Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Shadows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boli mnie, że movement babeczką mi się podoba, takie skakanie po dachach uderzą w tą nostalgiczną pustkę w serduszku którą zostawiło Tenchu. 

Szkoda że wysrali tam do środka tego wielkiego brązowego klocka. 

• This 1
Opublikowano

Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów. Ale chuj wie, co tam się dzieje, że takie obsuwy mają. Czytałem ostatnio fajny blog o nieciekawej sytuacji tej firmy, gdzie bracia Guillemont prędzej chcieliby zajebać tę firmę niż oddać całkowite udziały chińczyków tencent, a dobrze, wiecie, że oni są jeszcze gorszym gównem niż UBI. Wystarczy wam jak przejęli Techland i DL2, którego całkowicie wymonetyzowali i chuj wie, co tam zrobili. 

Opublikowano

Ten tytuł to obecnie trochę być albo nie być dla Ubisoftu, więc próbują dostarczyć najlepsza możliwą grę na premierę. I dobrze, tak to powinno zawsze wyglądać.

Ciekawe czy to ostatnia obsuwa będzie.

• beka z typa 2
  • This 1
Opublikowano
14 minut temu, Faka napisał(a):

Jeżeli serio, udałoby im się tego murzyna choć zmienić kolor skóry, to by zyskali w oczach niektórych zagrajmerów.

Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium.
Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach.
Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo.

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Wiedziałem. Do tej pory nie było ceny na steam. Marzec pewnie też niepewny. Niech dadzą jesień 2025.

To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami.

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

To nie jest reguła, na Steam to naprawde random. Takie UFO 50 dostało cenę dopiero w dzien premiery. Nie ta jedna gra z mojej kolekcji zresztą. Inna sprawa, że oni chyba nigdy żadnego AC tak nie przesuwali. Woleli wydać totalnego balasa jak Unity i patchować po premierze. Tutaj coś mocno musi się dziać za kulisami.

No nie regula. Bardziej chodzi mi o to, że w kościach czułem. Niech dopracowują. Ciekaw co ostatecznie z tego będzie.

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał(a):

Po pierwsze to byłoby marketingowe samobójstwo, zjedzono by ich w każdym medium.
Po drugie co by dała "zmiana koloru skóry"? Nadal mielibyśmy yebany czołg, który za chooya nie pasuje do koncepcji serii o skrytobójcach.
Powinni wywalić go całkowicie, zostawić tylko Naoe i to byłoby jedyne słuszne rozwiązanie - oczywiście teraz jest to niemożliwe, bo w ogóle nie powinno być nawet takich planów, żeby jakiś czarny Hulk burzył tupnięciem budynki, ale skoro już sobie tego piwa nawarzyli to teraz muszą wypić, bo każde usunięcie/ograniczenie Niggasuke to będzie PRowe samobójstwo.

No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. 

Opublikowano

Kiedy sobie myślisz, że Ubi szoruje już po dnie i ten Assassin jest ostatnią deską ratunku okazuje się, że po prostu Twoja wyobraźnia jest ograniczona :) Wow. Tego się nawet ja nie spodziewałem

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał(a):

No, ale internety mówiły, że to niggasuke jest winowajcą gry, który wypacza sens historii w Japonii. Przecież sama Japonia miała o to ale, co ubi odjebuje z grą. Nie sądzę, że byłoby to samobójstwo, prędzej ludzie zaczęli by ich oklaskiwać, że poszli po rozum do głowy. No ciężko się z taką tezą nie zgodzić, ale sami widzieliśmy jak na necie wszystko zapłonęło z powodu murzyna. 

Dla mnie jego kolor jest nieistotny, bo gdyby był zwykłym czarnym samurajem to bym nic nie mówił - to UBI, więc wali mnie fabularna kreacja postaci, bo nawet gdyby był to rodowity Japończyk to i tak byłby tragicznie napisany. Mi tylko przeszkadza to, że jest czołgiem i zupełnie nie tego oczekuję od serii o skrytobójcach.

Opublikowano

Kiedyś Capcom skasował całego Residenta i zaczął go robić od nowa, bo wiedział że nie da rady opchnąć chujni inteligentnym, świadomym graczom. Czyżbyśmy mieli powtórkę z rozrywki?