Josh 4 773 Opublikowano 26 czerwca Autor Opublikowano 26 czerwca Z Outbreakami to faktycha, ps2 only. Ostatnio oglądałem jakiś stream jak ziomki pykały online w drugą część, więc założyłem że to wersja na PC, ale musieli w takim razie emulować tę grę. Gun Survivor na kąkutery niby ukazało się tylko na Tajwanie i w Chinach tym drugim Tajwanie Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Tak, Outbreak ma jakieś fanowskie serwery postawione i na emulatorkach można sobie śmigać online. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Mam Outbreak 1 i to jest farsa, w Europie wycięli tryb Online. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ostatnio chwilkę grałem i nawet mi się podobało ale sam nie wiem czy mam psyche żeby użerać się z tymi botami, mega długimi loadingami i 4 slotami na itemy w multi to musiała być fajna zabawa Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 26 czerwca Autor Opublikowano 26 czerwca (edytowane) AI bardziej wkurza niż pomaga. Masterując hard i very hard o wiele lepiej grało mi się solo (tryb lone wolf) niż z tymi zjebami marnującymi roślinki i ammo. Raz szukałem klucza, żeby przejść dalej i gdzie go znalazłem po 30 minutach kręcenia się w kółko? Przy zwłokach bota gdzieś na drugim końcu lokacji serio, Sheva przy tym to uber zaawasowana sztuczna inteligencja. Najgorsze są sekwencje kiedy trzeba wyważyć drzwi. 50 uderzeń z kopa to standard. I tu już bez znaczenia czy grasz solo czy z botami, bo i tak Ci w tym nie pomogą. Ale nawet szarpiąc samemu te gry to złoto, bo dają tyle różnych możliwości na ukończenie chapterów, mają tak zakręcone miejscówki i posiadają tyle klimatu, że ciężko się oderwać jak już się człowiek wkręci i przyzwyczai do pewnych niedogodności. Nie zalecam jednak próbować graczom, którzy nie dawali rady z RE Zero "bo nie ma skrzynek ;( " Edytowane 26 czerwca przez Josh Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 31 minut temu, Bzduras napisał(a): Tak, Outbreak ma jakieś fanowskie serwery postawione i na emulatorkach można sobie śmigać online. Próbowałem i osobiście miałem straszne, straszne lagi. Nie mogliśmy normalnie grać. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Beka że windowsowy port nie miał ( i teraz też nie ma) ink ribonów w kampanii Jill xD Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Ja jebe, czlowiek widzi newsa ze capcom robi showcase. Okazuje sie ze beda pokazywac RE7 na sprzet apple Mogliby chociaz jakies logo nowego residenta pokazac zeby bylo wiadomo co wyjdzie pierwsze. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca c0rwa ale dobro co fani residencika to fani residencika 2 3 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 30 czerwca Autor Opublikowano 30 czerwca (edytowane) Za cenę paczki Maczug zrobili lepszego Residenta niż operujący grubymi milionami wyrobnicy z Hollywood. Pomyślcie sobie co by wyczarowali jakby sypnąć im hajsem i dać do pomocy konkretną ekipę filmową. Also, giga szacun za wkręcenie do tej krótkometrażówki aktorów z oryginalnego RE1. Edytowane 30 czerwca przez Josh Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Jest potwierdzenie od Capcomu https://www.ign.com/articles/capcom-resident-evil-9-resident-evil-7-director# Reżyserem jest gość od RE7. Więcej detali nie ma póki co. No cóż, mam okrutne zaległości w temacie Residentów i muszę nadrobić remaki 2, 3, 4 no i Village Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 2 lipca Autor Opublikowano 2 lipca Powiedział tylko, że robią nowego Residenta, ale nie że będzie to RE9. Równie dobrze może chodzić o kolejny remake albo Revelations 3 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Powiedział new entry, a to nie oznacza remaku czy portu tylko nową odsłonę Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Za wczesnie na ten temat. Sorry ale Re 10 tez na tej samej zasadzie mozna zalozyc. To ze nastepne kanoniczne beda to wiadomo. Capcom musialoby upasc zeby nie bylo nastepnych. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Wiadomo, ale to nie jest coś oparte na naszej logice tylko zostało potwierdzone przez reżysera gry. Ale jak uważacie, że za wcześnie to temat do skasowania, nie mam nic przeciwko Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Można zostawić i tak prędzej niż później zapowiedzą tą 9ke, tylko będzie trzeba zapewne zmienić nazwe tematu. Ciesze że się że główno dowodzący chinol z 7mki będzie na pokładzie to zwiastuje GOTY gre 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): Można zostawić i tak prędzej niż później zapowiedzą tą 9ke, tylko będzie trzeba zapewne zmienić nazwe tematu. Ciesze że się że główno dowodzący chinol z 7mki będzie na pokładzie to zwiastuje GOTY gre Ale tylko do połowy. 1 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca (edytowane) Niech cała gra będzie taka jak siódemka do wyjścia z chałupy (ta druga chałupa także jest spoko) i będzie mega sztos. Zobaczymy czy tym razem Capcomowi uda się zrobić drugą połowę gry równie dobrą, co pierwszą. Edytowane 2 lipca przez Lukas_AT Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 2 lipca Autor Opublikowano 2 lipca No nie wiem. Jeżeli plotki się sprawdzą i serio robią open world i to jeszcze w TPP, to nie wiem jak to się ma do FPP REVII, który jest bardzo malutkiej i liniowej skali. Ciekawe czy ten chińczyk się w tym odnajdzie. Dalej nie jestem przekonany, że on mówi o RE9. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Była taka ploteczka kiedyś, że Village miało być spinoffem? Skoro wraca reżyser siódemki, opowiada o tym, dlaczego wybrał fpp i dlaczego stawia na strach, a nie akcje, to może faktycznie pracuja nad ta gra od wielu lat. I może faktycznie nie będzie miała za wiele wspólnego z open worldem (plotka, która powstała przez tekst w rodzaju "nowy re będzie na nowym RE Engine mogącym generować większe przestrzenie", lol). Anyway, trzeba czekać na pierwszy trailer. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Ostro kwikne jak nic z tych plotek nie będzie prawdą i ludzie zaorają tych insajderów z pisdy xD Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 2 lipca Autor Opublikowano 2 lipca (edytowane) Village NIBY miało być tak naprawdę Revelations 3, ale NIBY produkcja właściwego RE8 mocno się przeciągała, więc Revelations 3 zostało przemianowane na RE8, żeby nie trzeba było czekać 10 lat na kolejną numerowaną odsonę, a teraz będzie dopiero RE9, które wczesniej miało być Ósemką. Proste. I pewnie pełno w tym bullshitu, my się co najwyżej możemy domyślać właściwej wersji. Also, jeszcze gdzieś tam po drodze powinno rzekomo wyjść RE:Outrage, które według plotkarzy też miało być Revelations 3, ale chyba coś się komuś akcja nie skleiła Edytowane 2 lipca przez Josh Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Dziwnie tak bez Residenta w tym roku. Oby nie trzeba było czekać dłużej niż do przyszłego. 4 minuty temu, Josh napisał(a): Village NIBY miało być tak naprawdę Revelations 3, ale NIBY produkcja właściwego RE8 mocno się przeciągała, więc Revelations 3 zostało przemianowane na RE8, żeby nie trzeba było czekać 10 lat na kolejną numerowaną odsonę, a teraz będzie dopiero RE9, które wczesniej miało być Ósemką. Proste. I pewnie pełno w tym bullshitu, my się co najwyżej możemy domyślać właściwej wersji. Also, jeszcze gdzieś tam po drodze powinno rzekomo wyjść RE:Outrage, które według plotkarzy też miało być Revelations 3, ale chyba coś się komuś akcja nie skleiła Jeszcze była płota o Re stricte pod Switcha. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano 2 lipca Autor Opublikowano 2 lipca No właśnie to miało być Outrage aka Revelations 3 https://www.ppe.pl/news/152162/resident-evil-revelations-3-powstaje-dla-nintendo-switch.html https://www.ppe.pl/news/154481/Resident-Evil-Outrage-Revelations-3-trafi-na-szesc-platform-pierwsze-szczegoly-nt-duzego-projektu-Capcomu.html kurde, na papierze brzmiało to bardzo fajnie Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca (edytowane) 20 minut temu, Josh napisał(a): Village NIBY miało być tak naprawdę Revelations 3, ale NIBY produkcja właściwego RE8 mocno się przeciągała, więc Revelations 3 zostało przemianowane na RE8, żeby nie trzeba było czekać 10 lat na kolejną numerowaną odsonę Village jest bezpośrednią kontynuacją Resident Evil 7, a więc średnio mi pasuje ta plotka o Revelations 3. Zresztą nieważne, może Revelations 3 jeszcze kiedyś powstanie. W sumie mam ochotę wrócić do Revelations 1 - mało już z gry pamiętam. Ostatnio grałem na PS3, a więc wieki temu. Do różnych Residentów regularnie wracam, a więc może czeka mnie kolejny powrót. Edytowane 2 lipca przez Lukas_AT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi