Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 105 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Będzie można powyzywać ciaparitów jak Rafonix na omegle. :kaz:

Opublikowano

Pierwsza opcja którą wyłączę na stałe ale dzieciakom się pewnie spodoba 

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

W sensie czego nie rozumiesz?

no, że karty jak karty, nie widzę jakiejś wielkiej rewolucji w stosunku do MK8. Ale może nie jestem targetem.

Opublikowano

Płatny Gamechat XDdDdd

Limitowany przez rok za darmo xddddd

Bzzzzzzzzz

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

nintendo odkrywa chat party z kamerkami 2025 anno domini, nie zmieniajcie się. 

Opublikowano

Nintendo odważnie z kamerką. Ciekawe czy weszło jakieś uczenie maszynowe (penis/not a penis)

Opublikowano

Voice desync, 15 fps w sharingu, widać, że wejście w epokę HD jeszcze ich przerasta xD. 

Opublikowano

120 fps :o 

HDR

1080p przenośnie 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Chciałem się przekonać do zakupu Switcha 2, no ale nie no. Jednak to nie dla mnie. Nintendo kocham ale nostalgicznie i starczą mi ich stare konsole (N64/GCN/Wii). Te nowe twory to nie bardzo, kilka exów ze Switch 1 ograłem i bez szału.