Opublikowano wczoraj o 09:00 1 dzień Teraz, bebbop napisał(a): Chcialbym jeszcze przypomniec, ze we wrzesniu 1985 zostal wydany Marian na Nesa, wiec w tym roku wypada 40-lecie. No aż dziwne że przy takiej dacie postawili w tym roku na małpe bo aż nie chce mi się wierzyć że rzucą 2 duże platformery 3d w pół roku
Opublikowano wczoraj o 09:03 1 dzień 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): No to jak wymieniłeś botw i mk8d to tutaj uczciwie powinieneś wymienić metroida i każdy upgrade gry z s1 bo tym był mk8d To nie jest uczciwe, bo Wii U mało kto miał, a baza posiadaczy Switcha jest gigantyczna i pewnie będzie dużo osób które będą miały oba Switche, kiedy mało kto miał zarówno Wii U i S1. Wtedy takie myki miały sens.
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień 3 minuty temu, Homelander napisał(a): Ta koszykówka na wózkach to tak poroniony pomysł, że nie oddycham. Obstawiam, że nikt pełnosprawny nie chce czuć jak to jest nie móc chodzić. A nie sądzę, żeby niepełnosprawni chcieli grać w grę w której sterujesz kolesiem na wózku. Gra dla twitterowych płatków śniegu typu @Figaro To i ta instrukcja powinna być dostępna za darmo. Do Wii dawali Sporta żeby pobawić się grucha i pilotem. Tutaj mnie nie zachęcają żeby spr tryb myszki. W tym Metroidzie to jeszcze jakoś wyglądało, ale i tak do zaorania.
Opublikowano wczoraj o 09:05 1 dzień 7 minut temu, Pupcio napisał(a): No to jak wymieniłeś botw i mk8d to tutaj uczciwie powinieneś wymienić metroida i każdy upgrade gry z s1 bo tym był mk8d Tak, ten sekciarz steam deckowy będzie pisał uczciwie o switchu.
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień 1 minutę temu, messer88 napisał(a): Ten ekran 120 to ciekawe czy wykorzysta z 10 gier chociaż XD Akurat tutaj może być ten plus że część gierek będzie śmigać w 40 a nie 30 FPSach.
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień 3 minutes ago, Butt said: To nie jest uczciwe, bo Wii U mało kto miał, a baza posiadaczy Switcha jest gigantyczna i pewnie będzie dużo osób które będą miały oba Switche, kiedy mało kto miał zarówno Wii U i S1. Wtedy takie myki miały sens. No ja miałem i nie interesowały mnie ani BotW (którego skończyłem pierwszy raz na WiiU) ani Mario Kart, którego też miałem.
Opublikowano wczoraj o 09:11 1 dzień 4 minuty temu, łom napisał(a): Akurat tutaj może być ten plus że część gierek będzie śmigać w 40 a nie 30 FPSach. Niby tak ale z dużymi konsolami to takie tryby oferuje jakiś ułamek też jeszcze sprawa że tv trzeba może dlatego.
Opublikowano wczoraj o 09:12 1 dzień 4 minuty temu, łom napisał(a): Akurat tutaj może być ten plus że część gierek będzie śmigać w 40 a nie 30 FPSach. No właśnie to chyba będzie największa zaleta tego ekranu w przyszłości bo indyki ile podziałają w 60fpcach? Przez pierwszy rok? Chociaż i tak jak zobaczyłem te tryby metroida wczoraj to się nieźle zdziwiłem, ale pewnie będzie jakiś rozmazaniec jak te dlssy żeby tak to chodziło
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień 15 minut temu, Rtooj napisał(a): Obstawiam że switch2 będzie dłużej na rynku niż switch no żebyś się nie zdziwił biorąc pod uwagę ogólną atmosferę po wczorajszym show
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień 45 minut temu, Daffy napisał(a): Jeszcze się okaże że sens multiplatform na tym systemie umrze dla nim zanim w ogóle konsola pojawiła się w sklepie. Patrząc że kupujesz ten sprzęt na 6-7? lat, a już kilkuletnie multiplatformy zdają się wyglądać co najmniej średnio to może być różnie (Unreal5). Ale wiadomo że nie kupujesz konsoli za 2500 zl żeby grać w inne gry niż od Nintendo i indyki
Opublikowano wczoraj o 09:14 1 dzień wiecie jak to działa że gierki z PS5 czy Xa, po czasie tanieją mocno, a te dla Nintendo mało, albo wcale? Producenci/dystrybutorzy mają inne polityki dla każdej z tych konsol? Czy "elyta" Nintendo tak ten rynek ukształtowała i się kręci?
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień 4 minuty temu, Homelander napisał(a): No ja miałem i nie interesowały mnie ani BotW (którego skończyłem pierwszy raz na WiiU) ani Mario Kart, którego też miałem. Czyli tak jak teraz ma większość posiadaczy Switcha, więc beka z Nintendo, że 1/3 pokazu było o tym.
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień 14 minut temu, Pupcio napisał(a): No aż dziwne że przy takiej dacie postawili w tym roku na małpe bo aż nie chce mi się wierzyć że rzucą 2 duże platformery 3d w pół roku Pewnie wrzuca do NSO Mario Sunshine i sayonara
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień 6 minut temu, jimmy napisał(a): no żebyś się nie zdziwił biorąc pod uwagę ogólną atmosferę po wczorajszym show Nintendo od początku sprzedaje joy-cony które działają 3 tygodnie zanim drążki zaczynają szaleć, na półkach w sklepie nadal wisi Zelda BOTW za 279 zł, żadne głupie pomysły nie zrażą psychofanów.
Opublikowano wczoraj o 09:23 1 dzień 8 minut temu, messer88 napisał(a): Niby tak ale z dużymi konsolami to takie tryby oferuje jakiś ułamek też jeszcze sprawa że tv trzeba może dlatego. Na dużych konsolach większość ma tryb 60 (z niższymi ustawieniami ale zawsze), nie wiem czy Switch 2 był by w stanie śmigać w niektórych grach w 60 nawet przy mocnym downgoardzie ale 40 jest bardziej możliwe, no i każdy użytkownik trybu mobilnego z tego będzie mógł skorzystać.
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień 8 minut temu, Pupcio napisał(a): Dalej uważacie że dwie pucie były tego warte?! Dziękujemy, Panie Trump i Homelander.
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień 53 minuty temu, Daffy napisał(a): Switch od marca do grudnia dostał min: Botw Mk8d Mario rabbids Arms Splatoon2 Xenoblade 2 Mario Odyssey Switch2 do końca roku dostanie: Mario Kart World Donkey 3d Koszywkowke na wózkach inwalidzkich Platną instrukcję obsługi Z 6 gier, które wymieniłeś 3 ukazały się też na WiiU. Twoim tokiem rozumowania do MKW i DKB należy dodać jeszcze MP4B i w sumie SM3D, bo chyba nie wierzysz, że przez tyle lat od premiery SMO nic nie mają na 40 lecie? Nie musieli pokazywać wszystkiego, bo i po co, może będzie kolejny direct jeszcze przed lub zaraz po wakacjach. MKW nowość vs MK8D port. MP4B crossgen vs BOTW crossgen. Nowe Mario 3D, które jest więcej, niż pewne vs SMO Zatem został DKB vs Króliki I Xeno2 vs …nie wierzę, że Monolith czymś nie zaskoczy. Nie wygląda to źle, tylko nie wiem po chuj ten Kirby na desce, przecież to nieprzemyślana decyzja wydawać to coś w tym samym roku, co znakomicie zapowiadające się Mario Kart. Edytowane wczoraj o 09:34 1 dzień przez zdrowywariat
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień Cała elektronika i wszystko inne pójdzie sporo do góry, kupujcie Switche 2 póki jest tanio
Opublikowano wczoraj o 09:51 1 dzień https://www.nintendolife.com/news/2025/04/yep-metroid-prime-4s-box-art-for-switch-2-is-corrupted
Opublikowano wczoraj o 09:54 1 dzień prosiaka za 4 bomby kupujecie a na ostatnia nadzieje gejmingu zalujecie? wstyd i hanba
Opublikowano wczoraj o 09:56 1 dzień 31 minutes ago, Figaro said: Dziękujemy, Panie Trump i Homelander. Kolejność odwrotna, ale proszę bardzo