Ukukuki 7 449 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Na maila dostaliście taką grafikę Cytuj
creatinfreak 3 911 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Pokaz z dupy. Mogliby dać grafikę na Twitterka i by był ten sam przekaz. Bardzo bezpieczne podejście na nową konsolę, aż za bardzo (Wii U pamiętamy). Na plus wsteczna z fizykami, jak ktoś przespał ostatnie 8 lat to będzie miał masę grania. Nic pozostaje czekać do kwietnia co tam mają do zaoferowania. Cytuj
A_Bogush 411 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 i ciekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X. Cytuj
Figaro 8 406 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 5 minut temu, A_Bogush napisał(a): Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X. Ale tutaj jest jak byk 2ka. Jak to można porównać do patologii u MS. 3 Cytuj
voi tekku 130 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 3 minuty temu, A_Bogush napisał(a): icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, jak ktos jest debilem i nie wie co to znaczy 2 to moze lepiej że odda pieniądze Nintendo bo i tak by je stracił Cytuj
A_Bogush 411 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia No jedna wizualnie Switche są bardzo podobne, logo jest to samo, jest dołożona tylko tylko dwójka. To nie jest jak różnica między PS3, PS4 i PS5, gdzie każda konsola ma też zmieniony tylko numerek, no ale wyglądem się dużo różnią. A oba Xboxy to wizualnie zupełnie inne sprzęty, i jest jak byk słowo One vs Series. Skoro tam był problem to ci sami ludzie będą mieli go tutaj Mnie to nie dotyczy, ale też po prostu Switch 2 wygląda na razie na bardzo bezpieczną i nudną ewolucję, a trochę nie tego się oczekuje po Nintendo. Oczywiście to dopiero zapowiedź tak naprawdę wyglądu samej konsoli ii może się jeszcze pojawią jakieś oryginalne patenty. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 52 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale tak Cię czytam chłopie i to niesamowite jest że nie potrafisz powiedzieć jednej negatywnej rzeczy A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie? Cytuj
Homelander 2 517 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 6 minutes ago, GearsUp said: A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie? No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, Homelander napisał(a): No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? Konsolę i tak kupię Cytuj
Daddy 4 292 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 godzinę temu, Faka napisał(a): Komicznie się czyta te jarankowe ficzery o myszce xd Nintendo to by ze zwykłego pena zrobili myszkę i oficjalnie przyznali najlepszy sprzęt do gier strategicznych XD Niektórym już na dekiel padło jak zobaczyli przemianę joycona w myszkę, jeszcze nie dość, że na sztorcu będzie używane to gudlak z tymi waszymi paluchami. No sroga beka z tego udawanego jaranka że joy con będzie myszką, już to widzę, siada koleś przy stoliki z Ikea za 39zł, rozkłada znicza 2, siada na krześle i jeździ joy conami po stole które są na ''boku'' (super wygodna pozycja na długie sesje) i zerka na mały ekran lcd co tam dzieje w C&C, to będzie jakieś gówienko na 30 sekund do wykorzystania w mario party 1 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia Dodatkowa możliwość, którą lepiej jest mieć niż nie mieć. Cytuj
Homelander 2 517 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 5 minutes ago, GearsUp said: Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? Konsolę i tak kupię Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia Teraz, Homelander napisał(a): Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach. Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia A ja kupie jak pokażą coś na co warto będzie wydać kasę. Nie śpieszy mi się. Licze na solidny godzinny Direct w kwietniu. 1 Cytuj
Sebas 1 632 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Trochę szkoda, że daty premiery nie podali, cena mnie troche mniej interesuje, bedzie ok 2200 i tyle. Dobrze, że dali dokładną datę directa tym razem. Nie będzie cyrków z kolejnymi przeciekami o tym kiedy coś więcej pokażą. Cytuj
Homelander 2 517 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 1 minute ago, GearsUp said: Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach. Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 16 stycznia Autor Opublikowano 16 stycznia 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2 Agree to disagree Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro Cytuj
Homelander 2 517 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 11 minutes ago, GearsUp said: Agree to disagree Nie widzę ani jednej przewagi niewiedzy nad wiedzą 6 minutes ago, Pupcio said: O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku Cytuj
Pupcio 19 164 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, Homelander napisał(a): Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku xD Normalnie drugie "wkładasz i grasz" Cytuj
devilbot 3 804 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Do switcha 1 też można podpiąć mysz i klawiaturę oczywiście w niektórych grach. Cytuj
Homelander 2 517 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Ale nie ma Age of Empires, czy Age of Mythology Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi