Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 8 godzin temu, Pupcio napisał(a): tam to leżało dosłownie WSZYSTKO Oprócz movementu Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada 2 godziny temu, Homelander napisał(a): Ja tylko pochwalę się, że co jak co, ale całą główną serię Residentów zawsze mam przy sobie Jeszcze 3 oryginalne Residenty i mamy komplet Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada No gnojki już chyba czekają tylko na oklaski z tą starą trylogią nawet yebany croc dostanie remastera Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada OG trylogia to GOG exclusive na ten moment i dopóki komuś tam w chinach nie zaświeci się lampka to nie ma co liczyć na konsolowe porty. Całą robotę przy tym wydaniu wykonali nasi rodacy a Capcom tylko przyklepywał kolejne milestony, więc na wyjście nawet poza GOGa w obrębie PC nie ma co liczyć, a co dopiero na konsolowe porty. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Na Steamie nie ma, a na GOGu 25$. Trochę drogo jak na coś czego pewnie nigdy nie odpalę lol Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada To nie kupuj. Ja łyknąłem całość od razu jak tylko się pojawiła i nie żałuję, bo to potężny pakiecik nostalgii i nadal zajebiste giereczki. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 minutes ago, Bzduras said: To nie kupuj. Ja łyknąłem całość od razu jak tylko się pojawiła i nie żałuję, bo to potężny pakiecik nostalgii i nadal zajebiste giereczki. Nie no jasne, po prostu kończyłem już tyle razy, że wolę remakom poświęcić czas Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ja mimo niejaranka wykonaniem kupię na gogu. Trzeba mieć w kolekcji, a wracać i tak będę do końca życia, szczególnie do RE3, który nigdy żadnego rimejku nie dostał. Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada Ja kupię dopiero jak wyjdzie na cumsolach i zrobią to jak należy, czyli właściwie zrobiony pakiet za uczciwie pieniądze, trofiki, nie obraziłbym się jakby zawarli kilka modów. Na ten moment wersja PC z takimi wypasami jak randomizer, trybem speedrun, skipowalnymi loadingami i pierdylionem modyfikacji sprawia, że nawet nie pierdnę w stronę GOGa. Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Mnie jedynie dwójeczka troche kusi bo jest fajna przeglądarka artów i modeli Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 15 minut temu, Josh napisał(a): Ja kupię dopiero jak wyjdzie na cumsolach i zrobią to jak należy, czyli właściwie zrobiony pakiet za uczciwie pieniądze, trofiki, nie obraziłbym się jakby zawarli kilka modów. Na ten moment wersja PC z takimi wypasami jak randomizer, trybem speedrun, skipowalnymi loadingami i pierdylionem modyfikacji sprawia, że nawet nie pierdnę w stronę GOGa. Powodzenia z czekaniem. Przypominam ze akurat jedynak dostala juz ten remaster pod emulator PS4/5 i Capcom popierdolil chociazby trofea. Cala reszta to po prostu wygladzanie i save w dowolnym momencie. Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada No właśnie dlatego zostaję przy wersji Seamless HD na PC i wcale nie płaczę z tego powodu. Jak kiedyś Capcom zechce trochę zarobić względnie niskim kosztem, to wiedzą co robić. Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ale 21 minut temu, Josh napisał(a): Ja kupię dopiero jak wyjdzie na cumsolach i zrobią to jak należy, czyli właściwie zrobiony pakiet za uczciwie pieniądze, trofiki, nie obraziłbym się jakby zawarli kilka modów. Na ten moment wersja PC z takimi wypasami jak randomizer, trybem speedrun, skipowalnymi loadingami i pierdylionem modyfikacji sprawia, że nawet nie pierdnę w stronę GOGa. Ale czego nie ma wersja gog z modami, co ma inna pc wersja? Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 4 dyszki za jedną część i niecała stówka za pakiet trzech to bezsensowna cena? I pytanie bonusowe: co stoi na przeszkodzie, żeby samemu sobie dorzucić takie wypasy jak randomizer, tryb speedrun i pierdylion modyfikacji? Bo pomijanie drzwi jest, więc tego nie liczę. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 43 minutes ago, Nyu said: Ja mimo niejaranka wykonaniem kupię na gogu. Trzeba mieć w kolekcji, a wracać i tak będę do końca życia, szczególnie do RE3, który nigdy żadnego rimejku nie dostał. Huh? Co znaczy nie dostał? Cytuj
Czoperrr 5 080 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 7 minutes ago, Bzduras said: 4 dyszki za jedną część i niecała stówka za pakiet trzech to bezsensowna cena? I pytanie bonusowe: co stoi na przeszkodzie, żeby samemu sobie dorzucić takie wypasy jak randomizer, tryb speedrun i pierdylion modyfikacji? Bo pomijanie drzwi jest, więc tego nie liczę. 40 dychy to za drogo za takie staroci Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): 40 dychy to za drogo za takie staroci No nie wiem, jak dla mnie spoko. Tym bardziej, że starocie potrafią wychodzić często w wersjach gorszych od oryginałów w wyższych cenach i ludzie nie mają z tym problemu. 4 minuty temu, Homelander napisał(a): Huh? Co znaczy nie dostał? Nyu jest edgy i nie uznaje RE3R za remake. Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 40 ziko od części za remaster spoko za zwykły port dopuszczony do sprzedaży? No już mniej spoko 1 Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 minutes ago, Bzduras said: Nyu jest edgy i nie uznaje RE3R za remake. A. Powód ku temu jest, czy nie zgadza się jakiś szczegół absolutnie bez znaczenia, więc foch? Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 6 listopada Autor Opublikowano 6 listopada 10 minut temu, Bzduras napisał(a): 4 dyszki za jedną część i niecała stówka za pakiet trzech to bezsensowna cena? I pytanie bonusowe: co stoi na przeszkodzie, żeby samemu sobie dorzucić takie wypasy jak randomizer, tryb speedrun i pierdylion modyfikacji? Bo pomijanie drzwi jest, więc tego nie liczę. Fakt, mody można sobie wgrać również do tej wersji, mój błąd. A co do ceny to mam od dawna całą trylogię w pudełkach na PSX i jeszcze raz to samo cyfrowo na PS3. Trzeci zakup tych samych gier, w praktycznie tej samej formie za ponad 100zł to dla mnie dużo. Cytuj
Bzduras 12 467 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 16 minut temu, Pupcio napisał(a): 40 ziko od części za remaster spoko za zwykły port dopuszczony do sprzedaży? No już mniej spoko Tylko, że remastery za 40zł (albo i więcej) to najczęściej teraz masz w formie płatnego patcha jak już posiadasz, nie przypominam sobie remastera, który by kosztował cztery dyszki na premierę. Dla mnie wartość tego wydania jest uczciwa biorąc pod uwagę to, że przez lata w ogóle nie było żadnej możliwości zakupu tych klasycznych części, chyba, że liczymy czasy PS3 i jak ktoś wtedy kupił to może uruchomić na nowszych generacjach. Do tego dorzucamy drobne poprawki od ekipy GOGa, małe QoL jak te pomijanie drzwi oraz możliwość zrobienia sobie backupu gierki żeby zakonserwować ją na płytce/dysku i już to wygląda dla mnie okej. 13 minut temu, Josh napisał(a): Fakt, mody można sobie wgrać również do tej wersji, mój błąd. A co do ceny to mam od dawna całą trylogię w pudełkach na PSX i jeszcze raz to samo cyfrowo na PS3. Trzeci zakup tych samych gier, w praktycznie tej samej formie za ponad 100zł to dla mnie dużo. A to tak, jak masz jakieś inne wydania to po chuj kupować nowe. Ja nie miałem, co najwyżej bym mógł ściągnąć obraz ISO żeby zemulować oryginały z PSXa, więc taki pakiecik w cyferce bożej po wsze czasy w bibliotece (albo jak wyłączą serwery za 20 lat, aleto już od 10 lat czytam codziennie i nie wiem czy licznik codziennie się resetuje czy nie) za 99 polskich cebulek? Tak, poproszę. Do tego jeden paczyk nieoficjalny (SourceNext z Classic Rebirth w zestawie) i dziękuję, całuję rączki pan GOG, do widzenia. 14 minut temu, Homelander napisał(a): A. Powód ku temu jest, czy nie zgadza się jakiś szczegół absolutnie bez znaczenia, więc foch? Pewnie standard, brakuje miejscówek z gry, gra jest krótka, Nemesis to pierd w porównaniu z oryginałem i takie tam rzeczy, na które obrażali się ludzie od początku. Mnie najbardziej wkurwia brak Mercenaries, przecież RE3 zapoczątkowało ten tryb Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada W dniu 5.11.2024 o 08:47, Pupcio napisał(a): Ploteczki, plotunie ale nie od dusk golema więc zawsze jest jakaś minimalna szansa że się sprawdzi Czyli nici z Shivy w re engine, jeszcze w stroju red hooda albo tribalowym Oby było TPP. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 4 godziny temu, Homelander napisał(a): Ja tylko pochwalę się, że co jak co, ale całą główną serię Residentów zawsze mam przy sobie Re0 i 1 są niegrywalne na switchu - loadingi trwaja tyle, że idzie zwariować. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 1 minute ago, XM. said: Re0 i 1 są niegrywalne na switchu - loadingi trwaja tyle, że idzie zwariować. Pograłem w RE0 i nie zauważyłem jakoś szczególnie długich loadingów... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi