Pupcio 18 606 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Bardziej bym prosił żeby niczego nie wycinali Cytuj
Jukka Sarasti 384 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ja chcę dostać jakościowy remake Code Veronica i będę usatysfakcjonowany. Wizja ponownego robienia jedynki i piątki średnio mnie kręci. Do nowego RE nie mam jakichś oczekiwań - marzyłaby mi się gra choć w połowie dobra jak remake 4 z równie soczystą walką i będę zadowolony. 2 2 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Obowiazkowo zostawic text o Jill sandwitch i reszte cringowych dialogow. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja - znacznie wolniejszy gameplay, nawet bardziej niż w RE2R - przeciwników ma być mało i będą cholernie wytrzymali na pociski - każdy zombie ma wyglądać inaczej - Crimson heady wracają - lore gry ma zostać rozbudowane - wszystko trójwymiarowe i kamerka TPP Raczej zero zaskoczenia. Po znacznie szybszych RE3 i RE4 bardzo chętnie przytulę takiego spokojniejszego Residenta. 2 1 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Najpierw wyjdzie 5, potem remake 1. Nadal modlę się o remake zero - top3 moich ulubionych części. Etap w pociągu rozwinąć w kamerze tpp :O 1 Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja No ja bym nawet wolał remake 0 niż jedynki. Dać coopika, skrzyneczki, wywalić tego pieprzonego nietoperza i byłaby gierka 11/10. 2 Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja Szanuję go tak bardzo, że w moim rankingu najgorszych bossów w RE jest na pierwszym miejscu Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja 52 minuty temu, Josh napisał(a): No ja bym nawet wolał remake 0 niż jedynki. Dać coopika, skrzyneczki, wywalić tego pieprzonego nietoperza i byłaby gierka 11/10. Ja już nie chce żadnych coopow. Już się zestarzałem, wolę grać sam niż się z kimś umawiac na granie (jak się z kimś ustawiam na granie od razu nie chce mi się grac xD ). To samo 5 - coop w mercenaries max, chce singlowe doświadczenie. No i jak dla mnie zero jedna z nielicznych części jeśli nie jedyna która lokacjami trzyma poziom od początku do końca - a jak wiemy w serii końcówka zawsze jest chujowa, natomiast w zero bardzo mi się podobało 1 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Też mi właśnie w zero siadły wszystkie miejscówki a to wyczyn w tej serii. Chociaż pociąg wiadomo, nie do pobicia, tylko czemu taki krótki? Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Cytat "According to an anonymous email received by @BioDeclassified" yeah not believing that, that guy from BioDeclassified would believe even in 4chan leaks written by anyone. Ktoś dostał ANONIMOWEGO emaila, na pewno warto udostępniać. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja No i znowu Nyju przyszedł i popsuł zabawę sorry chłopaki, zamykamy temat PLOTKARSKI, bo nie wolno sobie pogadać i pofantazjować Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Wrzucasz bzdury wyjęte z dupy losowych osób, a nie leak, możemy fantazjować bez repostowania syfu i robienia popularności takim "leakerom". Ale tak, wiedziałem, że obrócisz kota ogonem xD Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja A ja wiedziałem, że nie wytrzymasz nawet jednego dnia bez dopierniczania się o nic. Classic Nyu Nikt wchodząc do tego tematu nie traktuje takich informacji poważnie, a już na pewno nie bierze ich jako 100% pewnik, czy to leaki czy jakieś pogłoski czy totalne pierdololo usłyszane od matki chrzestnej kolegi. Niemniej każda taka plota to swoisty punkt zapalny do tego, aby trochę ożywić temat, zamienić kilka zdań na temat takiej ploty, a później zejść na temat RE0 i braku skrzyneczek. I nikt nie ma z tym problemu, tylko biedny Nyu. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Nikt oprócz Ciebie, napisałeś "raczej zero zaskoczenia" jakby to było pewne, nie oceniles rzetelności źródła i piszesz jakby to były albo fakty, albo potężny leak. Tym czasem to anonimowy email, w którym było napisane m.in. że nie będzie prerenderowanych teł xDDD Na reddicie zniszczyli ten leak, bo jest to powielanie głupot dla popularności kanału, a gostek to pewnie sam wymyślił. Fajnie dyskutować, ale po co robić fałszywe nadzieje repostujac szambo? To jak repostowanie Zippera zamiast Pyoro. No jeden mówi jak jest, drugi wymyśla głupoty. A trzeci podaje jedno lub drugie. Jakiś remake będzie, pewnie jedynki. Podeszli do tematu 2->4 jako pokazanie historii Leona, a teraz może zrobią 1->CV->5 by na nowo opowiedzieć o wojnie Chrisa z Weskerem. Ma to sens i pewnie wszystkie gry powstają równolegle. Lisa jako stalker w jedynce, rozbudowany dom i generalnie bardziej reinterpretacja niż remake, to jest to, czego oczekuje. Mam nadzieję, że przemodelują wszystko na maksa i będzie po prostu ciekawie przy zachowaniu duszności oryginału. Rok temu powtarzałem oryginalna jedynkę i bawiłem się co najmniej tak dobrze jak w REmake. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja (edytowane) Informacja wpasowuje się w temat? Wpasowuje. Ktoś napisał, że to jakiś pewny leak? Nie. To co się sapiesz? Napisałem "zero zaskoczenia" w sensie, że taki remake i tak raczej powstaje (tak, dalej jesteśmy w sferze domysłów) lub kiedyś powstanie i nie potrzeba tu Einsteina, żeby założyć, że pójdzie w kierunku remaków RE2/3/4 i nie wyrzuci nic z oryginału, tylko rozbuduje to i owo. To, że sobie sam ubzdurałeś, że napisałem to jako pewniaka i tak go traktuję, to już niestety Twój problem. Fajnie też jakbyś jednak nie zakładał, że użytkownicy tego forum to skończeni kretyni i uwierzą oraz potraktują śmiertelnie poważnie każdą rzecz wrzuconą do tego - napiszę jeszcze raz, dla jasności - PLOTKARSKIEGO tematu. Edytowane 19 maja przez Josh Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Ehh te porachunki zagrajmerów z neo plusa Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja Ja tam sobie spokojnie rasistuje i dzielę się plotami, to Nyu za mocno wczuł się w rolę Mr.X i łazi za mną po tematach i jęczy 2 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Spoko, ja po prostu naiwnie zakładam, że powinno się udostępniać #potwierdzoneinfo i (z plotek) #infoodwiarygodnychleakerów, a nie #pudelkoweploteczki, bo to takie wspieranie low quality gówna na necie. Ale, oczywiście, masz prawo się karmić i takim contentem A odnośnie do samej ploty, to jeszcze próbowano potwierdzić je słowami Dusk Golema (który też przynajmniej w połowie gada kocopoły), ale sam je obalił, bo skrinszota spreparowano. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja Info od wiarygodnych leakerów też nie zawsze się sprawdza, więc to taka plota na sterydach i nic więcej. Czepiasz się strasznie, zwłaszcza że to i tak nie jest główny temat do oficjalnych informacji, tylko luźne pogadanki, często z gatunku "what if". Ale ok, następnym razem bardzo wyraźnie, drukowanymi literami dodam, że to tylko pudelkowaploteczka, żebyś więcej nie musiał płakać w poduszkę Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Można wybrać tylko jeden zestaw na bezludną wyspę. Spośród gier można sobie wybrać rimejk zamiast OG. U mnie byłoby to "Raccoon City Duology" z rimejkiem dwójki i oryginalną trójką. Gdybym mógł wybrać drugi zestaw, to gdybym był na wyspie sam - wziąłbym Jill Valentine Duology, żeby mieć rimejk RE1, a gdybym był z kimś, to "The Chris Redfield Duology", żeby mieć coś na koopa dodatkowo. Zapewne sporo z Was wybrałoby duologię Leona - RE2 i RE4. A czy ktoś wybrałby duologię Ethana? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Tytuł tematu: Resident Evil - temat ogólny, komentarze, plotki i inne 1 minutę temu, Nyu napisał(a): Można wybrać tylko jeden zestaw na bezludną wyspę. Spośród gier można sobie wybrać rimejk zamiast OG Proste, że z Leosiem. Dwie najlepsze części serii za jednym zamachem? Shieeeeet Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Oczywiście, że RE2 i RE3, dwójka remake, trójka w oryginale Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 maja Autor Opublikowano 19 maja Gdyby zrobili dobrze remake RE3, to pewnie bym wybrał RC duo, a tak to najlepszą opcją pozostaję RE2R i RE4R. Najlepszy horrorek + najlepszy akcyjniak w serii. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja A ja bym bral Duologie Claire. Dwojeczka i CV to gierki kore moge odpalac zawsze i zawsze swietnie sie bawie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi