Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Raptem godzina na pokaz nowej konsoli, jej możliwości i gier vs byle gówno Direct który trwa 40 minut.

No nieźle święto gracza.

Opublikowano

Jest hype. uwielbiam te zapowiedzi nowych konsol. Spore oczekiwania mam. Byle do 15:00.

Opublikowano

Ja własnie licze na mocno skondensowane info bez zbędnego pajacowania na jakiejś scenie. Jak to będzie 60 minut konkretnych informacji to będę mocno zadowolony. Nowe gierki wiadomo - żadnych w dupe ruchanych CGI tylko gameplay najlepiej z datą premiery (mieli czas przygotować i wybrać to co będzie dostępne do końca roku), info jak będą rozwijać NSO, pokaz UI konsoli i wszystkich opcji (fajnie by było jak by dało się coś więcej niż zmiana koloru tła w menu), zastosowanie myszki i tego C buttona czy jak to się teraz nazywa.

No dużo mógłbym wymieniać, ale to już jutro więc spokojnie sobie poczekam na Directa.

Opublikowano

Nintendo jeszcze nieświadome bezsensowności tego pokazu, skoro w tle majaczy Steam Deck 2.

Opublikowano
3 minutes ago, Figaro said:

Nintendo jeszcze nieświadome bezsensowności tego pokazu, skoro w tle majaczy Steam Deck 2.

Jedyne co majaczy to Ty

Opublikowano

Interesuje mnie data premiery i cena. Na gry mogę poczekać, taka kupa wstydu na S1 że spoko, brak oczekiwań większych. 

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, jimmy napisał(a):

Przepraszam, co jest steam deck?

Upośledzony laptop

Opublikowano
12 minutes ago, iluck85 said:

Interesuje mnie data premiery i cena. Na gry mogę poczekać, taka kupa wstydu na S1 że spoko, brak oczekiwań większych. 

Jaki jest sens kupować premierowy sprzęt żeby leżał i czekał na gry?

Ja czekam na OLED, bolączki pierwszej wersji znikną i pojawi się już sporo gier.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Czoperrr napisał(a):

No właśnie on napisał, że gier ma nadmiar i czeka tylko na sprzęt

Opublikowano

Z moich minimalnych oczekiwań to zobaczenie nowego mariana 3d i pierdolenie o gówno karcie ograniczone do minimum. Chciałbym jeszcze jakąś megatone zobaczyć ale sam nie wiem co by nią mogło być 

Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Ja czekam na OLED, bolączki pierwszej wersji znikną i pojawi się już sporo gier.

Już odpisali. Mogę śmiało prograc w to co mam. Zawsze frajda z zakupu nowego sprzętu. 
Switcha kupiłem na premierę, potem wymieniłem na V2 i na końcu oled. Między tym gdzie był lite jeszcze. 
A jak Oled lata po 900zl na necie, na Amazonie 1200, to się nie opłaca tego sprzedawać nawet. 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

Z moich minimalnych oczekiwań to zobaczenie nowego mariana 3d i pierdolenie o gówno karcie ograniczone do minimum. Chciałbym jeszcze jakąś megatone zobaczyć ale sam nie wiem co by nią mogło być 

Teaser Zeldy.

Opublikowano

I pudełka mnie interesują. Zachowają proporcje, zmniejsza, zachowają wszystko tylko dojdzie Logo z cyfrą. Okaże się. 

Opublikowano
  • Autor

Jakaś większa gra ze Star Foxem by się nadała, pora odświeżyć tego włochatego sqrwiela. No ale to pewnie nie na premierę sprzętu

Opublikowano
19 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jakaś większa gra ze Star Foxem by się nadała, pora odświeżyć tego włochatego sqrwiela. No ale to pewnie nie na premierę sprzętu

Kurde powiem Ci że taki Star Fox, mix platformówki, strzelanki to by było coś ciekawego a nie przeruchany Marian poraz setny

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

3 dni świąt

oj brakowało mi Treehouse'ów z E3, mogły by na stałe wrócić np. po czerwcowych Directach. 

Opublikowano

Chciałbym tak:

-Mario 3d

-animal crossing 

-jakaś nieoczywista zapowiedź, może nowy Wario land?

-z 3rd party coś od Atlusa, może być nawet teaser nowego SMT

-rimejk FF9

Opublikowano

Ten Star Fox brzmi nieźle podobnie jak Wario, bo coś ominął Switcha. 

Dla mnie mózg na ścianie jak wyjdzie typ od Rare i nie jakieś piraciki, ale nowa gra Banjo i Rimejk jedynki z N64 :D 

Ale to już nie ta ekipa dzisiaj.