pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja bym chciał, żeby był wybór bohatera jak w Oddysey. Wtedy moge wziąć i ograć babeczką. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 6 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Ja bym chciał, żeby był wybór bohatera jak w Oddysey. Wtedy moge wziąć i ograć babeczką. W sumie dobrą wiadomością jest to, że będzie można grać dużo więcej jedną postacią, niż drugą. Wspominali o tym w wywiadzie dla IGN 15 maja, że wszystkie aktywności free roam będzie można grać Japoneczką, jakieś kilka story questów wiadomo trzeba zmienić, ale system rozwoju ma być współdzielony, więc nie będzie problemu z progresją, jak się preferuje jedną postać. Cytuj
GearsUp 203 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Będzie czuć powera grając Yasuke. Ten stomp stunujący wszystkich dookoła 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Most main quests can be completed as either Yasuke or Naoe, allowing for freedom of approach. However, both characters also have their own specific missions playable only by them, as well as bespoke introduction quests. Yasuke and Naoe have individual skill trees and gear, but share XP, collected weapons, and resources. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Będzie czuć powera grając Yasuke. Ten stomp stunujący wszystkich dookoła hahaha murzyński stomp kill Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): hahaha murzyński stomp kill potężny murzyński stomp kill rozgniatający papierową psychę prawaków, day fuckin one Cytuj
Boomcio 4 076 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Odnoszę wrażenie, że 'gra' od samego początku zaprojektowana jest, żeby wzbudzać kontrowersje i na nich zarabiać. Jak lewarki-decydenci w siedzibie gownoUbi poczują wiatr w stringach, to wyjdą nowe tęczowo-brązowe i brzydko dla normalnego człowieka pachnące założenia scenariuszowe. 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Trochę nie fair taka walka wielkim murzynem z małymi samurajami. Nie dość że zrobili z niego głównego bohatera to jeszcze muszą pokazać że się nad nimi wywyższa. Umrzyj ubiraku jak najszybciej. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Obejrzałem gameplay i no cóż, źle to nie wygląda. Ciężko jednak wyzbyć się wrażenia, że już to gdzieś widziałem... Tak, Ghost of Tsushima, patrzę na ciebie. Szkoda, że Ubisoft przespał moment i nie wydał tej gry z pięć lat temu, bo wtedy to byłoby coś. Plus za to, że można grać kim się chce, oprócz zapewne kilku fragmentów. Dla każdego coś się znajdzie. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Dla mnie graficznie zawód, szału to nie robi, wygląda strasznie sterylnie i mało szczegółowo. Nadal nie mogą się zbliżyć do poziomu Unity. Zdaję sobie sprawę ze skali świata w porównaniu do Paryża, ale jest przepaść w oświetleniu, szczegółowości i jest takie poczucie "plastikowości" świata i postaci. I do tego jest to gra jedynie na nową (aktualną) generację. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca (edytowane) Idzie czarny i Japonki się mu kłaniają jak wielkiemu panu, a potem zabija japończyków machając kanabo jak kijem baseballowym xd Więc ta zapowiadana przez ubi historyczna akuratność to opowieść o tym że czarny wyzwolił japonie od japończyków? Szkoda że jeszcze nie rapuje "jebać żółte kurwy". Edytowane 11 czerwca przez Observer 5 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Reskin jak zwykle. Dźwięki i animacje kunia te same co w Origins na camelu. Znowu ten zajebisty łamany dubing. Pewnie i tak zagram kiedyś i zostawię rozgrzebane. Grafa ujdzie ale npc to dalej kukły. No i 50 cent z mieczem już był a "zwinna asasynka" kompletnie bez wyrazu, imo. Tego oczekiwałem po pokazie. Excajting 5/10. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca omg, jak to drętwo wygląda. GoT zrobił wszystko lepiej. Na tych npców nie da się patrzeć już, walka widać, że kalka z poprzednich części. Ale widoczki pewnie będą ładne :v Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 4 godziny temu, Observer napisał(a): Idzie czarny i Japonki się mu kłaniają jak wielkiemu panu, a potem zabija japończyków machając kanabo jak kijem baseballowym xd Więc ta zapowiadana przez ubi historyczna akuratność to opowieść o tym że czarny wyzwolił japonie od japończyków? Szkoda że jeszcze nie rapuje "jebać żółte kurwy". Imo jest szansa na misje z rapowaniem. Słysząc ten podkład muzyczny podczas walki miałem wrażenie że w ubi pracują rasiści bo jakoś wątpie że gdyby bohaterem był japończyk to by dali podkład muzyczny z yebanego afro samuraja sama gra oczywiście jakieś 5 poziomów pod tsushimą więc tylko największe napaleńce które nie wytrzymają do dwójki to kupią. No i duet jims&gyrs bo muszą postawić lalke samuraja na półce 1 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Walka średnia, skradanie na początku ok ale czym dalej tym bardziej prostacko wypada. Hitem jest akcja z 8:30 gdzie przeciwnik nie widzi niczego co jest w cieniu, system dosłownie jak w GTA:SA/Manhount/The Warriors. Cytuj
GearsUp 203 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Cieszy ciepłe przyjęcie tego gameplaya i ilość dislike'ów od przypadkowych osób, która zesrała się na samym początku jest już stonowana Najbrutalniejsza gra z serii. Ale jak to przecież miała być tęcza, kwiatuszki i tolerancja 1 1 1 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Panowie, jest taka akcja żeby utrzeć nosa Ubi i zamiast ich wytworu propagandowego w toczącej się właśnie wojnie kulturowej kupić samurajską grę z duszą, o tę: Każdy kupiony egzemplarz to ważny głos w sprawie, wiec nie żałujcie złotówek. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 1 minutę temu, mugen napisał(a): Panowie, jest taka akcja żeby utrzeć nosa Ubi i zamiast ich wytworu propagandowego w toczącej się właśnie wojnie kulturowej kupić samurajską grę z duszą, o tę: Każdy kupiony egzemplarz to ważny głos w sprawie, wiec nie żałujcie złotówek. uwaga 50 metrowy murzyn 1 Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 4 minuty temu, mugen napisał(a): Panowie, jest taka akcja żeby utrzeć nosa Ubi i zamiast ich wytworu propagandowego w toczącej się właśnie wojnie kulturowej kupić samurajską grę z duszą, o tę: Każdy kupiony egzemplarz to ważny głos w sprawie, wiec nie żałujcie złotówek. Jak w ramach idei miałbym grać w takie gówno to już wolę nie grać wcale 1 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 40 minut temu, mugen napisał(a): Panowie, jest taka akcja żeby utrzeć nosa Ubi Za późno, pewnie człowiek by nie brał Shadows na premierę, ale łzy chłopaków w tym temacie zachęciły do kupna kolekcjonerki. Dobrze że zdążyłem zanim się wyprzedała Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Nie wspieraj ich jims pa jakie to są parobasy CHORE Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca dobra, średnio mi przeszkadzał sam murzyn, tak po prostu było mi to obojętne w gierce, ale to JAK on jest przedstawiony to już iksde. no komicznie to wygląda po prostu, nawet z postem observera wyżej się muszę zgodzić, idzie taki czarny czołg i macha maczugą jak jakiś superbohater czy inny pudzian a nie samuraj, żółtki się kłaniają i odsuwają jakby ich słońce raziło, bo wpadł OG czarnuch na dzielnie xd wrażenie jakby ktoś moda zrobił i go wrzucił z innej gry 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca No, też mi nie pasuje przedstawienie bohatera. Jakby czarnoskóry bohater był widoczny jako odrzutek to Ubi mogłoby fajnie pokazać problemy rasizmu w tamtym okresie i mogłaby to być ciekawa postać ale teraz to wygląda to strasznie komicznie. 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ja myślę, że oni się kłaniają bo myślą, że to yokai. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi