Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Ktoś mimo, że makumba będzie to bierze na premierę?

Gdyby to była jedyna gra na świecie i do wyboru bym miał to albo gapienie się 10 godzin w sufit to bym się zastanowił.

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał(a):

Assassin na premierę? Ni chooya, chyba, że akcja w średniowiecznej Polsce osadzona - to pewnie bym sprawdził, nawet z murzynem w roli głównej :leo:
AC Shadows tylko w okolicach 80zł, więc za jakieś trzy kolejne części.

A jakby było na premierę za 80 zł, to byś brał?:philosoraptor:

Opublikowano

Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke z murzynosuke więc zrobią szybki przysiad i opiszą nam wrażenia! Miejmy nadzieje że w jakości P R O gra rozwinie skrzydła :asax:

Opublikowano

Jego wspieranie takich gier zaczyna i kończy się na zostawieniu łapki w górę pod trailerami na YT. A później będzie płacz, że różnorodność oraz inkluzywność idą do lamusa, bo jednak nikt nie chce grać w takie produkcje. 

Opublikowano
13 minutes ago, Josh said:

Jego wspieranie takich gier zaczyna i kończy się na zostawieniu łapki w górę pod trailerami na YT. A później będzie płacz, że różnorodność oraz inkluzywność idą do lamusa, bo jednak nikt nie chce grać w takie produkcje. 

No bo to chujowe gry to po co w to grać. Na tym polega ta cała aktywiszczość, żeby pokrzyczeć, a pracę i kasę na dać ktoś inny

Opublikowano
W dniu 11.11.2024 o 11:38, Pupcio napisał(a):

Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke

Oj wjedzie wjedzie, ale czy jest potencjał na taki meltdown publiczności jak Wezyra przy PS5 Pro? Się okaże!

Opublikowano
W dniu 11.11.2024 o 11:38, Pupcio napisał(a):

Nasi testerzy Jims i Girups kupują kolekcjonerke z murzynosuke więc zrobią szybki przysiad i opiszą nam wrażenia! Miejmy nadzieje że w jakości P R O gra rozwinie skrzydła :asax:

Ja anulowałem zamówienie na kolekcjonerkę po tej obsuwie, nie będę mroził kasy ale może jeszcze wezmę jak mnie filmiki przekonają, samą grę to bankowo bym dopiero na promce brał

Opublikowano
14 minut temu, jimmy napisał(a):

Oj wjedzie wjedzie, ale czy jest potencjał na taki meltdown publiczności jak Wezyra przy PS5 Pro? Się okaże!

Nie no aż tak nie dam rady kurde:beksa:

Opublikowano
18 minut temu, jimmy napisał(a):

to nie ja się tu wystawiam na pośmiewisko :kekw: Dzięki że dostarczysz rozrywki na forum i sam za to zapłacisz! Korporacje uwielbiają takich gości. :lapka:

Opublikowano

Ja tam szanuję dżimiego, bo przynajmniej jest konsekwentny, a za słowami idą czyny: nie tylko broni woke chłamu, ale też go wspiera finansowo upewniając się, że Ubisoft jeszcze długimi latami będzie zasypywał rynek podobnymi wynalazkami. Nie to co pewien inny użytkownik tego forum co tylko jęczy po tematach, a ostatni raz kupił jakąś tęczową grę 10 lat temu. 

• Plusik 1