Chewie 143 Opublikowano niedziela o 22:57 Opublikowano niedziela o 22:57 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Ktoś mimo, że makumba będzie to bierze na premierę? Gdyby to była jedyna gra na świecie i do wyboru bym miał to albo gapienie się 10 godzin w sufit to bym się zastanowił. Cytuj
Bzduras 12 448 Opublikowano niedziela o 23:06 Opublikowano niedziela o 23:06 Absolutnie nie na premierę, dziękuję. Najadłem się asasynami, a jak będę jakiegoś potrzebował w życiu to odpalę ktorąś ze starszych części. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano poniedziałek o 07:27 Opublikowano poniedziałek o 07:27 9 godzin temu, Wredny napisał(a): Assassin na premierę? Ni chooya, chyba, że akcja w średniowiecznej Polsce osadzona - to pewnie bym sprawdził, nawet z murzynem w roli głównej AC Shadows tylko w okolicach 80zł, więc za jakieś trzy kolejne części. A jakby było na premierę za 80 zł, to byś brał? Cytuj
Wredny 9 499 Opublikowano poniedziałek o 09:56 Opublikowano poniedziałek o 09:56 Nie, bo takiej Valhalli czy Mirage też jeszcze nie kupiłem - póki jestem na Odyssey to nie robię zapasów, bo to przecież Assassiny, więc na rynku nie zabraknie, a będzie tylko taniej. Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano poniedziałek o 10:38 Opublikowano poniedziałek o 10:38 Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke z murzynosuke więc zrobią szybki przysiad i opiszą nam wrażenia! Miejmy nadzieje że w jakości P R O gra rozwinie skrzydła Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Opublikowano poniedziałek o 10:45 Figaszcze kupi żeby wspierać swoich ideologów. Tak jak kupił Dragon Age i Concorda 1 Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Opublikowano poniedziałek o 10:49 Jego wspieranie takich gier zaczyna i kończy się na zostawieniu łapki w górę pod trailerami na YT. A później będzie płacz, że różnorodność oraz inkluzywność idą do lamusa, bo jednak nikt nie chce grać w takie produkcje. Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano poniedziałek o 11:04 Opublikowano poniedziałek o 11:04 13 minutes ago, Josh said: Jego wspieranie takich gier zaczyna i kończy się na zostawieniu łapki w górę pod trailerami na YT. A później będzie płacz, że różnorodność oraz inkluzywność idą do lamusa, bo jednak nikt nie chce grać w takie produkcje. No bo to chujowe gry to po co w to grać. Na tym polega ta cała aktywiszczość, żeby pokrzyczeć, a pracę i kasę na dać ktoś inny Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano poniedziałek o 11:09 Opublikowano poniedziałek o 11:09 O hooy jakim cudem ten temat ma tyle stron. W tym samym tygodniu wychodzi KCD 2 i Avowed, nowy AC nikogo. Wątek uznaję za zamnkięty. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano poniedziałek o 13:19 Opublikowano poniedziałek o 13:19 Sporo stron zeszło na dyskusje o murzynie Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano poniedziałek o 15:38 Opublikowano poniedziałek o 15:38 Ja dalej czarno widzę tą grę na premierę Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano wtorek o 21:37 Opublikowano wtorek o 21:37 W dniu 11.11.2024 o 11:38, Pupcio napisał(a): Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke Oj wjedzie wjedzie, ale czy jest potencjał na taki meltdown publiczności jak Wezyra przy PS5 Pro? Się okaże! Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano wtorek o 21:47 Opublikowano wtorek o 21:47 W dniu 11.11.2024 o 11:38, Pupcio napisał(a): Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke z murzynosuke więc zrobią szybki przysiad i opiszą nam wrażenia! Miejmy nadzieje że w jakości P R O gra rozwinie skrzydła Ja anulowałem zamówienie na kolekcjonerkę po tej obsuwie, nie będę mroził kasy ale może jeszcze wezmę jak mnie filmiki przekonają, samą grę to bankowo bym dopiero na promce brał Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano wtorek o 21:52 Opublikowano wtorek o 21:52 14 minut temu, jimmy napisał(a): Oj wjedzie wjedzie, ale czy jest potencjał na taki meltdown publiczności jak Wezyra przy PS5 Pro? Się okaże! Nie no aż tak nie dam rady kurde Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano wtorek o 21:56 Opublikowano wtorek o 21:56 18 minut temu, jimmy napisał(a): Oj wjedzie wjedzie, ale czy jest potencjał na taki meltdown publiczności jak Wezyra przy PS5 Pro? Się okaże! to nie ja się tu wystawiam na pośmiewisko Dzięki że dostarczysz rozrywki na forum i sam za to zapłacisz! Korporacje uwielbiają takich gości. Cytuj
PiotrekP 1 747 Opublikowano wczoraj o 08:24 Opublikowano wczoraj o 08:24 Po co komu ten asasin? Już chyba lepiej na GoY poczekać. Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Właśnie przyszedł mail z ME, że kolekcjonerka jednak 2 stówy taniej PAOLO szykuj smarowidło 1 1 1 Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja tam szanuję dżimiego, bo przynajmniej jest konsekwentny, a za słowami idą czyny: nie tylko broni woke chłamu, ale też go wspiera finansowo upewniając się, że Ubisoft jeszcze długimi latami będzie zasypywał rynek podobnymi wynalazkami. Nie to co pewien inny użytkownik tego forum co tylko jęczy po tematach, a ostatni raz kupił jakąś tęczową grę 10 lat temu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi