Gość Nyu Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Może Claire będzie po prostu w RE9 obok Leona Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Wiecie, no tak bardzo TEORETYCZNIE to jest jeszcze opcja Revelations 3 bo dwójka z dobrym endingiem kończy się tak, że ciężko nie zrobić kontynuacji Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 7 czerwca Autor Opublikowano 7 czerwca Prędzej bym się skłaniał ku opcji Nyjacza. Wierzę w to, że RE9 może być już ostatnim Residentem ze starą ekipą, więc pewnie chcą zebrać wszystkich najważniejszych bohaterów do kupy i zrobić coś jak RE6, ale tym razem dobrze. REX to już będzie nowe rozdanie z nowymi bolkami. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ona na pewno nie pracuje nad czyms z Genshin Impact albo Marvel What If? bo wczesniej pracowala? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Proszę nie przesyłać negatywnej energii w eter Siedzę i pierdolę pod nosem "ma być kode weronika, ma być kode weronika" żeby wszechświat mnie usłyszał od godziny to przyjdą takie psuje i psują Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ja tez chce, nie ma czesci Residenta ktorej remake bardziej bym chcial. Chodzi o to ze na ten moment gowno wiem o remaku a naprawde bardzo nie lubie czekac na cos co nigdy nie powstanie chociaz nadzieje na to mam od lat Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Oby, a cos tam wiadomo kiedy moga cos oglosic oficjalnie o jakimkolwiek RE? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca O dziwo nic nie widziałem o Capcomie na ten tydzień, ale pokazali MH u Sony, to może RE pokażą na konfie Microsoftu? Zobaczymy. Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No fajnie by bylo i niezle by sie to zgralo z wrzuta na Insta aktorki od Claire Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Capcomowe wyniki ankiety która była kiedyś tam https://captown.capcom.com/en/super_elections/1 1 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca (edytowane) Resident Evil: Code Veronica jest na 10 miejscu ulubionych gier Spoiler Kobiet I na piatym Spoiler Graczy w przedziale wiekowym 50-60 lat Edytowane 11 czerwca przez Sven Froost Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca I przez takie 4% zjebów trzeba się użerać z gównem w grach. SIECZKA Nie spodziewałem się że ten siwy boomer Dante będzie taki popularny ale ciesze się że zagrajmerzy wciąż pamiętają o okemi a Dino crisis to już właściwie pewniaczek!* *jako dlc do exoprimal Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 11 czerwca Autor Opublikowano 11 czerwca Smuteczek, że Onimusha została całkowicie zlana. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Mam nadzieje że odnowią not in here. Jedna z moich najukochańszych marek capgods Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Not in here najlepsze wspomnienia z czasów Amigii, też bym wrócił A poważnie to sporo tam zaskoczeń na tych listach. Sam nie spodziewałem się, że DMC i siwy zgred taki wynik wykręci, obstawiałem któregokolwiek Residenta. A teraz panie Capcoma proszę ładnie przemielić wyniczki i wypluć tego CV razem z Dino Crisis w pakiecie Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 11 czerwca Autor Opublikowano 11 czerwca 8 minut temu, Bzduras napisał(a): Jak całkowicie zlana? Faktycznie, ślepy jestem. DMC i Dino Crisis raczej będą miały teraz priorytet. Fajnie jakby z Dinusiem poszli bardziej w klimaty jedynki niż dwójki czy trójki. Gameplay a''a RE2R, ale z dinozaurami? OMG, dawać mi to Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dwójka też kosior a do tego istnieje już technogia do zrobienia dżungli typu życie chociaż kurde znając jak piękne wnętrza robi capcom to jednak chce zobaczyć korytarze w krwi i welociraptorami Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dobrze być teraz Capcomem wiedząc że nie ważne co zrobisz, jeśli zrobisz to jak należy to zapewnisz sobie wagon dolarów. Czy to kolejny kanoniczny RE, kolejny REmake czy odświeżenie Dino Crisis lub DMC, sukces murowany. Dla mnie najważniejsza firma i całe szczęście jest multiplatformowa <3 1 1 Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca No oni nauczyli się lata temu jak się wychodzi na czasowych exach. Reszta uczy się teraz Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca a dobra, widze, że tu jest dyskusja. Residenty do odswiezenia sie koncza, czas na Dino crisis. Tyle lat, a gracze nadal pamietaja. Cytuj
Plackus 445 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 8 minut temu, Pupcio napisał(a): No oni nauczyli się lata temu jak się wychodzi na czasowych exach. Reszta uczy się teraz Idą jak burza chyba od RE7 jak wystartowali z autorskim RE ENGINE to było trochę takie drugie życie capcomu. Szanuję ich Spoiler Dragona Dogma 2 Trochę taka ryska na diamenciku Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Teraz, Plackus napisał(a): Idą jak burza chyba od RE7 jak wystartowali z autorskim RE ENGINE to było trochę takie drugie życie capcomu. Szanuję ich Ukryj zawartość Dragona Dogma 2 Trochę taka ryska na diamenciku ten ich silnik się nadaje najwyzej do zamknietych pomieszczen czy mniejszych mapek, dragons dogma 2 dziala jak gówno, nowe monster hunter open world i tez nie powala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi