pattro 260 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu To jak myślicie kalkulatory w naszych cudownych sklepach już są rozgrzane? Switch 2 - 2999 zł Switch 2 + gra - 3399 zł Gry - 449 zł Nie będę zaskoczony jak tak to się zakończy Cytuj
RoL 578 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Widzę że nie tylko ja jestem rozczarowany pokazem. Kilka fajnych gierek i tyle, szału nie ma. Jak dla mnie nie ma tu żadnego system sellera. No może ten Mario Kart, ale jakoś nie jestem przekonany. Szczerze mówiąc liczyłem bardzo na Mario Odyssey 2, może remake Oracle of Ages/Seasons, jakieś nowe jRPG od Square albo Monolith. No cóż. Na premierę raczej nie wezmę. A z tymi cenami gier to ich nieźle posrało. Ciekaw jestem ile będą kosztowały te upgrade'y do Switch 2 Version. 40$? xD Cytuj
Shen 10 608 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, Sebas napisał(a): xD Beka z cebulaków Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Ciekawe czy przy takich cenach pudełka będą trzymały ceny i ile będzie dociągane po sieci przy exach, to w sumie najważniejsze Cytuj
Ken Adams 386 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Przynajmniej mamy nowy dzial na forum ta razaca czerwona barwa pudelek fajna. Ale te notki tektstowe u dolu… ja pierd*le co za gowno Cytuj
Sebas 1 692 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wszyscy tutaj się martwili, że Nintendo odniesie porażkę ze Switchem 2. Ninny usłyszało i dojebało ceny gierek do 90 dolarów. Cytuj
Ukukuki 7 610 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): i ile będzie dociągane po sieci przy exach Nie wyłapałem tego? Serio przy eksach nie będzie całej gry na kartridżu? To wywalone w kolekcjonowanie na tym sprzęcie. Cytuj
Rozi 1 044 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Chyba tak nudnej konsoli Nintendo jeszcze nie wydało jednak wlatuje day one. Nie będę dwa lata czekał na Lite. Później się sprzeda. Co do gier w tym roku wleci MKW i nowa małpa która dla mnie jest sztosem. Boli ten nowy standard cenowy ale najwyżej się kupi mniej giereczek na półkę typu zapchaj dziura w kolekcji. Gier których nie ma w całości na kartridżu/płycie i tak nie kupuję i tutaj też się to nie zmieni. Nowa małpa wygląda zajebiście szkoda ,że nie na premierę. MK szczerze mówiąc rozczarowanie dla mnie. Ta kamera i upośledzone teams to curva żart z użytkowników no ale wywalone, w teams gram codziennie w robocie a konsole nintendo to dla mnie odcięcie od ludzi i nie dodaję znajomych ani nie gram online. Tylko kanapowe multi. Zrobie trzecie podejście do TOTK w 60 fps. Szczerze mówiąc jestem bardziej zadowolony niż przy prezentacji Switcha 1. Małpa to moja ulubiona marka Nintendo i grałem we wszystko po kilka razy nawet te słabe odsłony na GB xd I na reszcie wlatuje pełnoprawna odsłona 3D na przenośniaka. @Josh no to masz test dla graczy w tym poście xddd 1 Cytuj
funditto 720 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kupię na pewno, ale nie wiem czy na premierę czy pod koniec roku, bo nie będę się oszukiwać DK Bananza i Mario Kart World na pewno będę ogrywać Cena konsoli jest dla mnie spoko, ale ceny gier już dziwne - nawet jeśli tylko wyjątki jak Mario Kart World będą za 90 euro, to te 80 euro przy trzymaniu cen gier przez Nintendo może boleć. Duży plus za to, że wreszcie dadzą w NSO Gamecube'a Cytuj
Sebas 1 692 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu No jak exy nie są w całości na carcie to dusza ulatuje całkiem. Cytuj
Ukukuki 7 610 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, Rozi napisał(a): @Josh no to masz test dla graczy w tym poście xddd Curva kupuje big boxy po 1000 zł, albo laptopa z lat 80 za 2000 to kupno małpy za 90 euro to i tak większy szacunek do pieniądza w moim przypadku. Cytuj
Shen 10 608 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Nie wyłapałem tego? Serio przy eksach nie będzie całej gry na kartridżu? To wywalone w kolekcjonowanie na tym sprzęcie. ponad 4 bomby za pudełko z pustym kartem Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 25 minut temu, Daffy napisał(a): Jeszcze te pudełka obrzydliwe xdddd Pudełka na minus, nie przebiją już chyba tego seksownego czerwonego kwadracika z logo. A no i konsola ma nie mieć żadnej emulacji pierwszego Switcha stąd te problemy z kompatybilnością czyli gry z pływającym klatkarzem i te co się mocno dusiły teoretycznie powinny sobie z tym poradzić na Switchu 2. Edytowane 22 godziny temu przez GearsUp Cytuj
ASX 15 057 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 6 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Ale zapewniam, że Nintendo zrobiło by to samo jak by startowało z tej pozycji co MS z ostatnim Xboxem. Tylko, że nie startuje, na rynku hh konsol nie ma konkurencji i osiągnęło gigantyczny sukces. Więc Nintendo odpierdala to co Sony z PS3. To na pewno też, ale wynikało to też z tego że wszystkie gry Xboxa są na premierę na PC i tam, to że gra działa lepiej na lepszym sprzęcie jest czymś normalnym. Więc nie wypadało golić konsolowcow na coś co na PC jest całkowicie za darmo. Cytuj
Starh 3 209 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 13 minut temu, Daffy napisał(a): Day one lineup: Mario Kart World Nintendo Switch 2 Welcome Tour Street Fighter 6 Split Fiction Hogwarts Legacy Hitman World of Assassination Bravely Default Flying Fairy HD Remaster Yakuza 0 Director's Cut Deltarune Chapters 1-4 Civilization VII Survival Kids Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Puyo Puyo Tetris 2S Rune Factory: Guardians of Azuma Nobunaga's Ambition: Awakening Complete Edition Fast Fusion Fortnite Arcade Archives 2 Ridge Racer The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch 2 Edition The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Nintendo Switch 2 Edition Nintendo GameCube Classics The Legend of Zelda: The Wind Waker Soul Calibur II F-Zero GX Czekaj to oni nawet kurwa nie wypuszcza XENOBLADE 2/3 w poprawionej rozdzialce + fpsami na premierę?xDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
SpacierShark123 1 546 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, Shen napisał(a): ponad 4 bomby za pudełko z pustym kartem Z tego co pamiętam w czasie gdy była mocna nagonka na digitale Nintendo coś tam gadało że u nich zawsze będą wersje fizyczne. Jak na moje to zemsta za Bamburaja od Francuzów Cytuj
maciucha 11 736 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, ASX napisał(a): To na pewno też, ale wynikało to też z tego że wszystkie gry Xboxa są na premierę na PC i tam, to że gra działa lepiej na lepszym sprzęcie jest czymś normalnym. Więc nie wypadało golić konsolowcow na coś co na PC jest całkowicie za darmo. Po pierwsze to trochę inny temat. Po drugie jakim cudem tutaj wypada Cytuj
Plackus 489 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu A za co ten nowy standard cenowy 90 $ ?? Co jest takiego nowego w tym Mario karcie czego nie maja inne gry AAA ? Mocap ? zaawansowana fizyka ? a moze dubbing w 20 jezykach? no tego tu nie ma zwykla frajernia podbijac cene i w zamian nie robic nic nowego Za gta 6 to ja tyle zaplace. 3 Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Nie wyłapałem tego? Serio przy eksach nie będzie całej gry na kartridżu? To wywalone w kolekcjonowanie na tym sprzęcie. Nie było takiego info, zastanawiam się tylko nad tym. Cytuj
Ukukuki 7 610 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 4 minuty temu, Shen napisał(a): ponad 4 bomby za pudełko z pustym kartem No dobra ale rozumiem ,że to nie wszystkie gry? Tylko jak do tej pory więc pewnie Elden Ring albo CP2077 będzie na takim kartridżu ale mniejsze gry jak Zelda czy małpa już na normalnym? Jeśli tak to nic się nie zmienia względem switch 1 czy nawet wielu gier na PS5 czy XSX. Cytuj
Daffy 10 888 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, Starh napisał(a): Czekaj to oni nawet kurwa nie wypuszcza XENOBLADE 2/3 w poprawionej rozdzialce + fpsami na premierę?xDDDDDDDDDDDDDDD Spokojnie oni będą tymi patchami zapychać lineup przez lata więc trylogia xeno, bayo3 itd poczeka 1 Cytuj
janol 437 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Podsumowując:- Fajna Małpa, szkoda że nie na premierę- Gimmicki zupełnie z du.py - klatkujacy screen sharing, kamera i pseudo kinect w Mario Party czy ta nieszczęsna myszka (serio, mam grać przy biurku czy stole, jak zwierzę?)- gra o para koszykówce to wielkie xD- Zeldy z ulepszona grafiką, no fajnie fajnie, ale już dawno przeszedłem na NS1. A dodatki też nie przekonują - GPS do korokow brzmi jak żart - autentycznie zacząłem się śmiać w głos jak powiedzieli, że ta interaktywna instrukcja obsługi NS2 jest płatna - niby Japończycy ale widać, że z pochodzenia to szkoccy żydzi- gry z GC, którą to konsole można emulować prawie na wszystkim - multiplatformy są... multiplatformami, więc to dla mnie żaden argument, w Hadesa II sobie na SD mogę grać Nie no, to wszystko jest zbyt głupie. Zakładałem kupno na premierę, ale bez jaj. Jedyne co mnie, póki co, interesuje to Donkey Kong i Metroid, ale to co odwaliło Nintendo skutecznie mnie od decyzji zakupowej odciąga. 1 Cytuj
Faka 4 142 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, janol napisał(a): - autentycznie zacząłem się śmiać w głos jak powiedzieli, że ta interaktywna instrukcja obsługi NS2 jest płatna - niby Japończycy ale widać, że z pochodzenia to szkoccy żydzi A nawet nie zwróciłem uwagi, że za instrukcję będzie trzeba zapłacić XD Cytuj
pawelgr5 1 646 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Do tego brak złotych monet i likwidacja voucherów zeby za tanio nie dało się kupić nowych gierek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi