Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie jakby to pokazali 1 kwietnia toby wszyscy stwierdzili że Prima Aprilis.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 121,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
2 minuty temu, bebbop napisał(a):

Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C.

na akcesoria dodatkowe
* moduł GPS
* 4 MB ramu 
* kamerka

Opublikowano
3 minuty temu, bebbop napisał(a):

Pewnie żeby wygodniej było ładować grając w trybie HH. Albo akcesoria

Opublikowano

Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) 

Opublikowano
  • Autor

Jest pięknie, wszelkie obawy o chujowych gimmickach zażegnane, to najważniejsze. Wejście na zewnętrzny monitor i magnetyczne joycony, no sprzęt idealny

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten annoucment to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) 

no co ty nie powiesz :kekw:

Opublikowano

Niski jest ten upadek Nintendo bez gier. 

Na Pro przynajmniej były patche z PSSR xD. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów

Ja od razu tak stwierdziłem, za mocno im się tam paliło. 

Opublikowano
7 minut temu, bebbop napisał(a):

W celu żeby się czymś różniło od S1.

Opublikowano

Kurcze ale w kwietniu to ja widziałem siebie jak rozpakowuje mojego bundla z rdr2 i residentem 0 remake :/ mega mnie zawiodło Big N pod tym względem

Opublikowano

Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

mają już natrzaskane 146 bańki

to dobrze dla nas dzięki temu nic

Opublikowano

kolorystyka bardzo spoko

stare cartridge pasują więc przesiadka bezbolesna 

brak OLED na start był wiadomy, raczej* mnie to nie boli 

z leaków wynika że lineup na start będzie przepastny i to mnie ekscytuje, będzie odskocznia od grzybków i hydraulików 

day1

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki :obama:

Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Metroid Prime Remake Remastered :obama: 

Mam nadzieje, ze wrzuca jakiegos patcha 4k :beka:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę.

Przecież do DSa brakuje im 8 baniek, więc sam sobie zaprzeczasz xD

Ale do końca roku już może tak.

Opublikowano
  • Autor

Dobra del, źle zinterpretowałem

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Brakowało mi jakiegoś mocnego jebnięcia na koniec, coś co pokaże prawdziwą moc kombajnu nintendo. Czegoś w tym stylu