejsza nowa generacja pod względem wyglądu będzie. No zero ekscytacji bo to taka sama deska będzie prawdopodobnie. Szkoda 

Opublikowano

A co jeśli switch2 to faktycznie switch pro, które Nintendo trzyma w szafie od dwóch lat, a na prawdziwego nextgena BigN zaczekamy jeszcze 4lata?

Opublikowano

Mnie ciekawi wygląd systemu, dźwięki poruszania się w nim (w S1 są bardzo satysfakcjonujące), sposób dockowania konsoli (czy będzie się rysowała), czy wentylator będzie słyszalny

Opublikowano

Wszystkich ciekawi wszystko tylko te parówy z Nintendo czekają aż wszystko pokażą za nich inni. Swoją droga mam nadzieje, że tym razem będzie można chociaż ustawić tapetę na tło, wysyłać wiadomości do znajomych (oraz z nimi real time rozmawiać a najlepiej śladem reszty świata zapewnić integrację z Discordem), dodawać znajomych wyszukując ich po nicku (albo niech będzie przeniesiona lista znajomych ze Switcha 1) bez gówno kodów, przydałby się posprzątany eShop z dużą ilością opcji na filtrowanie śmieci oraz to co dla mnie najważniejsze czyli Activity Log z prawdziwego zdarzenia a nie ta imitacja pokazująca czas zaokrąglany do 5h (tak wiem, że można na apce na telefonie ale to nadal półśrodek).

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

O analogowych triggerach można zapomnieć, a konkurencja już poszła do przodu (DualSense). Fajne to Nintendo i ujowe, da się lubić i nie chce się dać lubić, heh.

O właśnie podobno Pro Controllery mają być kompatybilne ale ciekawe czy będzie jakiś nowy razem z wyjściem S2 albo chociaż wersja ulepszona

Opublikowano
14 minut temu, GearsUp napisał(a):

Mnie ciekawi wygląd systemu, dźwięki poruszania się w nim (w S1 są bardzo satysfakcjonujące), sposób dockowania konsoli (czy będzie się rysowała), czy wentylator będzie słyszalny

oj tak :banderas: każde plumknięcie oddawało 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Niektórzy pewnie odświeżają stronę, żeby być pierwszym, kto doda, że Nintendo właśnie zapowiedziało direct, przez chwilę poczuje się, jak Mesjasz xD

Najlepsze są twitterowe komentarze na Nintendowskich kontach pod każdym wrzuconym randomowym newsem xD

Tak jakby kogoś teraz interesował Emio 

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano (edytowane)

W sumie też nie mogę się doczekać i wierzę też, że na premierę będzie Mario 3D i dowiezie! Tylko pytanie, czy to będzie SMO2, czy SMG3, czy może coś nowego? Szkoda, że nie SM128, sequel SM64, grałbym :)

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
27 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Wszystkich ciekawi wszystko tylko te parówy z Nintendo czekają aż wszystko pokażą za nich inni.

Może to jest to co mówi Ficek i S2 to w rzeczywistości Switch Pro i próbują takimi kontrolowanymi przeciekami wysycić negatywne nastroje przed faktyczną prezentacją zamiast stawiać wszystkich przed faktem dokonanym.

• Plusik 1