Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@zdrowywariat Raczej zwykła akcja reakcja na pierdolenie giry, sekciarza który jest już tak głęboko w swoich przekonaniach, że nie zauważa nawet jak bardzo daleko jest od prawdy. Trochę jak naciskanie palcem na siniaka, jest w tym jakaś perwersyjna ciekawość reakcji. :)

Co do Switcha 2? Brak oczekiwań, Switch bardzo szybko mi się znudził, z większym zaciekawieniem wracam do 3DSa, a realnie ostatnia konsola przenośną Nintendo którą byłem zajawiony niemiłosiernie był DS którego dostałem ze wspaniałym Mario Kart DS będąc jeszcze nastolatkiem.

Bolączki i zarzuty które mam do Switcha rozwiązały przenośne PC i obecnie czekam na to co pokaże Valve albo któryś z konkurentów, a chociaż FOMO bywa we mnie silne i nowa konsola na rynku to zawsze ekscytujące wydarzenie tak dopóki nie zobaczę przenośnego Metroida 2D to S2 zwyczajnie nie zamierzam kupić.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

i tu jest najlepsze - nie wie tego żaden z nas

takie ying i yang spierdolenia :) 

Czyli Ty sobie zdajesz z tego sprawę, ale nic z tym nic nie robisz, a Gears jedzie na nieświadomce, nie wiem co gorsze :)

Opublikowano
5 godzin temu, Daffy napisał(a):

Ponoć trafił wcześniej z datami PS5pro i budzika Nintendo 

IMG_4734.jpeg

1200zl  tanio jak na przenośny nowy sprzęt, aż za tanio z drugiej strony niektórzy liczą na mocniejszą konsole a to nintnedno dla których liczą się niedzielni gracze i dzieci a nie kilka osób którzy chcą grafiki.

A co jeśli będą dwie wersje Switcha, budżetowa w stylu lite, ekranem LCD i wersja pro z oled i lepszymi bebechami  :philosoraptor: