bartiz 1 632 Opublikowano czwartek o 13:40 Opublikowano czwartek o 13:40 Nie wiem czego tu ludzie się spodziewali, wygląda dobrze i na pewno rozbije bank 4 1 2 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:41 Autor Opublikowano czwartek o 13:41 Cieszy ta chropowata tekstura, nie wygląda jak tani plastik w jedynce Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano czwartek o 13:41 Opublikowano czwartek o 13:41 trzyminutowy filmik na jutubie z prezentacją wyglądu i nic poza tym XD najgorsza zapowiedź konsoli w historii branży? ja gorszej nie pamiętam 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 13:41 Opublikowano czwartek o 13:41 Ale gówno pokazali, nie no masakra. 1 Cytuj
funditto 673 Opublikowano czwartek o 13:41 Opublikowano czwartek o 13:41 No ja jestem tylko zawiedziony grafiką w Mario Kart. Reszta mi pasuje Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano czwartek o 13:42 Opublikowano czwartek o 13:42 Hmm no dość zachowawcze ogłoszenie, jestem ciekawy czy to chwyci. Żeby się nie okazało, że to jakiś Switch Pro i nic poza tym. Na minus te ramki, ja chyba poczekam na jakiegoś OLEDa, bo nie wierzę że tutaj jest coś innego niż LCD Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 13:45 Opublikowano czwartek o 13:45 Patrząc jak daleka jest jeszcze droga do normalnej zapowiedzi a co dopiero premiery to chyba tylko i wyłącznie przez te wycieki+konieczność pokazania czegoś inwestorom do końca marca dostaliśmy ten trailer Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 13:45 Opublikowano czwartek o 13:45 Skoro jest jeszcze trochę czasu do premiery to jest szansa na SM 3D i MP4 na premierę Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:46 Autor Opublikowano czwartek o 13:46 Chujowa konsola, nie kupujcie. Jak będzie mały nakład to tym bardziej nie kupujcie. Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 13:48 Opublikowano czwartek o 13:48 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Chujowa konsola, nie kupujcie. Jak będzie mały nakład to tym bardziej nie kupujcie. możecie kupować tylko sie nie cieszcie przy zakupcie za mocno! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 765 Opublikowano czwartek o 13:48 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano czwartek o 13:48 Gira pisał że najważniejsze są gry, ale po tej prezentacji jest niestety zmuszony jarać się chropowatą obudową 1 13 Cytuj
l33t 142 Opublikowano czwartek o 13:48 Opublikowano czwartek o 13:48 4 minuty temu, number_nine napisał(a): najgorsza zapowiedź konsoli w historii branży? ja gorszej nie pamiętam Żeby tylko się nie okazało, że w kwietniu Directa poprowadzi, plot twist, Cerny. Bo będziemy musieli wtedy to wszystko odszczekać… Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:49 Autor Opublikowano czwartek o 13:49 Teraz, ASX napisał(a): Gira pisał że najważniejsze są gry, ale po tej prezentacji jest niestety zmuszony jarać się chropowatą obudową A to były jakieś gry? W Mario Kart na nowo koła się nie wymyśli więc nie będę wyciągał z tego jakichkolwiek wniosków Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano czwartek o 13:49 Opublikowano czwartek o 13:49 1 minutę temu, l33t napisał(a): Żeby tylko się nie okazało, że w kwietniu Directa poprowadzi, plot twist, Cerny. Bo będziemy musieli wtedy to wszystko odszczekać… strzelam, że pierwszą zapowiedzią na tym Direct będzie BOTW HD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 13:50 Opublikowano czwartek o 13:50 Przynajmniej Xeno X jest prawie, że tytułem startowym, bo te kilkanaście dni to już warto poczekać, jakieś info jak ma działać ta wsteczna, tylko emu zapewne, jak na Nintendo przystało, bez dodatkowych rzeczy, typu klatki i grafika huh? Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano czwartek o 13:50 Opublikowano czwartek o 13:50 Kwiecień xd Bądźmy poważni. Konsola jeszcze mnie przenośna, ale przynajmniej będzie fizyczna wsteczna, dobrze, że tyle potwierdzili. Cytuj
bebbop 286 Opublikowano czwartek o 13:50 Opublikowano czwartek o 13:50 (edytowane) Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. Edytowane czwartek o 13:51 przez bebbop Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano czwartek o 13:51 Opublikowano czwartek o 13:51 Będzie w końcu działający multiplayer, ale po kablu. Piękny homage dla praojców. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:51 Autor Opublikowano czwartek o 13:51 Teraz, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu tam dali 2x USB-C. Żebym mógł podłączyć monitor OLED 16" mówiłem, że będzie takie wejście u góry 1 Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 13:51 Opublikowano czwartek o 13:51 Teraz, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. pewno jakieś nowe gówno akcesoria Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano czwartek o 13:51 Opublikowano czwartek o 13:51 Nintendo naprawdę nie chce wydawać tej konsoli xD Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano czwartek o 13:51 Opublikowano czwartek o 13:51 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przynajmniej Xeno X jest prawie, że tytułem startowym, bo te kilkanaście dni to już warto poczekać, jakieś info jak ma działać ta wsteczna, tylko emu zapewne, jak na Nintendo przystało, bez dodatkowych rzeczy, typu klatki i grafika huh? Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition Remake, trzeba anulować preorder na wersje na switcha Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 13:52 Opublikowano czwartek o 13:52 A czekajcie to premierą konsoli jest 2 kwietnia, czy kiedy? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi