Opublikowano 12 maja 202412 maj Kontener do tytułu GOTY, świeża platformówka twórców Sonic Mania. Premiera w tym roku. Wisienka na torcie? Gra zrobiona na własnym silniku.
Opublikowano 12 maja 202412 maj Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle.
Opublikowano 13 maja 202413 maj Kupili mnie trailerami, ale stracili po demku. Spodziewałem się collectathona, a dostałem w sumie nie wiem co? Nawet nie wiem jak miałbym określić - Tony Hawk meets Mario? Movement bym przeżył, ale sam gameplay loop rozczarowujący.
Opublikowano 13 maja 202413 maj 14 hours ago, devilbot said: Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle. Czyli druga Yooka
Opublikowano 13 maja 202413 maj 3 godziny temu, Homelander napisał: Czyli druga Yooka Nie no Pennys potrafi być przyjemną grą. Jednak z czystym sumieniem nikomu bym jej nie polecił chyba, że na mocnej przecenie. Jeszcze dodam, że gra dostała dużo poprawek od premiery i jest coraz lepiej. Tym bardziej widać, że wypuścili ją za szybko.
Opublikowano 19 maja 202419 maj No ja wczoraj ogrywałem demko na switchu i fajne to. Przynajmniej tam żadnych błędów nie uświadczyłem. Jak wpadnie dobra promka albo do abo to napewno dam szansę.