Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To jak z Mario czy Zelda na SD - nie ma i co z tego?

to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania.

• Lubię! 1
  • beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano

Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. 

Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę.

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na S2 nie będzie WuKonga, ani BG3. No i tak można w nieskończoność.

Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. ;)  Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. :)

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano
8 minutes ago, Beelzeboss said:

Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. 

Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę.

Jak cegła? A ci głupcy z Nintendo się na nim wzorują tworząc bryłę Switcha 2.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem''

Oczywiście, że nie ale umieszczenie go na prawilnym padzie to patrząc na tę grafikę Nintendo jako pierwsdze zaoferowało

timeline-video-game-controllers-4_virtua

w ogóle ten pad Dragon Quest do Switcha xD

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano
19 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. ;)  Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. :)

Dla mnie większym problemem konsol Nintendo jest to czego na nie nie ma. Exy to relikt przeszłości, nie mówiąc o tym, że z jakiegoś powodu egzaltuje się je do pozycji mesjaszy, kiedy mnóstwo tytułów Nintendo śmiga w okolicy średniej 75.

Fajnie że jest Zelda ale WuKonga już nie ma i dla kogoś to może być dealbreaker.

• beka z typa 1
Opublikowano

A przy okazji wypierdolcie wariata i girę bo ten spam dwóch jehowców w tag teamie z czego jeden sam przyznał się do miernego trollingu nie ma nic wspólnego z rozmową

I bebzunosa można przy okazji wynieść do śmieci jak już tu jest

• Plusik 1
  • This 2
Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał(a):

Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko.

Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej 

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Pierre Deck napisał(a):

Dobra, wyp***dalajcie do CW, a nie robicie chlew tutaj

Te stem deckowe małpy nic sobie z takich próśb jak widać nie robią. No ale nie dziwota skoro temat steam decka umarł. :) a będzie tylko gorzej

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano
21 minutes ago, GearsUp said:

Te stem deckowe małpy nic sobie z takich próśb jak widać nie robią. No ale nie dziwota skoro temat steam decka umarł. :) a będzie tylko gorzej

W przeciwieństwie do Ciebie większość posiadaczy Decka ma i Switcha, więc doskonale wiedzą o czym piszą