Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

3 godziny temu, Soban napisał(a):

Z takich mniej medialnych usprawnień to ja bym chciał jakiś porządny czip dźwiękowy i obsługe atmosa, dtx i tego typu rzeczy jak w xsx i ps5, bo dzwiek na switchu to straszne gowno dla uszu.
Przepasc jest ogromna jak odpalilem bayo 1 na series x i potem na switchu, oba na tym samym soundbarze.

To kwestia kompresji plików dźwiękowych do niższego bitrate w tych większych grach żeby zajmowały jak najmniej miejsca. S2 będzie miał 256GB, oryginalny miał 32GB więc powinno się to poprawić

Edytowane przez GearsUp
Opublikowano

tak się zastanawiam , o ile faktycznie nie wypuszczą na start wersji z oledem. to jestem ciekaw po jakim czasie można się spodziewać oleda. z ciekawości sprawdziłem jak to było przy switchu - 4 lata xddd

• Smutny 1
Opublikowano

Cieszę się na nadejście następcy, ale wiem już, że nowej konsoli na premierę nie kupię. Spokojnie poczekam do iteracji OLEDowej, bo będę mocno zdziwiony, gdyby chciwe N na start nie da zwykłego LCD - więc kij im w oko. Spokojnie "dogram" kupkę wstydu S1, uzupełnię kolekcję etc.

Dla mnie Pstryk 1 jest ideolo, bo ominęly mnie tytuły z Wii, więc każdy odgrzewany kotlet był dla mnie względnie świeży. Następcy zyczę jednak, by większy nacisk położono na nowe tytuły.

• This 1
Opublikowano

Mi tam w sumie lotto, w większości i tak gram na tv. Jeśli Nintendo nie odstawi jakiegoś totalnego szajsu (typu wsteczna tylko w niektórych grach), to będzie dla mnie pierwsza konsola kupiona z preorderem :banderas:

Opublikowano
38 minut temu, Wooyek napisał(a):

Ostatnio jakiś podcast rocka z borysem oglądałem i podobno mają tam wsadzić ten sam ekran co jest w portalu, nie wiem skąd Borys miał takie informacje, ale tak gadał. 

Borysek pewnie ma te informacje ze swojego sprawdzonego miejsca czyli z dupy.

• Plusik 1
Opublikowano

Mi się wydaje że Nintendo raczej nie będzie chciało przesadzać z ceną na premierę, osobiście obstawiam ok 2tys. Jeśli miałbym rację i mając na uwadze ich niechęć dokładania do hardware to o oledzie można zapomnieć bo bankowo będą szukać gdzie zaoszczędzić. Fajnie nawet jakby to miał być LCD by było vrr ale pewnie nie wiedzą co to.

Opublikowano

Myśle że przy nintendo zasada z nieoczekiwaniem niczego będzie najlepszym wyborem :lul: ja to nawet na marianka 3d się nie napalam bo się boje że wyskoczą z jakimś gówno kartem 10 albo smashem

• This 1
Opublikowano

Z cartem to coś było gdzieś, że chcą zrobić, że jeden gracz zajmuje sie walką a drugi jazdą.

Gdzieś też ploty o Mario 2D na start były. Cóż już chyba niedługo. Gdzieś też widziałem że 8 stycznia ideolo, a premiera marzec

Opublikowano

Oby w tym miesiącu już zrobili te zapowiedź bo co chwile jakieś wycieki i inne gówna, już zdecydowanie za długo to trwa jak na zwykłego switcha pro

Opublikowano

Szczerze to nie czekam za bardzo. Handhelda mam, po TotK do nowej Zeldy w ciemno nie podchodzę. Zresztą na start i tak nie będzie. W Mario 3D i Metroida na premierę też nie wierzę. Reszta już mnie nie interesuje