zdrowywariat 522 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia (edytowane) Godzinę temu, NemoKOF napisał(a): A dzieci w afryce głodują :-/ Mam nadzieję, że było niesmaczne Udzielam się charytatywnie. Kiedyś nie było mnie stać na day1 konsolę, pierwszą było PS3. Ciekawe czy to prawda z tym podtytułem Mario Kart Rainbow Road (według plotek), bo to sugerowałoby, że nowe MK8 nie będzie, aż tak duże (nie wierzę w 48 tras). Z drugiej strony może w końcu pokusili się o adventure mode, a to byłoby coś i krok w dobrą stronę - w końcu - jeśli chodzi o tą serię. Gdy patrzę, jak ogromne były ich niektóre gry (nie licząc kilku wpadek z Mario w tytule), choćby Smash, który jest wypchany po brzegi kontentem, to jedną z serii, która na takie potraktowanie zasługuje jest właśnie MK. Edytowane 14 stycznia przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 822 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń Cytuj
Pierre Deck 730 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia (edytowane) Teraz, Daffy napisał(a): Bankowo nowy MK nie będzie gigantyczny na premierę. Zrobią z niej grę usługę z trasami w season passach, płatnymi ciuszkami do avatarow kierowców lub coś w tej deseń guzik C bedzie od kamery. bedziesz robil zdjecie swojej mordy i naniesiesz ja na swoj Mii. dzieki temu bedziesz mogl grac swoja postacia, tak jak na 3DS dali te minigierki, gdzie strzelales do latajacych lbow z twarza ze zdjecia (ja akurat matce mojej zrobilem fotke i wkurwialem ja pokazujac jej, jak do niej strzelam) Face Raider sie to nazywalo Edytowane 14 stycznia przez Pierre Deck 1 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 14 stycznia Autor Opublikowano 14 stycznia Jakiś datamine, że ten dodatkowy przycisk ma służyć do voice chatu Cytuj
Pupcio 19 166 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Konsola do gier usług dla nastolatków. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 14 stycznia Autor Opublikowano 14 stycznia Mam nadzieję, że ci co chcieli kOmsOLe z giMMicKami są teraz zadowoleni Cytuj
jimmy 1 619 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia extra przycisk do voice chatu ale pepper Cytuj
Paolo de Vesir 9 533 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Voicechat Jebani geniusze, jak oni na to wpadli? Cytuj
Daddy 4 292 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Nintendo lider gaasów? Mają duże predyspozycje do dymania graczy na hajs, jest możliwe. Cytuj
iluck85 3 054 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Ale ten VoiceChat to takie live? Czy się nagrywa głosówki offline i potem wysyła jak się opłaci abonament? Co te Nintendo to ja nie wiem Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Uuuu nadrabiają generacje Xboxa 360. Tej maszyny innowacji juz nic nie zatrzyma 1 Cytuj
iluck85 3 054 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia No jak dorzucą do tego wora OSIĄGNIĘCIA, to jak Zenek Martyniuk- OSZALEJĘ. Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia No nie wiem nie wiem, tyle nowych GIMMICKÓW to nie wiem czy reaktor by wytrzymał. 3 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 14 stycznia Autor Opublikowano 14 stycznia Nie dla global achivków i dziwek robiących z tego wyścigi, achievmenty wbudowane w grę - jak najbardziej. 2 Cytuj
jimmy 1 619 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 16 minut temu, iluck85 napisał(a): Ale ten VoiceChat to takie live? Czy się nagrywa głosówki offline i potem wysyła jak się opłaci abonament? Co te Nintendo to ja nie wiem Znając big N to przyciskiem C nagrywasz, a kolegów odsłuchujesz przez apkę na smartfonie 2 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 533 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Z moich źródeł doszły mnie słuchy, że Nintendo ma zamiar wprowadzić coś co nazywa się „kompatybilnością wczeczna” i podobno będzie można grać na Switchu 2 gry kupione na Switchu w eshopie. Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Jeszcze bym nie otwierał szampana. Nie wiadomo w jakiej formie ta wsteczna będzie. Dla mnie to mega ważne. Mam około 60 gier na Swietchu i bardzo lubie do starszych gier wracać więc mnie to zaboli jak by cokolwiek ucięli. Cytuj
Homelander 2 521 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Z moich źródeł doszły mnie słuchy, że Nintendo ma zamiar wprowadzić coś co nazywa się „kompatybilnością wczeczna” i podobno będzie można grać na Switchu 2 gry kupione na Switchu w eshopie. Oby. Chętnie bym poczytał kwik na forumku Cytuj
Pupcio 19 166 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Nie będzie wstecznej=brak zakupu. Proste jak budowa cepa Cytuj
Daffy 10 822 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Campus tylko dla abonamentowcow, nie każda gra będzie to wspierać i nie będzie cross-chatu Cytuj
funditto 677 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Teoretycznie od dawna mało gram, generację PS5/XSX uważam za najgorszą, a Switcha sprzedałem w poprzednim roku, ale jednak łapie mnie hype. W końcu co Nintendo to Nintendo. Plotkowane tytuły na pierwsze miesiące czyli Mario 3D i Mario Kart to spokojnie top 10 ulubionych serii gier, więc pewnie wjedzie day one. W zasadzie na nowe Mario Kart jaram się najbardziej, bo w 8 na WiiU i 8 Deluxe na Switchu zrobiłem grubo ponad 200 godzin i zdążyło mi się trochę znudzić. To już ponad 10 lat jak wyszła ósemka 1 Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia To akurat nie problem. W okolicach 2045 będzie pewnie już integracja z Discored. Poczekam Cytuj
Paolo de Vesir 9 533 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Hype jest zawsze, a potem przychodzi rzeczywistość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi