Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 16:08 Opublikowano czwartek o 16:08 21 minut temu, GearsUp napisał(a): a potem C&C, Red Alerty aż dojdziemy do Total Warów z exkluzywnymi wojskami z Fire Emblema remaster twierdzy będzie na switcha 1 Cytuj
Mustang 1 785 Opublikowano czwartek o 16:10 Opublikowano czwartek o 16:10 Tylko z tego co rozumiem, 2 będzie większa i mniej wygodna w wersji mobilnej niż Switch/Switch Lite, a równocześnie ekran LCD będzie gorszy niż w Switchu OLED? To jak dla mnie, mogliby wydać jakieś tańsze desktopowe pudełko obok wersji switchowej. Switch 2 Cube anyone? 1 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 16:17 Autor Opublikowano czwartek o 16:17 Trzeba się cieszyć, że to nie będzie tak samo rozwiązane tak jak w Steam Decku, z tymi trackpadami same problemy gdzie przy każdej systemowej aktualizacji działają inaczej a czasami są wręcz niewykrywalne. Steam Controller się przez to nie przyjął. Takie Hori dobrze wiedziało dlaczego tak się stało wydając swojego własnego pada pod steama już bez tych głupotek 4 Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano czwartek o 16:20 Opublikowano czwartek o 16:20 2 lata klikam tymi trackpadami klalny dla ciebie i zaręczam że działają znakomicie Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 16:22 Autor Opublikowano czwartek o 16:22 A zagraj w coś bardziej skomplikowanego to zaręczam, że połamiesz sobie kciuki Cytuj
Daffy 10 709 Opublikowano czwartek o 16:26 Opublikowano czwartek o 16:26 Rozumiem że jak się będzie grało przenośnie to gira będzie tym joyconem jeździć po swoim zakutym łbie udającym podkładkę pod myszkę? 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 16:27 Autor Opublikowano czwartek o 16:27 Po biureczku bez zostawiania naskórka i innych brudów z palucha na konsoli jak ma to miejsce przy konsoli Cytuj
funditto 673 Opublikowano czwartek o 16:28 Opublikowano czwartek o 16:28 24 minuty temu, Sebas napisał(a): Wy serio nie wiecie po co ta myszka? Emu ds i 3ds na tv <3 To też byłoby spoko Cytuj
Daddy 4 260 Opublikowano czwartek o 16:34 Opublikowano czwartek o 16:34 Nintendo zamierza sprzedać 20mln konsol w roku fiskalnym, czyli pełna prezentacja na początku kwietnia a premiera pewnie maj, początek czerwca. Sama zapowiedź tragiczna, potwierdziły się wycieki, lepiej to pokazało Genki. Konsola wygląda jak Switch 1 tylko jest większa z 20-30% Paolo i reszta już bankowo jej nie schowa do kieszeni. Dalej płaskie plecy, raczej ekran lcd no i nowy MK którego nikt nie odróżnia czy to nowa części czy gra ze switcha 1 motyw z kontrolerami jako myszka totalny ziew, mało kto z tego będzie korzystał i wygląda niewygodnie. Zero Hype'u, emocje jak przy zapowiedzi koloru nowego pada, czekam na gry. 22 minuty temu, Mustang napisał(a): To jak dla mnie, mogliby wydać jakieś tańsze desktopowe pudełko obok wersji switchowej. Dokładnie. Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano czwartek o 16:34 Opublikowano czwartek o 16:34 Jasne. Graficzka z 3dsa na 65 calowym oledzie. Ocet miód na oczy Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 16:37 Autor Opublikowano czwartek o 16:37 1 minutę temu, maciucha napisał(a): Jasne. Graficzka z 3dsa na 65 calowym oledzie. Ocet miód na oczy Będziesz latał na paralotni kurach i z opadem szczęki podziwiał te widoki w BOTW Cytuj
Faka 4 062 Opublikowano czwartek o 16:38 Opublikowano czwartek o 16:38 Komicznie się czyta te jarankowe ficzery o myszce xd Nintendo to by ze zwykłego pena zrobili myszkę i oficjalnie przyznali najlepszy sprzęt do gier strategicznych XD Niektórym już na dekiel padło jak zobaczyli przemianę joycona w myszkę, jeszcze nie dość, że na sztorcu będzie używane to gudlak z tymi waszymi paluchami. Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano czwartek o 16:49 Opublikowano czwartek o 16:49 Godzinę temu, nero2082 napisał(a): jedyna rzecz która mnie nie przekonuje #pocoto No jak to po co? Do grania w Civ VII. Cytuj
Ukukuki 7 291 Opublikowano czwartek o 16:53 Opublikowano czwartek o 16:53 Jestem zawiedziony formą prezentacji i tym co finalnie dostajemy. Wygląda jakby się Nintendo pomysły skończyły i zagrali bardzo bezpiecznie. 8 lat czekania i dostajemy dokładnie to samo tylko lepsze i większe. najbardziej boli ,że to dalej niewyprofilowana deska znowu inwestowanie w gripy albo zamienniki. Spusty dalej lipa. Tego Mario Karta mogli nie pokazywać bo bieda straszna i w sumie wiele wątpliwości po pokazaniu tego, oby to był tytuł międzygeneracyjny. Tryb myszki wygląda jak kolejne gówno do gówno gierek xd kolejna rzecz która będzie równie często używana jak kamera na podczerwień w Switchu 1. Na plus mocowanie joyconów, wygląda to teraz super! Sam wygląd konsoli też spoko, na pewno teraz grip do łączenia joyconów ma więcej sensu, będzie to miało podobny wymiar co standardowe pady więc i wygoda większa. No i jest pełna wsteczna, nie oszukujcie się nie będą działać co najwyżej gierki obsługujące kamerę na podczerwień albo te tekturowe wynalazki. Warto jednak było kupić tyle fizycznych gierek od Pana Nintendo. Ogólnie jestem zawiedziony ale nie jakoś strasznie, zapowiedź 3DSa była dla mnie większą klapą. Nintendo zagrało bardzo bezpiecznie, mają już tylko jeden produkt więc nie bardzo jest miejsce aby noga się podwinęła. jednak to na tą konsolę dostaniemy masę świetnych gier od Nintendo ja jednak już na Switcha dwa odpuszczam kupowanie multiplatform czy indyków, będą wlatywały tylko eksy. 3 Cytuj
mcp 2 057 Opublikowano czwartek o 17:06 Opublikowano czwartek o 17:06 11 minut temu, Ukukuki napisał(a): Wygląda jakby się Nintendo pomysły skończyły i zagrali bardzo bezpiecznie. 8 lat czekania i dostajemy dokładnie to samo tylko lepsze i większe. Z sequelem BOTW się udało to poszli tą samą drogą. Ale jak to będzie z LCD to Cytuj
NemoKOF 704 Opublikowano czwartek o 17:09 Opublikowano czwartek o 17:09 Gira jakie pierdolenie xD Przeszedłem całe SMG2 na 242 gwiazdki i w każdym poziomie gdzie potrzebny był pierwotnie Wiimote używałem touchpada. Niezłe COPIUM kolegi xD Rozumiem dyskusje jakieś, można napisać że na LCD są mniej dokładne niż na OLEDzie, tak samo dotyk na ekranie ale pitolenie, że nie działa to odklejony troll. I nie mam Steam Decka już, nie zależy mi na "obronie swojego obozu". Lubię po prostu trzymać się faktów. Cytuj
voi tekku 121 Opublikowano czwartek o 17:09 Opublikowano czwartek o 17:09 6 minut temu, Daddy napisał(a): nowy MK którego nikt nie odróżnia czy to nowa części czy gra ze switcha 1 7 minut temu, Ukukuki napisał(a): Tego Mario Karta mogli nie pokazywać bo bieda straszna i w sumie wiele wątpliwości po pokazaniu tego, oby to był tytuł międzygeneracyjny omg co mieli z tym MK zrobic? Jak ktos gral w 8 to od razu widać różnicę, inne auta i zupełnie nowa nie wygladajaca jak cokolwiek z ósemki trasa (duza otwarta przestrzen i pełno szczegółów). To jest mini teaser gry pokazany na teaserze konsoli, w takim formacie nie poznał byś czy widzisz Forze 4 czy Forze 5, albo GT 6 czy 7. Dla mnie jedyny minus to to ze JoyCony dalej są plaskie i trzeba bedzie jakies zamienniki od Hori dokupić. Nie wiem tez co myśleć o rozmiarze konsoli, z jednej strony niby spoko ze zwiększy ekran, ale w sumie mi tam pasuje 7 cali które mam w OLEDzie, a tak na prawde to nawet by mi Lite wystarczył. Zobaczymy jak to sie będzie sprawdzać na co dzień. To samo tyczy sie ekranu, niby nie potwierdzili ale mozna śmiało zakładać ze LCD (i tutaj mam pewność ze to żadne cięcie kosztów tylko plan na kolejne iteracje Lite i OLED i oby tym razem tez Lite+OLED), jesli bedzie dobrej jakości to do przeżycia, ale trzeba czekac na jakieś porownania... 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 17:12 Autor Opublikowano czwartek o 17:12 Chłopaki myśleli, że będzie Mario Kart 9 RTX full Path Tracing Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 17:13 Opublikowano czwartek o 17:13 W oku mariana nie odbija się trasa i inni zawodnicy?? nooo to niezła nowa generacja Cytuj
drozdu7 2 930 Opublikowano czwartek o 17:26 Opublikowano czwartek o 17:26 11 minut temu, GearsUp napisał(a): Chłopaki myśleli, że będzie Mario Kart 9 RTX full Path Tracing O tak tak tak, teraz gadanie takie bo pokazali grę co nie wiadomo czy nie z WiiU jest xd a przecież NVIDIA i Dlss. Ale tak Cię czytam chłopie i to niesamowite jest że nie potrafisz powiedzieć jednej negatywnej rzeczy bądź po prostu zgodnej ze stanem faktycznym. Cytuj
bountyhunter 102 Opublikowano czwartek o 17:27 Opublikowano czwartek o 17:27 Najważniejsze się potwierdziło - wsteczna kompatybilność z fizykami pierwszego Switcha. Day one 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano czwartek o 17:28 Opublikowano czwartek o 17:28 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): O tak tak tak, teraz gadanie takie bo pokazali grę co nie wiadomo czy nie z WiiU jest xd a przecież NVIDIA i Dlss. Ale tak Cię czytam chłopie i to niesamowite jest że nie potrafisz powiedzieć jednej negatywnej rzeczy bądź po prostu zgodnej ze stanem faktycznym. On po prostu trolluje. No I jest transwestytą. Cytuj
Ukukuki 7 291 Opublikowano czwartek o 17:33 Opublikowano czwartek o 17:33 23 minuty temu, voi tekku napisał(a): omg co mieli z tym MK zrobic? Jak ktos gral w 8 to od razu widać różnicę, inne auta i zupełnie nowa nie wygladajaca jak cokolwiek z ósemki trasa (duza otwarta przestrzen i pełno szczegółów). To jest mini teaser gry pokazany na teaserze konsoli, w takim formacie nie poznał byś czy widzisz Forze 4 czy Forze 5, albo GT 6 czy 7. Gram w MK8 siedem lat, no trzeba być debilem żeby nie widzieć ,ze to nie jest MK8 a kolejna część a różnice w oprawie marginalne. Cytuj
_Shaman_ 870 Opublikowano czwartek o 17:37 Opublikowano czwartek o 17:37 MK8 w chwili premiery nowego switcha będzie miał 11 lat. Mieli naprawdę sporo czasu żeby zrobić coś ładniejszego. No nic, może na oficjalnych gejmplejach to będzie lepiej wyglądać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi