Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Basior napisał(a):

plus że 3rd party chcą użyć buildów

Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej.

Opublikowano

Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity.

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

Jezeli carty z grami beda takie same to wieksze pudelka bylyby conajmniej idiotycznym pomyslem. Juz teraz smiesznie to wyglada jak otwierasz pudelko gdzie nie ma nawet manuala i jest tylko malutka gierka. Ja bym chcial zeby poszli w rozmiar pudelek od Vity.

Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów.

Opublikowano

Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez.

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Czy ja wiem czy potrzeba do tego wiekszego pudla. Do GTA Chinatown wars jest fajna mapka a np do Dragon Questa IX jest spory kolorowy manual a pudelka od DS byly malutkie tez.

No można jak się chce ale przy takich plakatach itp to nawet teraz mimo, że takie same co w pudełkach PS i na X'a to są lekko pomniejszone. Może nieco większe pudełka sprawią, że chcą tego uniknąć żeby dodatki do każdej platformy były innego rozmiaru tylko klepać to jednym schematem.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):

A one nie są podobnego rozmiaru, jak te od Switcha? Jestem fanem minimalizmu, małe jest piękne, więc idealne byłyby 2cm węższe i 3cm niższe od tych Switchowych. Nie miałem obu w ręce:

Edit: nie zwróciłem uwagi, te są z PSP, też ładne, a z Vity są jeszcze mniejsze:

IMG-7931.jpg

IMG-7932.jpg

Zgadza się, te z Vity są najlepsze ever.

Edytowane przez zdrowywariat
  • beka z typa 1
Opublikowano
49 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ale jak już taki manual albo mapka się w pudełku znajduje to miło gdyby była większych rozmiarów.

No ok, ale kto teraz daje. EKOLOGIA

51 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ale kto chce użyć? To indywidualna sprawa każdego developera z osobna dlatego jedne multiplatformy na Switchu 1 są bardziej udane a inne mniej.

Tych co zna POTĘŻNY INSAJDER. Tyle

Opublikowano

To ja bym wolał rozmiar pudełka 3DS.

A żeby zachować rozmiar to zmienić kolor jak Sony Ps4/5. Z niebieskiego na białe. Może z czerwonego na błękitny czy tam niebieski? Na półce będzie tak samo, odróżni się tylko kolorem.