Opublikowano 16 stycznia16 sty Faktycznie jakby to pokazali 1 kwietnia toby wszyscy stwierdzili że Prima Aprilis.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, Sebas napisał(a): Nintendo naprawdę nie chce wydawać tej konsoli xD "Nie chcem, ale muszem" hasłem przewodnim Switcha Pro.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 2 minuty temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. na akcesoria dodatkowe * moduł GPS * 4 MB ramu * kamerka
Opublikowano 16 stycznia16 sty Ale będą sztosy na ten sprzęt Wind Waker HD Mario Galaxy 2 HD Metroid Prime 2 Echoes HD GTA V Może RDR 2
Opublikowano 16 stycznia16 sty 3 minuty temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. Pewnie żeby wygodniej było ładować grając w trybie HH. Albo akcesoria
Opublikowano 16 stycznia16 sty Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):)
Opublikowano 16 stycznia16 sty Autor Jest pięknie, wszelkie obawy o chujowych gimmickach zażegnane, to najważniejsze. Wejście na zewnętrzny monitor i magnetyczne joycony, no sprzęt idealny
Opublikowano 16 stycznia16 sty Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten annoucment to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) no co ty nie powiesz
Opublikowano 16 stycznia16 sty Budowanie "hype'u" na sprzęt nie pokazując gier to jakaś nowy trend w branży, czy jak?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Niski jest ten upadek Nintendo bez gier. Na Pro przynajmniej były patche z PSSR xD.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Autor 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów Ja od razu tak stwierdziłem, za mocno im się tam paliło.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 7 minut temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. W celu żeby się czymś różniło od S1.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Kurcze ale w kwietniu to ja widziałem siebie jak rozpakowuje mojego bundla z rdr2 i residentem 0 remake mega mnie zawiodło Big N pod tym względem
Opublikowano 16 stycznia16 sty No, ale przynajmniej wiadomo, że będzie port MK8 Delux w wersji HD. Ciekawe czy będzie można przenieść zakupione trasy na Switchu1?
Opublikowano 16 stycznia16 sty Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): mają już natrzaskane 146 bańki to dobrze dla nas dzięki temu nic
Opublikowano 16 stycznia16 sty kolorystyka bardzo spoko stare cartridge pasują więc przesiadka bezbolesna brak OLED na start był wiadomy, raczej* mnie to nie boli z leaków wynika że lineup na start będzie przepastny i to mnie ekscytuje, będzie odskocznia od grzybków i hydraulików day1
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę.
Opublikowano 16 stycznia16 sty 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Metroid Prime Remake Remastered Mam nadzieje, ze wrzuca jakiegos patcha 4k
Opublikowano 16 stycznia16 sty 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę. Przecież do DSa brakuje im 8 baniek, więc sam sobie zaprzeczasz xD Ale do końca roku już może tak.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Autor Dobra del, źle zinterpretowałem Edytowane 16 stycznia16 sty przez GearsUp
Opublikowano 16 stycznia16 sty Brakowało mi jakiegoś mocnego jebnięcia na koniec, coś co pokaże prawdziwą moc kombajnu nintendo. Czegoś w tym stylu