oFi 2 596 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Wiecej wyjdzie za to premium niż kupienie wersji NA ZAWSZE na storze Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia Tak tanio jest? Myślałem, że giereczki z PS3 na Storze mają teraz jakieś pojebane ceny i żadnych promek. Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Bo nie mają, ostatnia promocja była kilka dobrych lat temu. Pakiet dwóch celowniczków wychodzi chyba 112 ziko Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia (edytowane) To nie tak źle, śmiało można (a nawet trzeba) kupować. Ależ mi Nemesis złoił dupę na hardziku Dziwnym trafem zawsze jak dochodzę do bossa, to mam już tylko sam pistolet, a półsekundowe okienko na wciśnięcie QTE jak ziomek skacze na Jill też nie pomaga. Kurva, ten głos to mu zrobili żałosny, brzmi jak robot, dobrze o tyle że walka całkiem spoko. Lecę teraz ostatni chap z Jill i Chrisem, a później wjeżdżam w Darkside Powiem szczerze, że chętnie szarpnąłbym w jakieś remaki tych gier na PS5, of course najlepiej z taką grafą jak w RE2R, pewnie nawet bym kupił jakiś pistolecik do tego. Edytowane 27 stycznia przez Josh Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) W dniu 27.01.2025 o 09:19, Pupcio napisał(a): kiedyś czytałem że nawet recenzenci to ogrywali offline RE: Outbreak nie mial opcji grania online w europejskiej wersji. Stad te niskie oceny od niektorych recenzentow. Eurogamer dal 5/10 i napisal: Cytat We still believe that Capcom will get things right eventually, and as an idea it has great potential, but for now it's a botched attempt and should be put down to experience. For the PAL consumer, it's one for the absolute die-hards we're afraid, and even they might have issues trying to live with the lack of online play. I zgadzam sie z innymi rzeczami, na ktore narzekal Eurogamer - tylko 4 miejsca w ekwipunku, skopane AI robiace razace bledy czy dlugie loadingi pomiedzy pokojami. 5/10 to byla sluszna ocena, a biorac pod uwage brak online, nawet zbyt wysoka, bo byl to wybrakowany produkt, ledwo grywalny z kompanami sterowanymi przez konsole. Edytowane 28 stycznia przez Lukas_AT Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 28 stycznia Autor Opublikowano 28 stycznia RE0: brak skrzynek na przemioty. 3/10 Cytuj
Zwyrodnialec 1 775 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Już w RE Remake bardziej upierdliwy był bonusowy real survival gdzie przedmioty nie przenosiły się między skrzyniami. Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia (edytowane) 6 minut temu, Josh napisał(a): RE0: brak skrzynek na przemioty. 3/10 Brak skrzynek w RE0 to nic w porownaniu z problemami, jakie posiadal Outbreak. Grajac w niego kiedys na PS2 marzylem, by byla opcja grania samemu, bo sam szkielet i klimat byly niezle. Edytowane 28 stycznia przez Lukas_AT Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 28 stycznia Autor Opublikowano 28 stycznia No jest, ale Capcom schrzaniło sprawę, że trzeba ten tryb najpierw odblokować. Cytuj
Zwyrodnialec 1 775 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Pierwotnie to był oryginalny pomysł, ale testerzy płakali, że trudno. Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Jak już o Outbreaku mowa https://www.gog.com/dreamlist/game/resident-evil-outbreak-2003 Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia Jest szansa, właśnie czytałem że na GOG mają trafić klasyczne Dinusie od Capcomu Cytuj
Pupcio 19 255 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Już dziś trafiły. 68 ziko za obie części 1 Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 29 stycznia Autor Opublikowano 29 stycznia Dobra, kończę Darkside Chronicles. Fajny celowniczek, ale z tymi wstrząsami kamery to ich popierdoliło srogo. Nigdy nie miałem choroby lokomocyjnej podczas szarpania w gierkę, niezależnie od tego jak szybka by ona nie była, ale dzisiaj po 7-godzinnym maratonie z Darkside aż mnie rozbolała głowa i czuję, że zaraz się porzygam To jak kamera szaleje w tej grze nie jest normalne, nawet gdyby założyć komuś go pro na łeb i kazać mu robić bieg z przeszkodami, to nie ma opcji żeby ekran aż tak się trząsł - postacie nawet kiedy tylko stoją i rozmawiają to widok chwieje się bardziej niż najebany w trzy dupy wujek Staszek na weselu. Jeszcze gorzej, że te wstrząsy strasznie utrudniają celowanie, a jest w tej grze sporo momentów, kiedy naprawdę trzeba być precyzyjnym (np. podczas walk z bossami, gdzie trzeba trafiać w czuły punkt). Dramat, nie wiem co im w tym Ciapkomie strzeliło do głowy, strzelam że chcieli w ten sposób zwiększyć immersję albo podbić efekciarstwo, no ale delikatnie mówiąc: NIE WYSZŁO. Poza tym gierka spoko. Mimo że to tylko celowniczek na szynach, to jednak dobrze udało im się uchwycić klimat starych Residentów, Leon ma najbardziej sexy głos z całej serii (ten sam aktor co w oryginalnym RE4), starcia z bossami zostały pięknie przearanżowane, jest fajny upgrade broni, momentami bywa ciężko, ale jednak poziom trudności jest niższy niż w Umbrella Chronicles, no i gra nie wymaga masterowania etapów na ocenę "A", żeby uzyskać dostęp do pozostałych leveli. Nigdy to nie będzie moja topka Residentów, ale raz na kilka lat fajnie wrócić i sobie poszczelać do zgniłków w taki sposób. 2 Cytuj
Josh 5 430 Opublikowano 2 lutego Autor Opublikowano 2 lutego Sprawdziłem w akcji moda pozwalającego na skipowanie cutscenek oraz animacji otwierania drzwi i OMG, jak dobrze się teraz w to pyka, można nawet wyłączać krótkie animacje typu Leona kręcącego korbą w ściekach Dawno nie grałem na hardzie, więc kilka minut zostało zmarnowanych na save'y i zbieranie nadmiarowego ammo, sądzę że prosi na normalu będą kończyć RE2 w pół godziny. 1 Cytuj
Shen 10 391 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Szarpneli się nawet na baner na times square. Teraz dawać mi remake Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi