Observer 10 578 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Boli mnie, że movement babeczką mi się podoba, takie skakanie po dachach uderzą w tą nostalgiczną pustkę w serduszku którą zostawiło Tenchu. Szkoda że wysrali tam do środka tego wielkiego brązowego klocka. 1 Cytuj
Ma_niek 872 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu https://x.com/assassinscreed/status/1877400048314528126 Kolejne opóźnienie Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Haha ależ to musi obecnie być zabugowany balas, że ratują się jak moga dodatkowym czasem developingu. Cytuj
Plugawy 3 715 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wycinają przypałowe scenki i wątki na pewno. Cytuj
Shankor 1 656 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Chyba po Outlaws zorientowali się, że wydanie zbugowanego dziadostwa z ułomnym gameplayem i nieciekawym bohaterem oznacza słabą sprzedaż. Cytuj
Shen 9 772 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Może jednak tym razem wytną murzyna, albo zrobią go opcjonalną postacią Duperką bym sobie poskakał po dachach. Cytuj
Qbon 378 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Przestraszyli się Kingdome come 2 Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Fabuła w origins była bylejaka, ale setup egiptu był wspaniały. Tutaj jak skakanie na dachach odda to możliwe, że wyjdzie fajna gierka na 8/10 Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów. Ale chuj wie, co tam się dzieje, że takie obsuwy mają. Czytałem ostatnio fajny blog o nieciekawej sytuacji tej firmy, gdzie bracia Guillemont prędzej chcieliby zajebać tę firmę niż oddać całkowite udziały chińczyków tencent, a dobrze, wiecie, że oni są jeszcze gorszym gównem niż UBI. Wystarczy wam jak przejęli Techland i DL2, którego całkowicie wymonetyzowali i chuj wie, co tam zrobili. Cytuj
Paolo1986 817 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 8 minut temu, Qbon napisał(a): Przestraszyli się Kingdome come 2 To zupełnie inna liga Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Idealnie to by było żeby po prostu IP poszły na licytacje. AC na pewno by znalazł nabywcę. Cytuj
Donatello1991 1 466 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wiedziałem. Do tej pory nie było ceny na steam. Marzec pewnie też niepewny. Niech dadzą jesień 2025. Cytuj
jimmy 1 421 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ten tytuł to obecnie trochę być albo nie być dla Ubisoftu, więc próbują dostarczyć najlepsza możliwą grę na premierę. I dobrze, tak to powinno zawsze wyglądać. Ciekawe czy to ostatnia obsuwa będzie. 2 1 Cytuj
drozdu7 2 918 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ale uciekli przed przepoteżnym Awoved ;)) Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 14 minut temu, Faka napisał(a): Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów. Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium. Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach. Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo. Cytuj
pawelgr5 1 547 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 12 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Wiedziałem. Do tej pory nie było ceny na steam. Marzec pewnie też niepewny. Niech dadzą jesień 2025. To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami. Cytuj
Donatello1991 1 466 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami. No nie regula. Bardziej chodzi mi o to, że w kościach czułem. Niech dopracowują. Ciekaw co ostatecznie z tego będzie. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 10 minut temu, Wredny napisał(a): Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium. Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach. Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo. No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. Cytuj
Homelander 2 325 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Kiedy sobie myślisz, że Ubi szoruje już po dnie i ten Assassin jest ostatnią deską ratunku okazuje się, że po prostu Twoja wyobraźnia jest ograniczona Wow. Tego się nawet ja nie spodziewałem Cytuj
KrYcHu_89 2 429 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Elon Musk podobno chce kupić Ubisoft. Cytuj
Wredny 9 772 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 16 minut temu, Faka napisał(a): No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. Dla mnie jego kolor jest nieistotny, bo gdyby był zwykłym czarnym samurajem to bym nic nie mówił - to UBI, więc wali mnie fabularna kreacja postaci, bo nawet gdyby był to rodowity Japończyk to i tak byłby tragicznie napisany. Mi tylko przeszkadza to, że jest czołgiem i zupełnie nie tego oczekuję od serii o skrytobójcach. Cytuj
PiotrekP 1 947 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Poza Mirage (tylko przez wytrzymałość postaci) to ta seria od dawna nie jest o skrytobójcach. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu No w sumie @PiotrekP dobrze mówi, bo już sama Valhalla to już jest totalna zwykła rozpierducha. Ponoć Świt Ragnaroku to tam w ogóle nie ma vibe skrytobójców. Cytuj
Josh 4 946 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Kiedyś Capcom skasował całego Residenta i zaczął go robić od nowa, bo wiedział że nie da rady opchnąć chujni inteligentnym, świadomym graczom. Czyżbyśmy mieli powtórkę z rozrywki? Cytuj
messer88 6 699 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu nie zapominajmy o ważnym dla settingu tej gry dodatku - ‘Assassin’s Creed Shadows’ Protagonists Yasuke And Naoe Are LGBTQ+ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi