Opublikowano środa o 20:281 dzień 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Newsflash - płyty z Xboxa nie przypisują się do twojego konta. Działają na identycznej zasadzie jak kluczyki ze Switcha za które z pocałowaniem rączki zapłacisz 90EUR. Chce kupić Wukonga na Xboxa- nie kupię, bo nie ma. Chciałbym uzbierać wszystkie Forzy Horizon na Xboxa. Nowych nie kupię w sklepie, bo nie ma. Na necie jakieś chore ceny, a używane to tak średnio lubię. Opłacam abo i ogrywam przeważnie na PC, samego Xboxa już dawno nie odpaliłem. Kupowanie pudełek na Xboxa olałem. Tyle albo aż tyle. Teraz, Ukukuki napisał(a): Już pierwsze gry na switcha 1 to miały jak przykładowo LA Noire. I wynika to z oszczędności wydawców którzy zamiast kupować kartridż 32GB kupowali 4 lub 8GB a reszte gry pobierało się z neta. Ale ostatnio lubią wypuszczać ponownie gry, to już bez carta, jest kodzik do pobrania- Octopath Traveler czy Nier Automata. Cena dużo niższa.
Opublikowano środa o 20:301 dzień Autor 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): CHyba nie ale taki CP będzie na carcie o pojemnosci 64GB więc całkiem sporym: Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Comes Launch Day to Nintendo Switch™ 2! - CD PROJEKT "Nintendo Switch 2 owners can purchase the game on launch day in a physical 64 GB game card or digital download from the Nintendo eShop for Nintendo Switch 2" Czyli będzie jednak zmiana. Głupie by było gdyby to pozostało tak jak teraz bo różnice między czasami ładowania między tymi nowymi SD Express a starymi cartami byłyby za duże
Opublikowano środa o 20:301 dzień 4 godziny temu, Rozi napisał(a): O Jezu, obrzydliwe te pudełka: Fakt, zjebali je trochę, ale najbardziej żal mi Niemców dodatkowo z tym ich rate kwadratem na ćwierć pudełka, to mistrzostwo designu, już BOTW to była u nich padaka xD
Opublikowano środa o 20:371 dzień 9 minut temu, iluck85 napisał(a): Chce kupić Wukonga na Xboxa- nie kupię, bo nie ma. Cholera, mam nadzieję, że nie będziesz chciał go tez kupić na Switcha2. EoT-uję, bo gadka bez sensu, ale prawda jest taka, że boli cię logo Xboxa i jak widać na Switchu te same praktyki są tak nie drażnią.
Opublikowano środa o 20:401 dzień 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Cholera, mam nadzieję, że nie będziesz chciał go tez kupić na Switcha2. EoT-uję, bo gadka bez sensu, ale prawda jest taka, że boli cię logo Xboxa i jak widać na Switchu te same praktyki są tak nie drażnią. Ograłem na PC. Nie czytasz dokładnie tego co napisałem i wyciągasz z kontekstu jeden wątek- olałem kupowanie pudełek. Logo Xboxa boli? Fan od 1 konsoli, 3 kupione na premierę, także ten....
Opublikowano środa o 20:421 dzień Autor Jeszcze o jednym ludzie nie mówią, że ekran będzie miał VRR. Dotychczas z handheldów jedynie ROG Ally go miał
Opublikowano środa o 20:451 dzień 2 godziny temu, suteq napisał(a): Jak za jakiś czas takie akcje doprowadzą do 1000zł za grę to też tak napiszesz? Naprawdę nie widzisz absurdu tej sytuacji że niedługo za nową grę będziemy płacili PÓŁ TYSIĄCA ZŁOTYCH kiedy wszyscy coraz bardziej ciągną w dystrybucję cyfrową? Mam to gdzieś, większość gier które uwielbiam i chcę mieć na zawsze na półce są warte i 500 zł. Samochody są droższe o 25% maliny są droższe o 20% gry będą droższe o 20%. Zarabiam jakieś 20% więcej niż 2 lata temu więc wszystko się zgadza.
Opublikowano środa o 20:541 dzień Autor 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Ja tam wolę dostać za darmo na Epic. Dasz linka do nowego Donkey Konga na epicu?
Opublikowano środa o 20:561 dzień 1 minute ago, GearsUp said: Dasz linka do nowego Donkey Konga na epicu? Nie uważam by DK wart był 500 zł, no fajnie rozwala lód i skały no ale nie.
Opublikowano środa o 20:591 dzień 1 minute ago, GearsUp said: Nie no daj, za darmo to bym sobie kiedyś wziął Zobaczysz jak będziesz kupował jakieś 3rd party za taki hajs gdzie na kompa będzie za pół darmo
Opublikowano środa o 21:001 dzień 15 minut temu, Rtooj napisał(a): Mam to gdzieś, większość gier które uwielbiam i chcę mieć na zawsze na półce są warte i 500 zł. Samochody są droższe o 25% maliny są droższe o 20% gry będą droższe o 20%. Zarabiam jakieś 20% więcej niż 2 lata temu więc wszystko się zgadza. Świat nie kręci się tylko wokół ciebie.
Opublikowano środa o 21:061 dzień 5 minutes ago, suteq said: Świat nie kręci się tylko wokół ciebie. A wokół Ciebie się kręci? Ma rację
Opublikowano środa o 21:131 dzień Autor 12 minut temu, Czoperrr napisał(a): Zobaczysz jak będziesz kupował jakieś 3rd party za taki hajs gdzie na kompa będzie za pół darmo No będę i sobie postawię na półeczce bo będzie to jedyna wersja fizyczna na hybrydowego handhelda
Opublikowano środa o 21:141 dzień 5 minut temu, Homelander napisał(a): A wokół Ciebie się kręci? Ma rację To se kupujcie po 10 pudełek po 300 zł gier, które "są tego warte", kto wam broni, wspomóżcie biedne N.
Opublikowano środa o 21:251 dzień 9 minutes ago, tjery said: To se kupujcie po 10 pudełek po 300 zł gier, które "są tego warte", kto wam broni, wspomóżcie biedne N. Ja nie mam absolutnie zamiaru. Nie ma, póki co, na tym Switchu absolutnie nic co by mnie przekonało do kupna. A kupowałem wszystkie konsole Nintendo mniej więcej w okolicy premiery od czasów N64. Wracam do Steam Decka
Opublikowano środa o 21:281 dzień 2 godziny temu, Faka napisał(a): Mam nadzieję doczekać się kryzysu branży gierkowej jak kiedyś tam 30-40 lat temu. Kryzys poczatku lat 80 byl glownie w stanach. Teraz gra caly swiat. Z reszta, chyba kupiles ostatnio assasyna nowego w cyfrze za 350 zlotych na premiere? To jakiego kryzysu oczekujesz.
Opublikowano środa o 21:301 dzień Bardziej mi chodziło o pitolenie Rtooja, że gry powinny być droższe, bo je lubi, a wcześniej, że zarabia więcej. Przykładowo bardzo lubię chleb, uwielbiam wręcz, do tego stać mnie, żeby bochenek kupować po 50 zł, ale nie będę latał i pisał, że tyle powinien kosztować, bo go lubię i mam kasę.
Opublikowano środa o 21:311 dzień 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Kryzys poczatku lat 80 byl glownie w stanach. Teraz gra caly swiat. Z reszta, chyba kupiles ostatnio assasyna nowego w cyfrze za 350 bomby na premiere? To jakiego kryzysu oczekujesz. Za 280 zł, wydanie pudełkowe. Cyfrówek na premierę nie kupuję.
Opublikowano środa o 21:411 dzień 8 minutes ago, tjery said: Bardziej mi chodziło o pitolenie Rtooja, że gry powinny być droższe, bo je lubi, a wcześniej, że zarabia więcej. Przykładowo bardzo lubię chleb, uwielbiam wręcz, do tego stać mnie, żeby bochenek kupować po 50 zł, ale nie będę latał i pisał, że tyle powinien kosztować, bo go lubię i mam kasę. Raczej chodzi ile jest dla niego warte. Dla mnie Mario Kart warty 80$ nie jest. GTA 6 dla mnie będzie warte i 100$. Tyle. 60$ z 2017 roku jest dziś warte 77$, więc de facto cena gry jest taka sama
Opublikowano środa o 21:421 dzień Teraz, Homelander napisał(a): Raczej chodzi ile jest dla niego warte. Dla mnie Mario Kart warty 80$ nie jest. GTA 6 dla mnie będzie warte i 100$. Tyle. 60$ z 2017 roku jest dziś warte 77$, więc de facto cena gry jest taka sama Dlatego tak jak pisałem, jak dla niego dana gra jest za tania, to niech kupi kilka sztuk, żeby dać wyraz swojemu uznaniu, a nie usprawiedliwia wzrost cen.
Opublikowano środa o 21:461 dzień 2 minutes ago, tjery said: Dlatego tak jak pisałem, jak dla niego dana gra jest za tania, to niech kupi kilka sztuk, żeby dać wyraz swojemu uznaniu, a nie usprawiedliwia wzrost cen. Wszystko drożeje, dlaczego gry miałyby stać w miejscu? Pytam obiektywnie, wiadomo, że każdy wolałby taniej. Premierowo w 2017 gry na Switcha kosztowały 60$. Po względnieniu inflacji jest to 77$. Czyli realnie kosztują tyle samo