Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

1 hour ago, MichAelis said:

Ja tam kupie, bo zapowiada się w końcu fajny AC, no Valhalla tez była spoko, ale za długa i rozwleczona. Jak tu wyżej kolega napisał, poczekam na grę i zobaczę jak LORE wyjaśni asflata. Mnie to bardziej wnerwia, że w trailerach kitajce sobie ryż zbieraj, a obok kwitnie wiśnia. Tego hejterzy nie zauważyli na forum widzę :/

Dla mnie ostatni fajny byl Odyssey. W Valhalla za mocno uproscili system broni.

• Plusik 1
13 godzin temu, Sebas napisał(a):

Nawet jako konsultantkę od Japońskiej kultury zatrudnili jakiegoś lewackiego świra? xD

Analiza płci i seksualności w japońskiej literaturze przed XVIIw :kekw:

No i jakiś japoński profesor im to wytknął, że zamiast kogoś kumatego to wzięli miłośniczkę pedofili zafiksowaną na punkcie seksu mnichów z młodymi chłopcami - właśnie za to dostał bloka.

• Plusik 1
  • beka z typa 2
  • 3 tygodnie później...

Nie no, pojebane żeby tak kopiować babkę niosącą żyto i te żółte parasolki. Jako konesera feudalnej Japonii moje oczy już miliony razy widziały te obrazki. Mogli dać coś oryginalnego np latające różowe słonie albo murzyna

Edytowane przez GearsUp
  • Lubię! 1
  • This 1
  • 2 tygodnie później...
W dniu 20.07.2024 o 08:23, Bzduras napisał(a):

Haha graczyki incele rasiści spłakały się bo woke xDD

Ty, a nie, czekaj, to Japończyki. Oj, ciekawe, jakie fikołki zobaczymy teraz. Pewnie japońce nie znają się na swojej historii i marudzą.

I co teraz? Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę.

Stopień zaangażowania osób których ta gra/seria w ogóle nie interesuje jest... intrygujący :)

20 minut temu, jimmy napisał(a):

I co teraz?

wszyscy zginiemy :(

20 minut temu, jimmy napisał(a):

Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę.

Nie szukam, samo mnie znajduje :)

1 minutę temu, jimmy napisał(a):

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"  

To jest dokładnie ten vibe, który bije z Twoich postów na temat AC Gorrila :)

• Plusik 1
  • beka z typa 1