voi tekku 131 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To jak z Mario czy Zelda na SD - nie ma i co z tego? to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania. 1 1 1 Cytuj
Krzysztof93 1 522 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem'' Cytuj
Paolo de Vesir 9 609 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 6 minut temu, voi tekku napisał(a): to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania. xDDDDDD Cytuj
Beelzeboss 320 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę. Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na S2 nie będzie WuKonga, ani BG3. No i tak można w nieskończoność. Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. Edytowane 28 stycznia przez Lukas_AT Cytuj
Pupcio 19 261 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Ale Paolo doskonale o tym wie tylko struga pawiana nie wiadomo po co Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 8 minutes ago, Beelzeboss said: Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę. Jak cegła? A ci głupcy z Nintendo się na nim wzorują tworząc bryłę Switcha 2. Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano 28 stycznia Autor Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem'' Oczywiście, że nie ale umieszczenie go na prawilnym padzie to patrząc na tę grafikę Nintendo jako pierwsdze zaoferowało w ogóle ten pad Dragon Quest do Switcha xD Edytowane 28 stycznia przez GearsUp Cytuj
zdrowywariat 540 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia To mogło się udać, ale w Sony nie mają jaj, żeby ryzykować, wolą zrzynać od Nintendo, tak ja z dildo, gdy Nintendo coś się uda. Cytuj
Paolo de Vesir 9 609 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 19 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. Dla mnie większym problemem konsol Nintendo jest to czego na nie nie ma. Exy to relikt przeszłości, nie mówiąc o tym, że z jakiegoś powodu egzaltuje się je do pozycji mesjaszy, kiedy mnóstwo tytułów Nintendo śmiga w okolicy średniej 75. Fajnie że jest Zelda ale WuKonga już nie ma i dla kogoś to może być dealbreaker. 1 Cytuj
Pierre Deck 777 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Dobra, wyp***dalajcie do CW, a nie robicie chlew tutaj 1 Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia A przy okazji wypierdolcie wariata i girę bo ten spam dwóch jehowców w tag teamie z czego jeden sam przyznał się do miernego trollingu nie ma nic wspólnego z rozmową I bebzunosa można przy okazji wynieść do śmieci jak już tu jest 1 2 Cytuj
MichAelis 5 646 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Ale że Pupcio na dwa baty z nimi poleci to żodyn się nie spodziewał. Cytuj
Pupcio 19 261 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Taka jest wojna, wróg napiera z każdej strony nie można wybrzydzać Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Pupcio pogubiony chłopak, ale przynajmniej rokuje na przyszłość Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 3 godziny temu, Homelander napisał(a): Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko. Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej Cytuj
Pupcio 19 261 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Dzięki Ficuś ale znamy różnice między komputerami a konsolami! Cytuj
Homelander 2 592 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 12 minutes ago, Daffy said: Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej Możliwe. Ale przyzwyczaiłem się Cytuj
voi tekku 131 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 2 minuty temu, Daffy napisał(a): można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne Cytuj
Krzysztof93 1 522 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 4 minuty temu, voi tekku napisał(a): można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne no można można ale miałeś mi stówkę pożyczyć Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 52 minuty temu, Daffy napisał(a): Dzieki za ostateczne wyjasnienie wyzszosci Switcha nad Steam Deckiem hehe. Edytowane 28 stycznia przez Lukas_AT 3 Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Kupie day one switcha2 i Decka2 to jak zawsze będziecie mieli obiektywną relację ode mnie, S2 do SD1 również porównam, ino czysta brudna prawda całą dobę Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano 28 stycznia Autor Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 6 minut temu, Daffy napisał(a): Kupie day one switcha2 i Decka2 Switch 2 został już dawno wyprodukowany, jak porównywać to tylko Switch 2 do Steam Decka OLED albo Switch 3 do Steam Deck 2 Poza tym o czym my mówimy jak Steam Deck dostaje po dupie od prawie każdego handhelda na rynku, który został wyprodukowany po 2017 Edytowane 28 stycznia przez GearsUp 1 Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Dajcie mi moda, uzdrowię to forum w 10 minut. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi