hudiny 16 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, gastvrij_inzicht napisał(a): może N pójdzie na całość i w końcu dadzą jakieś pucharki do zdobywania Oby nie Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ale chlopaki to nie tak ze Nintendo cos przyklepalo wczoraj i musieli rushowac prezentacje. Ta konsola jest gotowa przeciez od miesiecy. To jak bedzie wygladac tez nie jest przeciez z ostatniego weekendu. Jak by chcieli to by to zrobili lepiej. Widac mieli taki plan it tyle. Zjebali i wyszlo slabo. Najwazniejsze ze wiadomo kiedy normalna prezentacja. Cytuj
ThePatrickyo 90 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki 1 Cytuj
Basior 1 160 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia czyli jest szansa wowiarze W ogole ciekawe czy zwykly Direct będzie tez do tego czasu. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, ThePatrickyo napisał(a): Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki Jedyny growy ekosystem bez tego raka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 532 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Tryb myszki z dodatkowym kawałkiem plastiku który trzeba przy sobie nosić? Nintendo, robisz to DOBRZE. Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 3 minuty temu, ThePatrickyo napisał(a): Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki W sumie tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak macie? To raczej dodatek do gry, wartość dodana, tym bardziej, że w grach Nintendo też masz achievementy, tylko wbudowane w grę. No ale w Switchu 2 też oczywiście ich nie będzie w profilach, bo góra Nintendo podobno tego nie lubi. Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Wszystko tylko nie te obsrane trofea Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 4 minutes ago, pawelgr5 said: Ale chlopaki to nie tak ze Nintendo cos przyklepalo wczoraj i musieli rushowac prezentacje. Ta konsola jest gotowa przeciez od miesiecy. To jak bedzie wygladac tez nie jest przeciez z ostatniego weekendu. Jak by chcieli to by to zrobili lepiej. Widac mieli taki plan it tyle. Zjebali i wyszlo slabo. Najwazniejsze ze wiadomo kiedy normalna prezentacja. Wiadomo jak to w głowie speców od marketingu wyglądało. Ten filmik miał wyjsc w okolicach luty-marzec, kwiecień zajawka gierek i potem stopniowo uwalniane gameplaye z tych objazdowych pokazów. Mialo byc głośno miesiącami o tym. Tymczasem na YouTubie nadal cisza od influencerow bo nikt nie wiedział o premierze, a i tak wszyscy juz wszystko widzieli xD Fatalna strategia Cytuj
Figaro 8 406 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Bardzo chillowa zapowiedź konsoli. No nic. Czekamy dalej. Cytuj
ThePatrickyo 90 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak macie? To raczej dodatek do gry, wartość dodana, tym bardziej, że w grach Nintendo też masz achievementy, tylko wbudowane w grę. Gdy osiągnięcia pojawiły się po raz pierwszy w czasach Xboxa 360, człowiek starał się zawsze ponabijać tego jak najwięcej, traktując to jako pewnego rodzaju pełne przejście gry. Po tylu latach, gdy już przywykło się do zdobywania osiągnięć/pucharków, zawsze odruchowo wchodzę w sekcję z rzeczami do zdobycia i gdy jestem w trakcie grania, gram w taki sposób żeby "przy okazji" wbić co nieco, żeby nie musieć się do tego specjalnie wracać po ukończeniu gry. W ten oto sposób nie gram tak jakbym chciał, tylko tak jak sugeruje mi to lista osiągnięć xD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Teraz, ThePatrickyo napisał(a): Gdy osiągnięcia pojawiły się po raz pierwszy w czasach Xboxa 360, człowiek starał się zawsze ponabijać tego jak najwięcej, traktując to jako pewnego rodzaju pełne przejście gry. Po tylu latach, gdy już przywykło się do zdobywania osiągnięć/pucharków, zawsze odruchowo wchodzę w sekcję z rzeczami do zdobycia i gdy jestem w trakcie grania, gram w taki sposób żeby "przy okazji" wbić co nieco, żeby nie musieć się do tego specjalnie wracać po ukończeniu gry. W ten oto sposób nie gram tak jakbym chciał, tylko tak jak sugeruje mi to lista osiągnięć xD A to mi to przeszło, teraz przerzuciłem się na playtime (bo jest też na Switchu) :). Cytuj
Ken Adams 362 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Nintendo na spokoju, nie zrobili rewolucji i tyle mi wystarczy, jest bardzo dobrze Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, Figaro napisał(a): Bardzo chillowa zapowiedź konsoli. No nic. Czekamy dalej. 2 Cytuj
iluck85 3 054 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Można składać preoder w Perfect Blue- premiera 31/12/25 1999zl. Kliknij, przelej i czekaj Cytuj
Mustang 1 798 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 15 minutes ago, zdrowywariat said: Nie! We mnie to zabija chęć grania. A u mnie odwrotnie, brakuje mi osiągnięć na Switchu i mam na pewno mniejszą motywację do skończenia gry albo robienia czegokolwiek dodatkowego. Najlepiej jakby dali wybór, aktywację systemu w ustawieniach konta: kto chce, ten ma, kto nie chce, ten gra bez. 2 Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia (edytowane) 8 minut temu, Mustang napisał(a): A u mnie odwrotnie, brakuje mi osiągnięć na Switchu i mam na pewno mniejszą motywację do skończenia gry albo robienia czegokolwiek dodatkowego. Najlepiej jakby dali wybór, aktywację systemu w ustawieniach konta: kto chce, ten ma, kto nie chce, ten gra bez. Dla mnie ukończenie gry na 100% jest wtedy, gdy kończę grę na hardzie i znajduję wszystkie znajdźki (50 skarabeuszy w Ninja Gaiden, czy wszystkie notatki w TLOU, czy wszystkie puzzle w DKCR). Reszta pucharków, zabij tylu i tylu, taką i taką bronią to syf, a znajdźki, które nie są fajnie ukryte lub nic nie dają lub nic nie wnoszą do fabuły to też syf, śmieci nie zbieram! Słowem podsumowania przejście gry na najwyższym poziomie trudności i odkrycie wszystkiego, co niezbędne, to dla mnie 100%. Edytowane 16 stycznia przez zdrowywariat Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 1 Cytuj
suteq 300 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 32 minuty temu, gastvrij_inzicht napisał(a): może N pójdzie na całość i w końcu dadzą jakieś pucharki do zdobywania Nie no, oni są dopiero gdzieś w 2007 roku. Może w następnej generacji. Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 Muszę uzupełnić kolekcję, pudełko mam na 48 gier, może dobiję do pełnego Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Oby już w nim zostali na zawsze bo obecny gejming Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 Mam wrażenia, że ta * jednak temu zaprzecza :D. Cytuj
funditto 677 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia No dobra, kiedy nowy dział Nintendo Switch 2 ? Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Mam wrażenia, że ta * jednak temu zaprzecza :D. Nintendo Labo nie kupiłem więc pełna wsteczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi