Pupcio 18 395 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Przecież Leon poszedł w ŚLINE z Adą 5 minut temu, łom napisał(a): Steve był blisko No i Jill w RE3 Remake miała wymowną scenę z Drain Deimos xd Ale mnie zmroziło jak to widziałem xD moja ulubiona część jeśli chodzi o cringowe momenty Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 5 listopada Autor Opublikowano 5 listopada (edytowane) 27 minut temu, XM. napisał(a): Lubię fabule w RE, ale no Leon musi zamoczyć w Adzie albo Claire w 9 - nienawidzę innej opcji. Tyle części serii, a nikt tam nawet buziaka nie dostał Doczekał się chłopak w końcu W Damnation padł tekst, że powinni kontynuować "to co zaczęli tamtej nocy", co sugeruje że mieli segzy Edytowane 5 listopada przez Josh Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Zdaje się, że nie tylko tam była wzmianka, że mieli ze sobą jakąś relację. Stan #Aeon for life! Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Chlopaki ja wiem ze resident cringem stoi ale powaznie chcecie miec jeszcze bardziej cringowe scenki zblizen tych postaci? Cytuj
Czoperrr 5 080 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada 2 hours ago, Josh said: Nie był, bo bardzo mało wiarygodnie go przedstawili. Facet, który po stracie nogi (a następnie przyklejeniu jej z powrotem) w zasadzie nie reagował, który po godzinie błąkania się po posiadłości rozwalał bez problemu mutanty, z którymi Chris i Leon mieliby problem, na którym nawet takie hity jak nawiedzona dziewczynka zamieniająca wszystko wokół w grzyba albo wampirzyca transformująca się w smoka nie robi wrażenia. Niby miał być zwyklak, a bardzo szybko zrobili z niego kolejnego zimnego madafakę masowo eksterminującego wszelakie odpady genetyczne i od czasu do czasu rzucającego corny tekściki dla rozładowania klimatu. Po odcięciu ręki a nie nogi Kiedyś mi się marzył Resident Evil właśnie w trochę poważniejszych tonach i dziejący się równolegle do RE2/RE3 w sercu Raccoon City ale bohaterem byłby jakiś normalny gościu próbujący przetrwać podczas epidemii. Wiem, że w Outbreakach takie postaci się pojawiały, no ale to był Outbreak a mi chodziło o grę w normalnej konwencji. Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Noge też mu Jack "odczepił" z tego co pamiętam idzie to ominąć w przeciwieństwie do rąsi Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 5 listopada Autor Opublikowano 5 listopada Tak, na początku gry jeżeli graczowi nie uda się uciec do klapy w podłodze to Jack ucina nogę Ethan przejmuje się tym w taki sposób jakby stracił opuszek od palca Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Ja tam lubię fabułę w resach i uważam że capcom zyebał z timelinem 7 i 8, ale z drugiej strony można wypełnić dziurę pomiędzy bodajże 2012-2018. Jill mogłaby dostać swoją gierkę, byleby był to mocap aktorki z nowej trójki, bo była boska Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Myśle że ten design z rimejku trójki raczej zostanie z nami dłużej jak nawet w filmie cgi wyglądała identycznie. Te ich ryjcowe zmiany co gre są troche wkurzające xD Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada 17 minut temu, Bartolinsky napisał(a): Ja tam lubię fabułę w resach i uważam że capcom zyebał z timelinem 7 i 8, ale z drugiej strony można wypełnić dziurę pomiędzy bodajże 2012-2018. Jill mogłaby dostać swoją gierkę, byleby był to mocap aktorki z nowej trójki, bo była boska I strojów jak dla EVE w Stellar blade - żebym mógł co 10 minut zmieniać Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada 3 minuty temu, XM. napisał(a): I strojów jak dla EVE w Stellar blade - żebym mógł co 10 minut zmieniać rękę? Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Właśnie przeczytałem czyś komentarz, który idealnie opisał to, co od początku czułem, że jest dużym problemem i tak najlepszego momentu RE3make. "Czujesz się jakbyś był w parku rozrywki "Raccoon City", a nie w prawdziwym mieście". No dokładnie. Jedyny niecalkowicie liniowy fragment gry, ale zero klimatu, który w OG był nie do podjebki. Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 5 listopada Autor Opublikowano 5 listopada Ja grając w RE3R czułem się jakbym był na planie filmu Michaela Baya - tyle wybuchów ile jest w tej grze, to nawet ukraińscy szeregowi nie widzieli od początku wojny. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Lubię, nawet bardzo ten remake jako po prostu gra, nie RE, ale no nie ma co się okłamywać - zarżnęli moja ulubiona część z og, liczyłem na sporo chodzenia po Raccoon City, a tu tak odjebali i co najwyżej kolejny remake za 20 lat ehh 1 Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 5 listopada Autor Opublikowano 5 listopada Miasto jak miasto, ale Nemesisa schrzanili po całości. JEDNA sekwencja ucieczki przez całą grę A teraz sobie pomyślcie, gdyby ten remake od podstaw robiło Division 1... Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada To nie ich wina, że gra tak wygląda tylko Capcomu - oni wymusili, że to nie remake, a raczej reimagine trojki powstał. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada 29 minut temu, Josh napisał(a): Miasto jak miasto, ale Nemesisa schrzanili po całości. JEDNA sekwencja ucieczki przez całą grę A teraz sobie pomyślcie, gdyby ten remake od podstaw robiło Division 1... Jakby było tego więcej to by tylko irytowało. Nemesis jest za szybki, za mocny, a w ogóle to dropi jakieś gówno. Także lepiej rzucić granat i mieć spokój. Cytuj
Josh 4 505 Opublikowano 5 listopada Autor Opublikowano 5 listopada 39 minut temu, XM. napisał(a): To nie ich wina, że gra tak wygląda tylko Capcomu - oni wymusili, że to nie remake, a raczej reimagine trojki powstał. I kazali im robić BOOM co 5 sekund? Już sam początek jak Jill ucieka z budynku to jest jakiś absurd z tymi ciągłymi wybuchami albo Nemesisem rozwalającym ścianę za ścianą. Ok, może i Capcom nie pozwoliło im zrobić wiernego remake'a, ale to nie znaczy że musieli zrobić RE6 w skórce RE3, bo styl te gry mają aż zbyt podobny. Moim zdaniem to studio świetnie by się spisało przy jakimś spinoffie, takie Revelations 3 dałbym im do zrobienia z pocałowaniem ręki, DLC z Adą też machnęli elegancko (przy czym tutaj mieli praktycznie gotowca), ale od pełnoprawnych odsłon albo remaków to niech się trzymają jak najdalej. RE3R jest też Residentem, który zyskał najgorsze oceny spośród wszystkich ostatnich części i zarobił najmniej, więc Capcom też chyba już wie, żeby nie powierzać im tak ważnych projektów. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Cytat , DLC z Adą też machnęli elegancko (przy czym tutaj mieli praktycznie gotowca No niby gotowiec, ale przecież w tym dlc to nie reskin z og tylko zupełnie nowe lokacje i bossowie. Świetnie to zrobiło. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada RE3R jest w wyższej lidze niż RE6 i nawet nie ma co porównywać gameplayu bo to całkiem co innego. Jedyne czego zabrakło przy RE3R to czasu żeby dodać te 2-3h godziny więcej kampanii, Mercenaries takiego jak w oryginale i ostatnich szlifów (np. granaty bym wywalił albo konkretnie osłabił) ale Capcom wolał przeznaczyć środki na Resistance którego nikt nie chciał. A mimo tego wszystkiego spędziłem z tą grą zacne 30h i masterowanie jej to była sama przyjemność. 1 Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Re3r słaba gra, jeszcze gorszy remake a mimo to i tak ją uwielbiam i bawie sie za każdym razem tak samo dobrze. Każda sekunda tej gry jest więcej warta niż godzina z tym obsrańcem re6, tam to leżało dosłownie WSZYSTKO 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Ja tam lubię RE6, nawet napierdalanie się na pięści z klonem Nemesisa. Beznadziejny jest system z perkami co ogranicza rozwój postaci i za dużo QTE, ale jako strzelanka jest ok, do tego kilka przeplatających siię scenariuszy. Jedne lepsze, inne gorsze, jakby jednak to doszlifować, to da się to naprawić. Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ja tylko pochwalę się, że co jak co, ale całą główną serię Residentów zawsze mam przy sobie 1 Cytuj
Czoperrr 5 080 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 59 minutes ago, Homelander said: Ja tylko pochwalę się, że co jak co, ale całą główną serię Residentów zawsze mam przy sobie Nosić Switcha i Decka w kieszeniach naraz musi być ciężko Cytuj
Homelander 2 071 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 minutes ago, Czoperrr said: Nosić Switcha i Decka w kieszeniach naraz musi być ciężko W kieszeni dosyć. W plecaku? Już lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi