łom 2 182 Opublikowano piątek o 07:46 Opublikowano piątek o 07:46 Zrobione, @Pupcio zmieściłeś się w tabelce Inne przy pytaniu "W które części Resident Evil grałeś" 1 Cytuj
Pupcio 19 449 Opublikowano piątek o 07:48 Opublikowano piątek o 07:48 Napisałem w które nie grałem xD Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Pytania tego typu Nie mają sensu, bo we większości tych pytań tak naprawdę autorka sama sobie odpowiedziała na tak zadane pytanie w opcji nr 3. Resident i Silent mają swoje własne unikalne sposoby na ukazywanie grozy i realne oddziaływanie na gracza i jego emocje oraz tą mityczną "niepewność", którą mało który zespół devowy umie wywołać. Ale cała reszta pytań dobrze sformuowana. Życzę Pani Magdalenie udanej pracy Cytuj
pawelgr5 1 635 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wypelnilem ankiete. Niech dziewczyna ma. Eh za 3 dni Nintendo Direct. Jakas mala nadzieja na trailerek nowej gierki jest bo Capcom z Nintendo romansuje na czasowe exy od wielu lat. Dali by cokolwiek juz nowego. 1 Cytuj
Pupcio 19 449 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Też się łudze jak lamus. mam nadzieję że w tym roku chociaż trailer 9ki rzucą i pełne bombardowanie serią w przyszłym roku z okazji 30 lecia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi