Ukukuki 7 291 Opublikowano czwartek o 17:48 Opublikowano czwartek o 17:48 Na maila dostaliście taką grafikę Cytuj
creatinfreak 3 889 Opublikowano czwartek o 17:55 Opublikowano czwartek o 17:55 Pokaz z dupy. Mogliby dać grafikę na Twitterka i by był ten sam przekaz. Bardzo bezpieczne podejście na nową konsolę, aż za bardzo (Wii U pamiętamy). Na plus wsteczna z fizykami, jak ktoś przespał ostatnie 8 lat to będzie miał masę grania. Nic pozostaje czekać do kwietnia co tam mają do zaoferowania. Cytuj
A_Bogush 408 Opublikowano czwartek o 18:03 Opublikowano czwartek o 18:03 Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 i ciekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X. Cytuj
Figaro 8 343 Opublikowano czwartek o 18:09 Opublikowano czwartek o 18:09 5 minut temu, A_Bogush napisał(a): Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X. Ale tutaj jest jak byk 2ka. Jak to można porównać do patologii u MS. 3 Cytuj
voi tekku 121 Opublikowano czwartek o 18:10 Opublikowano czwartek o 18:10 3 minuty temu, A_Bogush napisał(a): icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, jak ktos jest debilem i nie wie co to znaczy 2 to moze lepiej że odda pieniądze Nintendo bo i tak by je stracił Cytuj
A_Bogush 408 Opublikowano czwartek o 18:18 Opublikowano czwartek o 18:18 No jedna wizualnie Switche są bardzo podobne, logo jest to samo, jest dołożona tylko tylko dwójka. To nie jest jak różnica między PS3, PS4 i PS5, gdzie każda konsola ma też zmieniony tylko numerek, no ale wyglądem się dużo różnią. A oba Xboxy to wizualnie zupełnie inne sprzęty, i jest jak byk słowo One vs Series. Skoro tam był problem to ci sami ludzie będą mieli go tutaj Mnie to nie dotyczy, ale też po prostu Switch 2 wygląda na razie na bardzo bezpieczną i nudną ewolucję, a trochę nie tego się oczekuje po Nintendo. Oczywiście to dopiero zapowiedź tak naprawdę wyglądu samej konsoli ii może się jeszcze pojawią jakieś oryginalne patenty. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 18:19 Autor Opublikowano czwartek o 18:19 52 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale tak Cię czytam chłopie i to niesamowite jest że nie potrafisz powiedzieć jednej negatywnej rzeczy A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie? Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 18:28 Opublikowano czwartek o 18:28 6 minutes ago, GearsUp said: A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie? No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 18:29 Autor Opublikowano czwartek o 18:29 1 minutę temu, Homelander napisał(a): No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? Konsolę i tak kupię Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 18:30 Opublikowano czwartek o 18:30 Ładniejszy od Steam Dekla Cytuj
Daddy 4 260 Opublikowano czwartek o 18:34 Opublikowano czwartek o 18:34 1 godzinę temu, Faka napisał(a): Komicznie się czyta te jarankowe ficzery o myszce xd Nintendo to by ze zwykłego pena zrobili myszkę i oficjalnie przyznali najlepszy sprzęt do gier strategicznych XD Niektórym już na dekiel padło jak zobaczyli przemianę joycona w myszkę, jeszcze nie dość, że na sztorcu będzie używane to gudlak z tymi waszymi paluchami. No sroga beka z tego udawanego jaranka że joy con będzie myszką, już to widzę, siada koleś przy stoliki z Ikea za 39zł, rozkłada znicza 2, siada na krześle i jeździ joy conami po stole które są na ''boku'' (super wygodna pozycja na długie sesje) i zerka na mały ekran lcd co tam dzieje w C&C, to będzie jakieś gówienko na 30 sekund do wykorzystania w mario party 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 18:35 Autor Opublikowano czwartek o 18:35 Dodatkowa możliwość, którą lepiej jest mieć niż nie mieć. Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 18:36 Opublikowano czwartek o 18:36 5 minutes ago, GearsUp said: Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? Konsolę i tak kupię Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 18:41 Autor Opublikowano czwartek o 18:41 Teraz, Homelander napisał(a): Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach. Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano czwartek o 18:42 Opublikowano czwartek o 18:42 A ja kupie jak pokażą coś na co warto będzie wydać kasę. Nie śpieszy mi się. Licze na solidny godzinny Direct w kwietniu. 1 Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano czwartek o 18:43 Opublikowano czwartek o 18:43 Trochę szkoda, że daty premiery nie podali, cena mnie troche mniej interesuje, bedzie ok 2200 i tyle. Dobrze, że dali dokładną datę directa tym razem. Nie będzie cyrków z kolejnymi przeciekami o tym kiedy coś więcej pokażą. Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 18:46 Opublikowano czwartek o 18:46 1 minute ago, GearsUp said: Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach. Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 18:48 Autor Opublikowano czwartek o 18:48 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2 Agree to disagree Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 18:54 Opublikowano czwartek o 18:54 O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 19:00 Opublikowano czwartek o 19:00 11 minutes ago, GearsUp said: Agree to disagree Nie widzę ani jednej przewagi niewiedzy nad wiedzą 6 minutes ago, Pupcio said: O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 19:03 Opublikowano czwartek o 19:03 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku xD Normalnie drugie "wkładasz i grasz" Cytuj
devilbot 3 759 Opublikowano czwartek o 19:10 Opublikowano czwartek o 19:10 Do switcha 1 też można podpiąć mysz i klawiaturę oczywiście w niektórych grach. Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 19:14 Opublikowano czwartek o 19:14 Ale nie ma Age of Empires, czy Age of Mythology Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi