ASX 14 765 Opublikowano czwartek o 19:15 Opublikowano czwartek o 19:15 Teraz, Homelander napisał(a): Ale nie ma Age of Empires, czy Age of Mythology AoE II będzie na Switcha 2 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 19:20 Autor Opublikowano czwartek o 19:20 5 minut temu, Homelander napisał(a): Ale nie ma Age of Empires, czy Age of Mythology A na Xboxie Tactics Ogre Reborn Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano czwartek o 19:22 Opublikowano czwartek o 19:22 Goty gimmick, joycon udający myszkę, który wykorzystamy pewnie w trzech grach na krzyż, grając w nie tylko w trybie stacjonarnym siedząc przy płaskim stole O wiele to praktyczniejsze niż haptyczne trackpady czy analogowe spusty, które nikogo. Lepiej mieć niż nie mieć. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 19:26 Autor Opublikowano czwartek o 19:26 1 minutę temu, Daffy napisał(a): siedząc przy płaskim stole Myszki używam w tym momencie leżąc na łóżku odpowiadając na tego posta, jeżeli to będzie działało na tej samej zasadzie lasera to nie widzę przeszkód żeby joycona też używać leżąc sobie Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 19:41 Opublikowano czwartek o 19:41 Po uj to narzekanie? Konsola rozejdzie się 100mln, dostanie masę gier, w tym najlepsze Mario Kart ever, a do tego Wave Race i 1080 Snowboarding, kopiujcie Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano czwartek o 19:44 Opublikowano czwartek o 19:44 Druga część 1080 nie specjalnie sie chciała sprzedawać więc nie stawiałbym na kontynuację. Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 19:47 Opublikowano czwartek o 19:47 I nowe F-Zero X, zapamiętajcie strona 48 Cytuj
Soban 4 136 Opublikowano czwartek o 20:00 Opublikowano czwartek o 20:00 Ale ten temat to narzekanie starych dziadów na absolutnie wszystko, a potem w innych dzialach walenie konia do wibratora w padzie od ps5 na 5h i ładnej graficzki w sony cinematic experience. 2 3 Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano czwartek o 20:12 Opublikowano czwartek o 20:12 Najgorzej, że czytnik kart jednak wbudowany. Ale by była zajawka jakby trzeba było dokupić. Albo jakby switch mial tak pokurwiony kształt, ze trzeba jakies przezroczyste nóżki podpiąć. To nintendo zawsze takie zacofane. Cytuj
Sven Froost 496 Opublikowano czwartek o 20:15 Opublikowano czwartek o 20:15 Po kilku latach nagle zapowiedz z dupy do tego slaba ale sprzet fajny, prawie 50 stron tematu o konsoli widmo i nagle jest. Jupi Cytuj
Basior 1 129 Opublikowano czwartek o 20:20 Opublikowano czwartek o 20:20 Ploty są, że dodatkowo Direct ma być z grami na starego Switcha w przyszłym miesiącu Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano czwartek o 20:25 Opublikowano czwartek o 20:25 1 hour ago, GearsUp said: A na Xboxie Tactics Ogre Reborn No dobry to RTS jest, nie ma co Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 20:32 Opublikowano czwartek o 20:32 Pan Kamiya typowy Sigma króciutko o likierach i wraca do pracy nad okemi 2 (najlepsza wersja wiadomo gdzie będzie) Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano czwartek o 20:36 Opublikowano czwartek o 20:36 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Faka, uszanowanko za Okemi Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 22:03 Opublikowano czwartek o 22:03 MP4 pozamiata, a to już tuż tuż Cytuj
funditto 673 Opublikowano czwartek o 22:08 Opublikowano czwartek o 22:08 Ponoć przed premierą Switcha były pokazy podobne jak zapowiedziane teraz dla dwójki i skończyły się kilka dni przed premierą konsoli. Czyli co ? Premiera w czerwcu ? Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 22:19 Opublikowano czwartek o 22:19 2.4 direct i pod koniec directu: konsola od teraz do nabycia w sklepach Cytuj
Moldar 2 283 Opublikowano czwartek o 23:02 Opublikowano czwartek o 23:02 4 godziny temu, Pupcio napisał(a): O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro Od dawna można grać w rtsy kupując myszkę za 40 zł, a do myszki potrzebna też klawiatura aby to granie miało w pełni sens. Switch niewiele tu zmieni w tej kwestii. Meh teaser na odwal się, zero podjarki. Cytuj
Ddes 3 Opublikowano wczoraj o 01:35 Opublikowano wczoraj o 01:35 Zapowiedź nowej konsoli w formie krótkiego filmiku, to kiepski żart. Brak podania dokładnej specyfikacji, jaki jest rozmiar ekranu, czy będzie LCD czy OLED. Nawet daty premiery nie otrzymaliśmy. Bardzo dobrą wiadomością, jest potwierdzenie, że Switch 2 jest wstecznie kompatybilny, nie tylko cyfrowo, ale również kartridże będą działać, a na tym zależało mi najbardziej. Cytuj
Mijutka 29 Opublikowano wczoraj o 03:02 Opublikowano wczoraj o 03:02 Nie jestem w stanie znieść tego, że od kilku lat posiadam wersję Oled, która ma fenomenalny ekran i kupując nowszy sprzęt po kilku latach nie chcę cofać się w technologi wyświetlacza bo dla mnie każdy nowszy sprzęt powinien być lepszy a jeśli dana hardwarowa rzecz czy funkcjonalność nie może być lepsza ze względu na ograniczenia to powinna być conajmniej taka jak w poprzedniku. Dlaczego wydając pieniądze i kupując nowego Switcha mam dokonywać regresu i cofać się do wyblakłych kolorów i szarej czerni? To już PSP miało oleda a wyszło w 2004 roku. Jest to jawny skok korporacji na jak największy zysk bo przecież można teraz wydać budżetową wersję z gównianym ekranem LCD bo się i tak dobrze sprzeda ze względu na lepsze bebechy i nowe gry a za 2/3 lata zrobimy ulepszoną wersję z min nowsza technologia ekranu i znowu napompujemy sprzedaż. W grach grafika nie jest dla mnie najważniejsza i bardziej cenię sobie inne aspekty dlatego między innymi lubię firmę Nintendo i cenię ich, że pomimo wielu złych aspektów dostarczają to co najważniejsze czyli częste i dobre tytuły, ale tym razem wysiadam z pociągu i nie jestem zainteresowany nowym Switchem mając Oleda. 1 1 Cytuj
Basior 1 129 Opublikowano wczoraj o 04:42 Opublikowano wczoraj o 04:42 Brak oleda to największa wada. Ale to że nie ma sprcyfikacji to wada xd. To jest teaser dla mas i marketing, a nie dawanie całego infa na tacy, no szanujmy się. Ale nadal nie wiem jak oni to masom sprzedadzą, MK9? 8 się sprzedała chyba ponad 70 milionów? Także ja bym nie lekceważył. Btw Jason Schreier jak powód takiej różnicy czasowej między trailererem gier a teaserem konsoli podaje to, że 3rd parties mają ogłaszać gry. Rdr2, residenty, forza horizon mmm, wziąłbym Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 17 godzin temu, jimmy napisał(a): O kurwa xD niepełna wsteczna funkcja myszki potwierdzona, ale w końcu jaki tam jest ten ekran? Direct 2 lutego czy 4 kwietnia? Mysle, ze z ta niepelna, to brak podczerwieni wykorzystywanej w 1-2 Switch oraz z ring fitem (tez cxujnik opcjonalnie uzywany + pierscien ma szyne do Joyconow Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No dobra, to kiedy premiera Switch 2 Oled? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi