l33t 146 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Faktycznie jakby to pokazali 1 kwietnia toby wszyscy stwierdzili że Prima Aprilis. Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Teraz, Sebas napisał(a): Nintendo naprawdę nie chce wydawać tej konsoli xD "Nie chcem, ale muszem" hasłem przewodnim Switcha Pro. Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. na akcesoria dodatkowe * moduł GPS * 4 MB ramu * kamerka 1 Cytuj
Czoperrr 5 412 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ale będą sztosy na ten sprzęt Wind Waker HD Mario Galaxy 2 HD Metroid Prime 2 Echoes HD GTA V Może RDR 2 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Metroid Prime Remake Remastered Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 3 minuty temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. Pewnie żeby wygodniej było ładować grając w trybie HH. Albo akcesoria Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) 3 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia Jest pięknie, wszelkie obawy o chujowych gimmickach zażegnane, to najważniejsze. Wejście na zewnętrzny monitor i magnetyczne joycony, no sprzęt idealny Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Ale beka, 2 kwietnia to ma być Direct i dalej jakieś hands on eventy, czyli chyba naprawdę ten annoucment to przez leakerów, a Xeno X niestety będzie ogrywane na Steam Decku :):):) no co ty nie powiesz Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Budowanie "hype'u" na sprzęt nie pokazując gier to jakaś nowy trend w branży, czy jak? Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Niski jest ten upadek Nintendo bez gier. Na Pro przynajmniej były patche z PSSR xD. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): czyli chyba naprawdę ten announcement to przez leakerów Ja od razu tak stwierdziłem, za mocno im się tam paliło. Cytuj
jimmy 1 619 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 7 minut temu, bebbop napisał(a): Ciekawe w jakim celu dali tam 2x USB-C. W celu żeby się czymś różniło od S1. Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Kurcze ale w kwietniu to ja widziałem siebie jak rozpakowuje mojego bundla z rdr2 i residentem 0 remake mega mnie zawiodło Big N pod tym względem 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia No, ale przynajmniej wiadomo, że będzie port MK8 Delux w wersji HD. Ciekawe czy będzie można przenieść zakupione trasy na Switchu1? Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki Cytuj
Krzysztof93 1 494 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): mają już natrzaskane 146 bańki to dobrze dla nas dzięki temu nic Cytuj
nero2082 868 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia kolorystyka bardzo spoko stare cartridge pasują więc przesiadka bezbolesna brak OLED na start był wiadomy, raczej* mnie to nie boli z leaków wynika że lineup na start będzie przepastny i to mnie ekscytuje, będzie odskocznia od grzybków i hydraulików day1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Direct w kwietniu, premiera w czerwcu, czyli idą po rekord ze Switchem, mają już natrzaskane 146 bańki Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia Pewnie Maj 12 jak najlepsza Zelda na Switchu Cytuj
bebbop 290 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Metroid Prime Remake Remastered Mam nadzieje, ze wrzuca jakiegos patcha 4k Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wątpię, że do premiery sprzedadzą 9 milionów Switcha, nierealne, ale do DS dobiją za jakiś czas myślę. Przecież do DSa brakuje im 8 baniek, więc sam sobie zaprzeczasz xD Ale do końca roku już może tak. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia (edytowane) Dobra del, źle zinterpretowałem Edytowane 16 stycznia przez GearsUp Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Brakowało mi jakiegoś mocnego jebnięcia na koniec, coś co pokaże prawdziwą moc kombajnu nintendo. Czegoś w tym stylu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi