Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm no dość zachowawcze ogłoszenie, jestem ciekawy czy to chwyci. Żeby się nie okazało, że to jakiś Switch Pro i nic poza tym. Na minus te ramki, ja chyba poczekam na jakiegoś OLEDa, bo nie wierzę że tutaj jest coś innego niż LCD

Opublikowano

Patrząc jak daleka jest jeszcze droga do normalnej zapowiedzi a co dopiero premiery to chyba tylko i wyłącznie przez te wycieki+konieczność pokazania czegoś inwestorom do końca marca  dostaliśmy ten trailer

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Chujowa konsola, nie kupujcie. Jak będzie mały nakład to tym bardziej nie kupujcie.

możecie kupować tylko sie nie cieszcie przy zakupcie za mocno! :problem:

Opublikowano
4 minuty temu, number_nine napisał(a):

najgorsza zapowiedź konsoli w historii branży? ja gorszej nie pamiętam 

Żeby tylko się nie okazało, że w kwietniu Directa poprowadzi, plot twist, Cerny. Bo będziemy musieli wtedy to wszystko odszczekać…

:ragus:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

Gira pisał że najważniejsze są gry, ale po tej prezentacji jest niestety zmuszony jarać się chropowatą obudową

A to były jakieś gry? W Mario Kart na nowo koła się nie wymyśli więc nie będę wyciągał z tego jakichkolwiek wniosków

Opublikowano

Przynajmniej Xeno X jest prawie, że tytułem startowym, bo te kilkanaście dni to już warto poczekać, jakieś info jak ma działać ta wsteczna, tylko emu zapewne, jak na Nintendo przystało, bez dodatkowych rzeczy, typu klatki i grafika huh?

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Przynajmniej Xeno X jest prawie, że tytułem startowym, bo te kilkanaście dni to już warto poczekać, jakieś info jak ma działać ta wsteczna, tylko emu zapewne, jak na Nintendo przystało, bez dodatkowych rzeczy, typu klatki i grafika huh?

Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition Remake, trzeba anulować preorder na wersje na switcha