Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smycz na cyfre już za mało teraz już są nawet entuzjaści smyczy na prąd :obama: Krzysiu na konsoli pewnie granko z padem na kablu na dywanie jak w 98' co? :kekw:

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Może i Wiedźmin wygląda jak gówno ale w wersji mobilnej to na Switchu można grać NAJDŁUŻEJ  :)

Nie wiem ile działa na Switchu, ale na SD działa ok. 4h i wygląda zajebiście.

Mówię o tej nowej wersji "poprawionej", ta poprzednia to jest zupełnie inna historia. A która wersja jest na Switchu?

Opublikowano
Teraz, dominalien napisał(a):

A która wersja jest na Switchu?

Ta z Xboxa 360
Na Switchu? No to jest pierwsza wersja sprzed next-gen patcha taka wersja PS4/XO pobłogosławiona przez kartofla wszystko poniżej low 

Opublikowano

Skończyłem Wiedźmina na Switchu robiąc wszystkie znaczniki i zadania z tablic. Grało się super. Ale odpaliłem parę tygodni temu żeby porównać ekran w ekran ze Steamdeckiem i o panie, przepaść. Liczę, że Redzi wydadzą jakiegoś patcha do wersji na Switcha 2 

Opublikowano

Zwolennicy argumentu czasu grania na baterii zapominają, że taki W3 drenuje Switcha w ok. 2-2.5h co jest czasem porównywalnym do tego co można osiągnąć na SD tylko, że przepaść w jakości obrazu jest astronomiczna na korzyść tego drugiego.

Naprawde nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w podróży i nie mialem dostępu do jakiegoś gniazda aby podładować dowolnego handhelda. Żeby się też zaraz nie okazało, że chip S2 też będzie srogo ciągnął prąd i czas pracy na baterii będzie gorszy od poprzedniczki.

Opublikowano

Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko.

• This 1
Opublikowano

Na Nintendo tylko exy jak już pisałem i to nie tylko ja. 

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Naprawde nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w podróży i nie mialem dostępu do jakiegoś gniazda aby podładować dowolnego handhelda. Żeby się też zaraz nie okazało, że chip S2 też będzie srogo ciągnął prąd i czas pracy na baterii będzie gorszy od poprzedniczki.

No jest taki Pupcio podróżnik, włóczykij, obieżyświat, autostopowicz i biwakowiec więc jemu zależy. Ludzie mają różne wymagania . 

Opublikowano

Po prostu nie tworze rzeczywistości w której słaby czas działania sprzętu przenośnego na baterii jest okej bo można podłączyć do prądu :)  No ale dla Krzysztofa to nie problem bo jak mu się rozkładuje deck po godzinie grania to nic złego bo on i tak chciał poczytać książke a tak wgl to kupił 10m kabla i może grać w całym mieszkaniu!

• beka z typa 1
Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

No ale dla Krzysztofa to nie problem bo jak mu się rozkładuje deck po godzinie grania to nic złego bo on i tak chciał poczytać książke a tak wgl to kupił 10m kabla i może grać w całym mieszkaniu!

Widzicie? Tak go nosi na podróże i te małe i te duże, że nawet po domu popindala ;) pewnie z plecakiem 

Opublikowano

Dla pupcia idealny czas pracy baterii to x godzin. Dlaczego z niewiadomą? Bo wiadomo jedynie, że ten x zawsze będzie powyżej tego ile zaoferować może SteamDeck i zawsze na styk co zaoferuje Switch. Nigdy nie chodzi tu o gry, tylko o markę sprzętu, pamiętajcie.

• Haha 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Dyskutując o sprzętach z Pupciem czuje się jak uczestnik eksperymentu społecznego. I sam to akceptuje :) prowadzę wymianę zdań o sprzętach z panem laptopem. Tak się kończy granie do 2:30 gdy na 8 do pracy.