GearsUp 456 Opublikowano 15 stycznia Autor Opublikowano 15 stycznia 2 minuty temu, addhoc napisał(a): Nintendo of America podaje, że to będzie NX. 7am PT/ 10am ET, jutro preview. Gdzie takie info? Cytuj
Pupcio 19 165 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Chłop chyba przeczytał twyta z zapowiedzi switcha Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 18 minut temu, GearsUp napisał(a): Chcę ze wszystkich sił poznać tok rozumowania co ci się nie spodobało. Może zbyt wiele wymagam i to jest po prostu choroba ale dam szansę Cieszysz się, że skończyła się era sprzętów prawdziwie przenośnych, bo nie mieścił ci się w spodniach GBP. Co jest odpowiedzią w nawiązaniu do tego, że napisałem, że Nintendo sprawiło, że konsole przenośne nie są już faktycznie przenośne. Co to ma kurwa do rzeczy odklejusie? Kto w ogóle pytał? Na forum raczej panuje beka z tego, że sprzęty rosną. Także błagam odklejeńcu, nie pisz do mnie więcej, a z przyjemnością porozmawiam z innymi nt. tego co faktycznie się w temacie S2 urodzi. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 15 stycznia Autor Opublikowano 15 stycznia Weź leki na wieczór bo ci się tryb agresora załącza xD Dzięki Nintenda za koniec ery kieszonsolek a ty możesz sobie tam siedzieć na Vicie do końca życia xD Cytuj
Basior 1 160 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Miałem Vite, PSP, 3ds, ds. Żadnej nie nosiłem w kieszeni. Szkoda konsoli. Amen 3 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 2 minuty temu, Basior napisał(a): Miałem Vite, PSP, 3ds, ds. Żadnej nie nosiłem w kieszeni. Szkoda konsoli. Amen U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. Cytuj
funditto 677 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Nawet GBA szkoda było do kieszeni chować Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 15 stycznia Autor Opublikowano 15 stycznia No dokładnie więc co za różnica, że Switch był hybrydą kiedy nadal był sprzętem typowo przenośnym a to że ktoś go nie mógł nosić po kieszeniach przez jego rozmiar? Cry me a river Nintendo i tak wyszło naprzeciw takim osobnikom wydając Lite'a a mogło tego nie robić Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 3 minuty temu, funditto napisał(a): Nawet GBA szkoda było do kieszeni chować Wiadomo, kwestia preferencji, ale liczę, że Nintendo dostarczy na rynek S2Lite'a, najlepiej z OLEDem. Grając teraz na PSP naprawdę doceniam ten form factor. Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Jak do kieszeni to tylko anberniczek za 2 stówki 1 Cytuj
Homelander 2 518 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Jak chcesz konsolę do kieszeni to masz dziesiątki Anberniców Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 15 stycznia Autor Opublikowano 15 stycznia 9 minut temu, Daffy napisał(a): Studiować w płaszczu xdddd Wyciąganie na studiach konsoli przenośnej z płaszcza xd 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 815 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Jakie płaszcze, jakie kieszenie? Do grania w podróży jest licencjonowany, elitarny plecak; Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. Niestety Figaro nie miał ostatnio tyle szczęścia co ty 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Wiesz, w figaro widzą niespełnionego programistę, a na mnie patrzą jak na weterana wielu wojen konsolowych, to budzi respekt. Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Thug2 na PSP to był mega szpil <3 Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Dzieki steam deckowi stale pogrywam w klasyczne tony hawki na emu ps2. Polecam taki styl życia 1 Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia xD proszę cię z tym steam deckiem chłopie. Ja mówię o czasie, gdzie w przenośnych sprzętach przeskok był z tego na to I jeszcze można było wgrać zdjęcie mordy i grać hipkiem z własną gębą. Coś pięknego, wspaniałe czasy. 2 Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia No ale to ty dzwonisz Pamiętam te czasy i faktycznie przeskok był kosmiczny. Po co ta egzaltacja z twojej strony nie mam pojęcia Cytuj
Pupcio 19 165 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 16 minut temu, maciucha napisał(a): Dzieki steam deckowi stale pogrywam w klasyczne tony hawki na emu ps2. Polecam taki styl życia Ale w płaszczu na studiach to pewnie jak strzelbę się trzyma to wielkie bydle 2 Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia 4 minutes ago, maciucha said: No ale to ty dzwonisz Pamiętam te czasy i faktycznie przeskok był kosmiczny. Po co ta egzaltacja z twojej strony nie mam pojęcia Egzaltacja jest z tego, że thug2 na psp wyszedł dwadzieścia lat temu a ty wyskakujesz mi ze steam deckiem w 2025 roku i graniem w emulatorki jakby to było w ogóle porównywalne doświadczenie Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Jasne, wtedy jeszcze konar płonął, trawa była zieleńsza i szyszki pachniały zupełnie inaczej. Ale dlaczego na forum o grach miałbym z tego powodu nie cieszyć się wciąż dającymi mnóstwo funu klasycznymi odsłonami tonego hawka, wiesz chyba tylko ty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi