Paolo1986 752 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca (edytowane) Ciekawe, że tyle mówimy tutaj o jednym tylko bohaterze. A przecież jeszcze będzie do wyboru ta dziewczyna Co kto lubi Edytowane 23 lipca przez Paolo1986 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Ubi wrzucili tego Yasuke, żeby wszyscy gadali o jakimś murzynie zamiast o tym jak drętwo, odtwórczo i nudno ta gra wygląda. Miałem nadzieję na konkurenta GoT, a to tylko kolejny reskin z tymi samymi bolączkami co 10 lat temu. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 23 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Kiedyś to człowiek by marzył żeby Ubi zrobiło grę rozgrywaną w Polsce, z ważnymi historycznymi wydarzeniami w tle. Ale w sumie to może jednak niech spierdalaja Jest jeszcze opcja z niedźwiedziem Wojtkiem w roli głównej, ale też pewnie zrobiliby z niego brunatnego Godzinę temu, Alastor84 napisał(a): Ale przecież to nie pierwszy raz jak Ubi ma wyjebane na "fakty historyczne". Wcześniej w takiej Grecji (Odyssey) kobiety łaziły sobie "luzem" po np; Atenach Też mnie to wk#rwiało. I jeszcze te "najemniczki" w obozach koedukacyjnych. 9 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Ciekawe, że tyle mówimy tutaj o jednym tylko bohaterze. A przecież jeszcze będzie do wyboru ta dziewczyna Co kto lubi Bo Niggasuke będzie trzeba grać niestety - w niektórych misjach fabularnych będzie narzucone kim sterujemy. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca W Assassins Creed Poland pewnie photo mode bylby platny Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 15 minut temu, Pupcio napisał(a): Niewiarygodne, że Ubisoft musi tłumaczyć takie oczywistości jak w tym komunikacie Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca No ale trochę odlecieli z tym "mysterious life" przecież chłop podawał herbate dla potężnego japończyka haha Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Yasuke za życia robił za murzyna, niech chociaż po śmierci zazna trochę chwały. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Byłoby śmiesznie jakby zakazali sprzedaży tego gówna w Japonii ale tak dobrze to nie będzie. Przynajmniej będzie można wydupcyć jakiegoś japończyka czarnym kutachem dla ukojenia nerwów. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca (edytowane) Sądzę, że dzięki takiej kampanii promocyjnej, Ubisoft nie będzie miał co narzekać na sprzedaż gry Swoją drogą, jestem ciekawy, jak zareagowaliby gracze, gdyby ta grywalna dziewczyna okazała się np. transseksualną satanistką Edytowane 23 lipca przez Paolo1986 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 9 minut temu, Sebas napisał(a): Byłoby śmiesznie jakby zakazali sprzedaży tego gówna w Japonii ale tak dobrze to nie będzie. Przynajmniej będzie można wydupcyć jakiegoś japończyka czarnym kutachem dla ukojenia nerwów. Oppenheimera zablokowali, grę też by mogli zablokować. Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Goście gubią się w zeznaniach Jims ja tego nie szukam to samo mnie znajduje jak tylko wejde na twyta bo Musk wie że nienawidze tej firmy!!1 1 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca Pewnie istnieją jakieś historyczne zwoje z akwarelili z wielkim czarnym gejowym demonem z tego okresu. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 23 lipca Opublikowano 23 lipca 32 minuty temu, Faka napisał(a): Oppenheimera zablokowali, grę też by mogli zablokować. Oppenheimer ostatecznie był puszczany w Japonii, tylko z dużym opóźnieniem. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca To jaki jest finał historii murzyna? Lewacy tygodniami forsowali teze, że to czarny samuraj, ale teraz wyszło, że jednak zwykły niewolnik i ubi robi fikoła, zasłaniając się tym, że to fikcja? Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Flip to się okaże po premierze jak wszyscy skakali o murzyna w historycznej grze o dawnej Japonii a Ubi wyciągnie asa skrzętnie skrywanego w rękawie i wyjdzie, że Naoe to taki Lev z tlou 2, które to nie wie czy gwiazdki rzucać PRAWA czy LewĄ ręką Cytuj
suteq 183 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 4 godziny temu, Shen napisał(a): To jaki jest finał historii murzyna? Lewacy tygodniami forsowali teze, że to czarny samuraj, ale teraz wyszło, że jednak zwykły niewolnik i ubi robi fikoła, zasłaniając się tym, że to fikcja? Nie ma takiego dowodu, powtarzam, nie ma takiego dowodu że Ubisoft wiedział o prawdziwej historii Japonii. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca A może tak podyskutujemy o wielkości mapy w świecie gry i możliwej długości rozgrywki? Gdzieś mi mignęło, że mapa wielkością ma być porównywalna z tą w Origins. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Co tu dyskutować? Przecież to chińsko-koreańsko-japoński (bo taki miks tam zaobserwowano) reskin Origins/Odyssey/Valhalla, więc wielgachna mapa, obozy bandytów kopiuj/wklej, słaba fabuła i żenujące postacie. UBI spóźniło się o 5 lat z tym tytułem. Jakby wypuścili to przed Ghost of Tsushima to pewnie nawet wielki czarnuch z maczugą nie był takim problemem i ludzie wygłodniali samurajskich klimatów by to łyknęli, ale po grze Sucker Punch to ten nowy Assassin będzie takim upośledzonym kuzynem, gorszym w każdym aspekcie. Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Może i gorszym niż GoT, ale na pewno będzie mieć swoje grono fanów. Ja zagram, bo lubię tę serię. I wiem doskonale, czego mogę się spodziewać. Liczyłem co prawda, że świat gry swoją wielkością będzie bardziej zbliżony do tego w Mirage niż w Origins. Jeśli jednak miejscówki pozwolą na zabawę skradankową w stylu tej z Mirage, to będę ukontentowany. A biorąc pod uwagę, że w grze mamy mieć możliwość wyboru, którą postacią gramy - to sądzę, że większość czasu spędzę jako dziewczyna-ninja I nie dlatego, że przeszkadza mi murzyn o posturze czołgu Po prostu po doświadczeniach z Mirage wolę podejścia skradankowe. Zakładam, że grę będzie można skończyć w 60-70 godzin, co będzie czasem akceptowalnym. 1 Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Ubi z tymi chinami to w ogóle się spóźnił o sto lat. Fani czekali od samego początku ale od tego momentu mieliśmy już tyle gierek o samurajach ostatnio, że ja tymi klimatami powoli rzygam. Spoiler Cuszima Nioh 1 Nioh 2 Wu Long Sekiro Yakuza Ishin Rise of the Ronin Trek to Yomi Samurai Warriors 5 Oniumusha remaster 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca 2 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): A może tak podyskutujemy o wielkości mapy w świecie gry i możliwej długości rozgrywki? Gdzieś mi mignęło, że mapa wielkością ma być porównywalna z tą w Origins. Imo pójście w rozmiar Origins to będzie najlepszy wybór. Raczej są świadomi, że z Valhallą to było przegięcie. To jest najważniejszy tytuł Ubisoftu obecnie, wtopy ale i rewolucji raczej nie będzie. Dla fanów gratka, dla zmęczonych formułą nic ciekawego. Chciałbym żeby popracowali mocniej nad skradaniem. Na gameplayu niby pojawiły się fajne motywy (kontrola oświetlenia, zabójstwa przez ściany itp.), ale biorąc pod uwagę fakt, że druga postać (murzyn hehe) jest tankiem to nie spodziewam się głębi w tym zakresie. 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca Fakt, nawet ja już nie chciałbym mapy wielkości tej z Valhalli @Wrednyskończyłeś w ogóle swoją Odyseję i grałeś już w Valhallę? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca 6 minut temu, Paolo1986 napisał(a): @Wrednyskończyłeś w ogóle swoją Odyseję i grałeś już w Valhallę? Ocipiałeś? Póki co 33h na liczniku, ale chyba od roku w ogóle tego nie odpaliłem. Kiedyś obejrzę jakąś Troję albo 300 to może znów mnie najdzie i zaliczę parę znaczników na mapie. Origins maxowałem przez 4 lata to tutaj pewnie będzie z 5, a na Valhallę rezerwuję sobie dekadę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi