Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) 

• beka z typa 3
Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten annoucment to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) 

no co ty nie powiesz :kekw:

Opublikowano

Kurcze ale w kwietniu to ja widziałem siebie jak rozpakowuje mojego bundla z rdr2 i residentem 0 remake :/ mega mnie zawiodło Big N pod tym względem

• Plusik 1
  • This 2
Opublikowano

kolorystyka bardzo spoko

stare cartridge pasują więc przesiadka bezbolesna 

brak OLED na start był wiadomy, raczej* mnie to nie boli 

z leaków wynika że lineup na start będzie przepastny i to mnie ekscytuje, będzie odskocznia od grzybków i hydraulików 

day1

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a):

Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki :obama:

Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę.

Przecież do DSa brakuje im 8 baniek, więc sam sobie zaprzeczasz xD

Ale do końca roku już może tak.