Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 09:00 Opublikowano wtorek o 09:00 Smycz na cyfre już za mało teraz już są nawet entuzjaści smyczy na prąd Krzysiu na konsoli pewnie granko z padem na kablu na dywanie jak w 98' co? Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:09 Opublikowano wtorek o 09:09 za możliwość zaoszczędzenia 200 zł na jednej gierce jestem w stanie pograć z kabelkiem w Batmana w 60 porównując ze Switchowymi 24 klatkami to deal jest uczciwy Cytuj
dominalien 278 Opublikowano wtorek o 09:14 Opublikowano wtorek o 09:14 14 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Może i Wiedźmin wygląda jak gówno ale w wersji mobilnej to na Switchu można grać NAJDŁUŻEJ Nie wiem ile działa na Switchu, ale na SD działa ok. 4h i wygląda zajebiście. Mówię o tej nowej wersji "poprawionej", ta poprzednia to jest zupełnie inna historia. A która wersja jest na Switchu? Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 09:16 Opublikowano wtorek o 09:16 Przecież bateria w SD OLED jest zajebista i spokojnie można grać kilka godzin na nieosiągalnych dla Switcha detalach i w 60-90 FPS. Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:16 Opublikowano wtorek o 09:16 Teraz, dominalien napisał(a): A która wersja jest na Switchu? Ta z Xboxa 360 Na Switchu? No to jest pierwsza wersja sprzed next-gen patcha taka wersja PS4/XO pobłogosławiona przez kartofla wszystko poniżej low Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano wtorek o 09:21 Opublikowano wtorek o 09:21 Skończyłem Wiedźmina na Switchu robiąc wszystkie znaczniki i zadania z tablic. Grało się super. Ale odpaliłem parę tygodni temu żeby porównać ekran w ekran ze Steamdeckiem i o panie, przepaść. Liczę, że Redzi wydadzą jakiegoś patcha do wersji na Switcha 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 09:25 Opublikowano wtorek o 09:25 Zwolennicy argumentu czasu grania na baterii zapominają, że taki W3 drenuje Switcha w ok. 2-2.5h co jest czasem porównywalnym do tego co można osiągnąć na SD tylko, że przepaść w jakości obrazu jest astronomiczna na korzyść tego drugiego. Naprawde nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w podróży i nie mialem dostępu do jakiegoś gniazda aby podładować dowolnego handhelda. Żeby się też zaraz nie okazało, że chip S2 też będzie srogo ciągnął prąd i czas pracy na baterii będzie gorszy od poprzedniczki. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 09:28 Opublikowano wtorek o 09:28 No z jakimś lepszym układem od Nvidii na pewno będzie żarł szybko baterię. Cytuj
devilbot 3 781 Opublikowano wtorek o 09:28 Opublikowano wtorek o 09:28 No ale co ma wspólnego steam deck z konsolą do gier że porównujcie go do switcha klauny 1 1 Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano wtorek o 09:29 Opublikowano wtorek o 09:29 Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko. 1 Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:29 Opublikowano wtorek o 09:29 Na Nintendo tylko exy jak już pisałem i to nie tylko ja. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Naprawde nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w podróży i nie mialem dostępu do jakiegoś gniazda aby podładować dowolnego handhelda. Żeby się też zaraz nie okazało, że chip S2 też będzie srogo ciągnął prąd i czas pracy na baterii będzie gorszy od poprzedniczki. No jest taki Pupcio podróżnik, włóczykij, obieżyświat, autostopowicz i biwakowiec więc jemu zależy. Ludzie mają różne wymagania . Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 09:36 Opublikowano wtorek o 09:36 Po prostu nie tworze rzeczywistości w której słaby czas działania sprzętu przenośnego na baterii jest okej bo można podłączyć do prądu No ale dla Krzysztofa to nie problem bo jak mu się rozkładuje deck po godzinie grania to nic złego bo on i tak chciał poczytać książke a tak wgl to kupił 10m kabla i może grać w całym mieszkaniu! 1 Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:37 Opublikowano wtorek o 09:37 Teraz, Pupcio napisał(a): No ale dla Krzysztofa to nie problem bo jak mu się rozkładuje deck po godzinie grania to nic złego bo on i tak chciał poczytać książke a tak wgl to kupił 10m kabla i może grać w całym mieszkaniu! Widzicie? Tak go nosi na podróże i te małe i te duże, że nawet po domu popindala pewnie z plecakiem Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 09:41 Opublikowano wtorek o 09:41 Dla pupcia idealny czas pracy baterii to x godzin. Dlaczego z niewiadomą? Bo wiadomo jedynie, że ten x zawsze będzie powyżej tego ile zaoferować może SteamDeck i zawsze na styk co zaoferuje Switch. Nigdy nie chodzi tu o gry, tylko o markę sprzętu, pamiętajcie. 1 1 Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:44 Opublikowano wtorek o 09:44 Dyskutując o sprzętach z Pupciem czuje się jak uczestnik eksperymentu społecznego. I sam to akceptuje prowadzę wymianę zdań o sprzętach z panem laptopem. Tak się kończy granie do 2:30 gdy na 8 do pracy. Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 09:45 Opublikowano wtorek o 09:45 No w sumie z dwoma debilami też nie będę dyskutował hehe. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 09:46 Opublikowano wtorek o 09:46 Ile działa na baterii Switch w topowych gierkach typu Metroid, Zelda, albo Luigi's Mansion 3? Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 09:51 Opublikowano wtorek o 09:51 Ale dzięki chłopaki, że sobie pogadaliśmy gdy jeszcze było można . Pewnie niedługo wrócą kustosze tematu i się zrobi dziwacznie/nieprzyjemnie 1 Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano wtorek o 09:51 Opublikowano wtorek o 09:51 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Ile działa na baterii Switch w topowych gierkach typu Metroid, Zelda, albo Luigi's Mansion 3? OLED działa od 4.5h do 9h. 1 Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 10:01 Opublikowano wtorek o 10:01 9 minutes ago, zdrowywariat said: OLED działa od 4.5h do 9h. No to SD OLED tak samo, jak gram w indyki albo gry z emulatorów to 8-9h na spokojnie. Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 10:14 Opublikowano wtorek o 10:14 ta, switch 9h xD chyba jak się gra w mario z nesa xD Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano wtorek o 10:15 Opublikowano wtorek o 10:15 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): No zależy, które jeśli mówimy o indykach indyki = steam deck 9h switch oled to chyba Ci działa w takich grach jak muchomora zjesz Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 10:17 Opublikowano wtorek o 10:17 Nie no, wyłączony dźwięk, tryb samolotowy, indor i ekran 20% podświetlenia i da radę! 1 Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano wtorek o 10:29 Opublikowano wtorek o 10:29 13 minut temu, messer88 napisał(a): indyki = steam deck 9h switch oled to chyba Ci działa w takich grach jak muchomora zjesz 5.28 Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 10:32 Opublikowano wtorek o 10:32 3 minutes ago, zdrowywariat said: 5.28 a jak oba sprzęty wypadają w testach RDR2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi