Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Chewie napisał(a):

Ja się zatrzymałem na Brotherhood i to chyba dobrze. Jeszcze w sumie bym Black Flag sprawdził i ewentualnie origins. Reszta to syf z tego co słyszałem. Ostatnie co od nich grałem to chyba the crew :potter:

Co do recenzji to niestety w dzisiejszych czasach są nic nie warte, wystarczy spojrzeć na casus DA: Veilguard.

No tak nie bardzo, Asasyn w Egipcie i w Grecji to jedna z topek serii. Szczególnie ten w Egipcie, Odyssey z perspektywy czasu trochę zbyt rozwodniony. 

Ja bez zbędnego  forumowego pierdolenia o ewentualnym zamknięciu Ubi i DEI jestem bardziej ciekaw, jak ten wydłużony okres developmentu wpłynie na grę, bo jest ostatnio bardzo o niej cicho, nie było nowego preview od prasy, nic. 

Mam nadzieję, że dopracują walkę, bo ona w preview buildzie kulała jak zwykle, niech poświęcą ten czas na te ważne rzeczy, a nie ugrzecznianie fabuły, żeby każdemu się podobało, już na to za późno raczej by zmienić murzyna...

Opublikowano
33 minuty temu, Chewie napisał(a):

Co do recenzji to niestety w dzisiejszych czasach są nic nie warte, wystarczy spojrzeć na casus DA: Veilguard.

Jak to nie. Robisz średnią obu ocen i wychodzi 6/10 takiemu Veilguardowi co przy aktualnym runku ocen to syf nie grywalny. 

image.png.da35ded3df34415fa8f20a6932561375.png

Opublikowano

Oceny użytkowników na meta to absolutna patologia, wstyd na to się powoływać w ogóle. Oceny recenzentów w przypadku tego tytułu to kolejna. Wszyscy pamiętają jak było. Dragon Age to w naszej branży absolutny wyjątek. Oby jedyny

Opublikowano

Przede mną jeszcze Mirage, może uda się ograć w styczniu i wtedy być może blisko terminu premiery zacznę i Shadows, bo jestem ciekawy, co oni przygotowali. Oczywiście pogram w ramach abonamentu Ubisoftu, bo kupować to szkoda :D Nie jestem jakoś mega entuzjastycznie nastawiony, głównie przez te elementy woke i DEI, ale zobaczymy. 

Opublikowano
8 godzin temu, Faka napisał(a):

Ale będzie zdziwienie jak ta gra dostanie chociaż te 85+, żeby ratować wizerunek ubi i zażegnać widmo bankructwa firmy XD

Już sam fakt potwierdza, że ta część ma rekordową sprzedaż jakiej do tej pory firma nie miała XD

Bez obaw, lewackie portaliki już się postarają, żeby gierka nie spadła poniżej 80 na metacritiku. Co do sprzedaży to na ten moment możesz włożyć tak optymistyczne informacje między bajki, Veilguard też podobno dobrze się sprzedawał :gachigasm:

Opublikowano

Asasyn zawsze się dobrze sprzedawał bo to siła marki wykreowanej przez lata a Dragon Age to martwa marka od 10 lat o której sobie przypomniało EA nie wiadomo po co. 

• Plusik 2
Opublikowano
14 godzin temu, lukas_k96 napisał(a):

Przede mną jeszcze Mirage, może uda się ograć w styczniu 

Ja go porzuciłem bo zaczął mnie nudzić i irytować. Niby to maluszek przy poprzedniczkach, ale w nich jakoś lepiej się bawiłem. Tylko Valhalla też zaczęła mnie nużyć, ale nie tak szybko jak ostatnia odsłona.

• Plusik 1