GearsUp 122 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Chooj z tą wiśnią. Gra będzie piękna Edytowane 17 Czerwca przez GearsUp 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
magpie 41 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 hour ago, MichAelis said: Ja tam kupie, bo zapowiada się w końcu fajny AC, no Valhalla tez była spoko, ale za długa i rozwleczona. Jak tu wyżej kolega napisał, poczekam na grę i zobaczę jak LORE wyjaśni asflata. Mnie to bardziej wnerwia, że w trailerach kitajce sobie ryż zbieraj, a obok kwitnie wiśnia. Tego hejterzy nie zauważyli na forum widzę Dla mnie ostatni fajny byl Odyssey. W Valhalla za mocno uproscili system broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 13 godzin temu, Sebas napisał(a): Nawet jako konsultantkę od Japońskiej kultury zatrudnili jakiegoś lewackiego świra? xD Analiza płci i seksualności w japońskiej literaturze przed XVIIw No i jakiś japoński profesor im to wytknął, że zamiast kogoś kumatego to wzięli miłośniczkę pedofili zafiksowaną na punkcie seksu mnichów z młodymi chłopcami - właśnie za to dostał bloka. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Wredny jak typowy prawak oczywiście łyknął fejka xDDD wspaniały ten japoński profesor, taki nieistniejący 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Ok, spoko, trollkonto, co nie zmienia faktu, że jak najbardziej miał rację, a ubisoftowa pseudo-Japonka jara się starymi zbokami, miziającymi chłopczyków. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 232 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Pan Japończyk bardzo trafnie punktuje lewacki rasizm Ubisoftu i ich wyznawców. Edytowane 9 Lipca przez Observer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca No co za kurwy złodziejskie, że oni wstydu nie mają xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Reszte zrobią fani w darmowym konkursie i cyk pora na csa a asasyn murzyn odbębniony Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) Nie no, pojebane żeby tak kopiować babkę niosącą żyto i te żółte parasolki. Jako konesera feudalnej Japonii moje oczy już miliony razy widziały te obrazki. Mogli dać coś oryginalnego np latające różowe słonie albo murzyna Edytowane 9 Lipca przez GearsUp 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Te leniwe sukinsyny z Ubisoftu kopiują nawet całe miasta! Raz widziałem jak wzięli katedrę Notre Dame i ją dosłownie 1:1 wstawili do gry. Obrzydliwe. 1 1 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca A murzyna nie skopiowali bo nie ma z czego czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Wystarczy zobaczyć twyta wyżej że zayebali bez pozwolenia flage ale Jimmy lovelas chujowych gier oczywiście nie wie o co cho i już broni ubiraczki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 232 Opublikowano 9 Lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, suteq napisał(a): No co za kurwy złodziejskie, że oni wstydu nie mają xD Dopiero co dodali do gry czarnego bohatera, a już połowa assetów ukradziona. Edytowane 9 Lipca przez Observer 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dzięki zesranku o banner rośnie wartość kolekcjonerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Haha graczyki incele rasiści spłakały się bo woke xDD Ty, a nie, czekaj, to Japończyki. Oj, ciekawe, jakie fikołki zobaczymy teraz. Pewnie japońce nie znają się na swojej historii i marudzą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Ubi się już dawno zabezpieczyło na tę ewentualność tym: xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Co lepiej ruchansko tej samej płci zostało potwierdzone więc potężny goryl będzie ruchał malutkich żółtków. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Ale był przecież murzyn w szeregach samurajów to o co chodzi? Baba w fioletowych włosach jedynie by nie pasowała do takich czasów Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Czyli Japończycy będą dymani w dupsko nie tylko w sensie metaforycznym? Nice Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Dokładność historyczna to excuse. Japończycy podkurwieni bo potężny Yasuke będzie mordował całe wioski a oni przy tym mają mu się kłaniać. Wspaniale, im więcej pękających dup tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca W dniu 20.07.2024 o 08:23, Bzduras napisał(a): Haha graczyki incele rasiści spłakały się bo woke xDD Ty, a nie, czekaj, to Japończyki. Oj, ciekawe, jakie fikołki zobaczymy teraz. Pewnie japońce nie znają się na swojej historii i marudzą. I co teraz? Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę. Stopień zaangażowania osób których ta gra/seria w ogóle nie interesuje jest... intrygujący Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Ten pseudo historyk? Już dawno wyjaśniony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 20 minut temu, jimmy napisał(a): I co teraz? wszyscy zginiemy 20 minut temu, jimmy napisał(a): Będziesz chciał to znajdziesz tweeta i eksperta potwierdzającego każdą tezę. Nie szukam, samo mnie znajduje 1 minutę temu, jimmy napisał(a): "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" To jest dokładnie ten vibe, który bije z Twoich postów na temat AC Gorrila 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Jimmy piękna pieczonka o grę 7/10 uwielbiam to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi