tomoman 1 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja (edytowane) Wymiana lasera - czy komuś się udało przeprowadzić z powodzeniem operację wymiany lasera od chińczyka? Ten oryginalny czytał sporadycznie, w końcu padł całkowicie. Te od chińczyka nie czytają nic, coś tam pokręca. Próbowałem kalibrować, zworka oczywiście zdjęta. Nie wiem czy miałem pecha i trafiłem na złom, czy po prostu te lasery z aliexpres to szmelc. Edytowane 10 maja przez tomoman Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja A miałeś może bicie na osi talerzyka? Pytam bo mój tak ma, i nie wiem czy to nie jest potencjalna przyczyna. Mam na myśli ori laser. Lasery z Chin to loteria, jeden działa, inny nie. Polecam klon GDEMU z Ali, koło 200 idzie wyrwać. Cytuj
Mari4n 470 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja O to to. Bez miernika łatwo można przegiąć pałę i spalić diodę lasera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi